Користени и нови Роло контејнери за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 19
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 1
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 2
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 3
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 4
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TOP

Trenttank GFK

Роло контејнер
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Контактирајте го продавачот
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 1
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 2
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 3
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 4
Trenttank GFK - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)
TOP

Trenttank GFK

Роло контејнер
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Driehauser Strasse 13a - DE-49179 Ostercappeln Germany
Контактирајте го продавачот
Roskalava 6m Uusi - Роло контејнер: слика 1
Roskalava 6m Uusi - Роло контејнер: слика 2
Roskalava 6m Uusi - Роло контејнер: слика 3

Roskalava 6m Uusi

Роло контејнер
Ново
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Објавено: 22час 58мин

4 900EUR

 • ≈ 301 918 MKD
 • ≈ 5 326 USD
Ново
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Контактирајте го продавачот
Lastväxlarflak  Lastväxlarflak - Роло контејнер: слика 1
Lastväxlarflak  Lastväxlarflak - Роло контејнер: слика 2
Lastväxlarflak  Lastväxlarflak - Роло контејнер: слика 3
Lastväxlarflak  Lastväxlarflak - Роло контејнер: слика 4
Lastväxlarflak  Lastväxlarflak - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Lastväxlarflak Lastväxlarflak

Роло контејнер
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Објавено: 1денБрој на оглас O-000004143
Аукција
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Контактирајте го продавачот
CMT Schaktflak Schaktflak CMT - Роло контејнер: слика 1
CMT Schaktflak Schaktflak CMT - Роло контејнер: слика 2
CMT Schaktflak Schaktflak CMT - Роло контејнер: слика 3
CMT Schaktflak Schaktflak CMT - Роло контејнер: слика 4
CMT Schaktflak Schaktflak CMT - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

CMT Schaktflak Schaktflak CMT

Роло контејнер
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Објавено: 1денБрој на оглас O-000004144
Аукција
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Контактирајте го продавачот
RQF Övrig - Роло контејнер: слика 1
RQF Övrig - Роло контејнер: слика 2
RQF Övrig - Роло контејнер: слика 3
RQF Övrig - Роло контејнер: слика 4
RQF Övrig - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

RQF Övrig

Роло контејнер
2023
Шведска, Västmanland
Објавено: 1денБрој на оглас S7538

25 560EUR

 • ≈ 1 574 904 MKD
 • ≈ 27 783 USD
2023
Шведска, Västmanland
Контактирајте го продавачот
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 1
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 2
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 3
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 4
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

RORO Skip to suit Hook Loader Lorry

Роло контејнер
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140417373
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 1
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 2
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 3
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 4
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

RORO Skip to suit Hook Loader Lorry

Роло контејнер
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140417387
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 1
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 2
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 3
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 4
RORO Skip to suit Hook Loader Lorry - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

RORO Skip to suit Hook Loader Lorry

Роло контејнер
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 2денБрој на оглас 140417292
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Containerjätten 13m3 - Роло контејнер: слика 1

Containerjätten 13m3

Роло контејнер
2013
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
2013
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Containerjätten 13m3 och 11m3 - Роло контејнер: слика 1

Containerjätten 13m3 och 11m3

Роло контејнер
2013
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
2013
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
6,6m - Роло контејнер: слика 1
6,6m - Роло контејнер: слика 2
6,6m - Роло контејнер: слика 3
6,6m - Роло контејнер: слика 4
6,6m - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

6,6m

Роло контејнер
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 2ден

525EUR

Аукција
 • ≈ 32 348 MKD
 • ≈ 570 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
CMT OPT01 - Роло контејнер: слика 1
CMT OPT01 - Роло контејнер: слика 2
CMT OPT01 - Роло контејнер: слика 3
CMT OPT01 - Роло контејнер: слика 4
CMT OPT01 - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

CMT OPT01

Роло контејнер
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 2ден

131EUR

Аукција
 • ≈ 8 071 MKD
 • ≈ 142 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Container 38m2 - Роло контејнер: слика 1
Container 38m2 - Роло контејнер: слика 2
Container 38m2 - Роло контејнер: слика 3
Container 38m2 - Роло контејнер: слика 4
Container 38m2 - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Container 38m2

Роло контејнер
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 2ден

534EUR

Аукција
 • ≈ 32 902 MKD
 • ≈ 580 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Rqf 22 kubik - Роло контејнер: слика 1
Rqf 22 kubik - Роло контејнер: слика 2
Rqf 22 kubik - Роло контејнер: слика 3
Rqf 22 kubik - Роло контејнер: слика 4
Rqf 22 kubik - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Rqf 22 kubik

Роло контејнер
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 2ден

3 067EUR

Аукција
 • ≈ 188 976 MKD
 • ≈ 3 333 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Lastväxlarflak Hardox - Роло контејнер: слика 1
Lastväxlarflak Hardox - Роло контејнер: слика 2
Lastväxlarflak Hardox - Роло контејнер: слика 3
Lastväxlarflak Hardox - Роло контејнер: слика 4
Lastväxlarflak Hardox - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Lastväxlarflak Hardox

Роло контејнер
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Објавено: 2денБрој на оглас O-000004134
Аукција
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Контактирајте го продавачот
RORO Skip to suit Hook Loader - Роло контејнер: слика 1
RORO Skip to suit Hook Loader - Роло контејнер: слика 2
RORO Skip to suit Hook Loader - Роло контејнер: слика 3
RORO Skip to suit Hook Loader - Роло контејнер: слика 4
RORO Skip to suit Hook Loader - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

RORO Skip to suit Hook Loader

Роло контејнер
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3денБрој на оглас 140418301
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Sörling - Роло контејнер: слика 1

Sörling

Роло контејнер
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 3ден
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Scorpion - Роло контејнер: слика 1

Scorpion

Роло контејнер
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 4ден
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
CMT 22m3 - Роло контејнер: слика 1

CMT 22m3

Роло контејнер
2009
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 4ден
Аукција
2009
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
MONDIALPIN CSG1V - Роло контејнер: слика 1
MONDIALPIN CSG1V - Роло контејнер: слика 2
MONDIALPIN CSG1V - Роло контејнер: слика 3
MONDIALPIN CSG1V - Роло контејнер: слика 4
MONDIALPIN CSG1V - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MONDIALPIN CSG1V

Роло контејнер
1999
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 4ден
Аукција
1999
Италија, CAORSO, ITA
Контактирајте го продавачот
Benne Ampliroll - Роло контејнер: слика 1
Benne Ampliroll - Роло контејнер: слика 2
Benne Ampliroll - Роло контејнер: слика 3
Benne Ampliroll - Роло контејнер: слика 4
Benne Ampliroll - Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Benne Ampliroll

Роло контејнер
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 4ден
Аукција
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 19
1 / 19
T1 new listing page - Роло контејнери
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.