Користени и нови Системи на подигачки куки/ Скипер утоварувачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Системи на подигачки куки/ Скипер утоварувачи

140
Погледнете Изменливи сандаци/ Контејнери на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 7
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4

Scancon CR6000

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Данска, Silkeborg
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Scancon CR6000 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Scancon CR6000

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Данска, Silkeborg
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
ATLAS 122/00705 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
ATLAS 122/00705 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
ATLAS 122/00705 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
ATLAS 122/00705 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
ATLAS 122/00705 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

ATLAS 122/00705

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Објавено: 7ден

17EUR

Аукција
 • ≈ 1 045 MKD
 • ≈ 18 USD
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Контактирајте го продавачот
Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Hiab Hook Loader Body, Easy Sheet

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 8денБрој на оглас 140405417
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
HIAB Multilift LHS26156 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
HIAB Multilift LHS26156 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
HIAB Multilift LHS26156 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
HIAB Multilift LHS26156 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
HIAB Multilift LHS26156 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

HIAB Multilift LHS26156

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
2007Корисна носивост: 20000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 8денБрој на оглас 183769

7 900EUR

 • ≈ 486 030 MKD
 • ≈ 8 448 USD
2007Корисна носивост: 20000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Gergen GRK 2065 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Gergen GRK 2065 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Gergen GRK 2065 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Gergen GRK 2065 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Gergen GRK 2065 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Gergen GRK 2065

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
1997Корисна носивост: 20000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 8денБрој на оглас 174718

4 900EUR

 • ≈ 301 462 MKD
 • ≈ 5 240 USD
1997Корисна носивост: 20000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Liftdumperaggregat Laxå LD186 VA2 för lastväxlare 2011

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Шведска, Hudiksvall
Објавено: 9денБрој на оглас 69176
Аукција
Шведска, Hudiksvall
Контактирајте го продавачот
Tillverkare okänd - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Tillverkare okänd - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Tillverkare okänd - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Tillverkare okänd - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Tillverkare okänd - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Tillverkare okänd

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Шведска, Uppsala
Објавено: 9денБрој на оглас S7423

3 344EUR

 • ≈ 205 732 MKD
 • ≈ 3 576 USD
Шведска, Uppsala
Контактирајте го продавачот
AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

AJK NHS 14-4930 Hooklift body, Hakengerät, AJK Abrollkipper

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
1999
Чешка република, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
1999
Чешка република, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Контактирајте го продавачот
Meiller RK 20.60 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Meiller RK 20.60 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Meiller RK 20.60 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Meiller RK 20.60 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Meiller RK 20.60 - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Meiller RK 20.60

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
2007
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 12ден
Прашајте за цена
2007
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Inny Hakowiec Marrel AL20 S60 udźwig 20 ton

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Објавено: 12ден

32 741EUR

 • ≈ 2 014 321 MKD
 • ≈ 35 015 USD
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Inny Hakowiec Marrel AL12 A43 udźwig 12 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Inny Hakowiec Marrel AL12 A43 udźwig 12 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Inny Hakowiec Marrel AL12 A43 udźwig 12 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3

Inny Hakowiec Marrel AL12 A43 udźwig 12 ton

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Објавено: 12ден

24 762EUR

 • ≈ 1 523 430 MKD
 • ≈ 26 481 USD
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Inny Bramowiec Marrel MB14T udźwig 14 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Inny Bramowiec Marrel MB14T udźwig 14 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Inny Bramowiec Marrel MB14T udźwig 14 ton - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3

Inny Bramowiec Marrel MB14T udźwig 14 ton

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Објавено: 12ден

44 424EUR

 • ≈ 2 733 093 MKD
 • ≈ 47 509 USD
Ново2022
Полска, Byków, ul. Przemysłowa 1, 55-095 Mirków, woj. dolnośląskie, Poland
Контактирајте го продавачот
GUIMA MULTIBENNE M12T - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
GUIMA MULTIBENNE M12T - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
GUIMA MULTIBENNE M12T - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
GUIMA MULTIBENNE M12T - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4

GUIMA MULTIBENNE M12T

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
2008
Франција, ZA DE MAIGRIS, FR-56420 BULEON, France
Објавено: 12ден
Прашајте за цена
2008
Франција, ZA DE MAIGRIS, FR-56420 BULEON, France
Контактирајте го продавачот
Atlas Dzwignik Hakowy - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Atlas Dzwignik Hakowy - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Atlas Dzwignik Hakowy - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Atlas Dzwignik Hakowy - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Atlas Dzwignik Hakowy - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Atlas Dzwignik Hakowy

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
1996
Полска, Polen, Główczyce, pomorskie
Објавено: 28денБрој на оглас 934

4 594EUR

 • ≈ 282 636 MKD
 • ≈ 4 913 USD
1996
Полска, Polen, Główczyce, pomorskie
Контактирајте го продавачот
HMF1580 Hookplate + crane - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион: слика 1
HMF1580 Hookplate + crane - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион: слика 2
HMF1580 Hookplate + crane - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион: слика 3
HMF1580 Hookplate + crane - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион: слика 4
HMF1580 Hookplate + crane - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

HMF1580 Hookplate + crane

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач за Камион
2020
Естонија, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Објавено: 29денБрој на оглас 67482

16 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 984 366 MKD
 • ≈ 17 111 USD
2020
Естонија, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Контактирајте го продавачот
MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MEC KT005 City Abroller Abrollkipper Nagelneu

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
2021
Германија, An der Hansalinie 4, 59387 Ascheberg, Germany
Објавено: 29ден

12 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 793 645 MKD
 • ≈ 13 796 USD
2021
Германија, An der Hansalinie 4, 59387 Ascheberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Smz Afzetcontainer SMZ 15m³ - 5500x2300x1200mm

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
НовоНето тежина: 2080 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Објавено: 30денБрој на оглас X454504025N

7 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 430 660 MKD
 • ≈ 7 486 USD
НовоНето тежина: 2080 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Контактирајте го продавачот
Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Smz Afzetcontainer SMZ 21m³ - 6000x2300x1500mm

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
НовоНето тежина: 2340 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Објавено: 30денБрој на оглас X454504026N

7 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 461 421 MKD
 • ≈ 8 020 USD
НовоНето тежина: 2340 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Контактирајте го продавачот
Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 1
Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 2
Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 3
Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 4
Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm - Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Smz Afzetcontainer SMZ 10m³ - 5500x2300x800mm

Систем на подигачка кука/ Скипер утоварувач
НовоНето тежина: 1830 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Објавено: 30денБрој на оглас X454504022N

6 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 369 137 MKD
 • ≈ 6 416 USD
НовоНето тежина: 1830 kg
Белгија, Industrieterrein kanaal-Noord 1157, 3960 Bree, Belgium
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 7
1 / 7
T1 new listing page - Системи на подигачки куки/ Скипер утоварувачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.