Користени и нови Комунални контејнери за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Skip 2-10m3 - Комунални контејнер: слика 1
Skip 2-10m3 - Комунални контејнер: слика 2
Skip 2-10m3 - Комунални контејнер: слика 3
Skip 2-10m3 - Комунални контејнер: слика 4
Skip 2-10m3 - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Комунални контејнер Skip 2-10m3

2021
Полска, 08-460 Sobolew
Објавено: 20час 55мин
Прашајте за цена
2021
Полска, 08-460 Sobolew
Контактирајте го продавачот
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 1
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 2
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 3
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 4
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Комунални контејнер Skip to suit Skip Lorry (2 of)

Обединето Кралство
Објавено: 1денБрој на оглас 140396301
Аукција
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 1
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 2
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 3
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 4
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Комунални контејнер Skip to suit Skip Lorry (2 of)

Обединето Кралство
Објавено: 1денБрој на оглас 140394470
Аукција
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 1
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 2
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 3
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 4
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Комунални контејнер Frontlastarcontainer / K-Vagnen

Шведска, Växjö
Објавено: 2ден

313EUR

Аукција
 • ≈ 19 254 MKD
 • ≈ 338 USD
Шведска, Växjö
Контактирајте го продавачот
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 1
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 2
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 3
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 4
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Комунални контејнер Frontlastarcontainer / K-Vagnen

Шведска, Växjö
Објавено: 2ден

179EUR

Аукција
 • ≈ 11 011 MKD
 • ≈ 193 USD
Шведска, Växjö
Контактирајте го продавачот
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 1
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 2
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 3
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 4
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Комунални контејнер Frontlastarcontainer / K-Vagnen

Шведска, Växjö
Објавено: 2ден

134EUR

Аукција
 • ≈ 8 243 MKD
 • ≈ 145 USD
Шведска, Växjö
Контактирајте го продавачот
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 1
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 2
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 3
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 4
Frontlastarcontainer / K-Vagnen - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Комунални контејнер Frontlastarcontainer / K-Vagnen

Шведска, Växjö
Објавено: 2ден

224EUR

Аукција
 • ≈ 13 779 MKD
 • ≈ 242 USD
Шведска, Växjö
Контактирајте го продавачот
Kranflak Palfinger PK 13500 A - Комунални контејнер: слика 1
Kranflak Palfinger PK 13500 A - Комунални контејнер: слика 2
Kranflak Palfinger PK 13500 A - Комунални контејнер: слика 3
Kranflak Palfinger PK 13500 A - Комунални контејнер: слика 4
Kranflak Palfinger PK 13500 A - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Комунални контејнер Kranflak Palfinger PK 13500 A

Шведска, Växjö
Објавено: 6ден

5 558EUR

Аукција
 • ≈ 341 904 MKD
 • ≈ 6 014 USD
Шведска, Växjö
Контактирајте го продавачот
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 1
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 2
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 3
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 4
Skip to suit Skip Lorry (2 of) - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Комунални контејнер Skip to suit Skip Lorry (2 of)

Обединето Кралство
Објавено: 15денБрој на оглас 140394471
Аукција
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Welaki trough 4m³ - Комунални контејнер: слика 1
Welaki trough 4m³ - Комунални контејнер: слика 2
Welaki trough 4m³ - Комунални контејнер: слика 3
Welaki trough 4m³ - Комунални контејнер: слика 4
Welaki trough 4m³ - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Комунални контејнер Welaki trough 4m³

Германија
Објавено: 25денБрој на оглас 24038M

1 256EUR

 • ≈ 77 263 MKD
 • ≈ 1 359 USD
Германија
Контактирајте го продавачот
Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung, - Комунални контејнер: слика 1
Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung, - Комунални контејнер: слика 2
Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung, - Комунални контејнер: слика 3
Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung, - Комунални контејнер: слика 4
Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung, - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Комунални контејнер Meiller AK 10 MT hakenbare Tele-Absetzvorrichtung,

2016Бруто тежина: 10000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 26денБрој на оглас 86946

23 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 470 225 MKD
 • ≈ 25 864 USD
2016Бруто тежина: 10000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer Absetzcontainer - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer Absetzcontainer - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer Absetzcontainer - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer Absetzcontainer - Комунални контејнер: слика 4
Absetzcontainer Absetzcontainer - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Комунални контејнер Absetzcontainer Absetzcontainer

Ново2023
Украина
Објавено: 28ден
Прашајте за цена
Ново2023
Украина
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 4

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 10m³

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 85329

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 364 MKD
 • ≈ 973 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 4
Absetzcontainer 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Комунални контејнер Absetzcontainer 7m³ mit Deckel

1988
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 85133

1 090EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 67 052 MKD
 • ≈ 1 179 USD
1988
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 7m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 4

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 7m³ mit Deckel

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 85332

1 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 67 667 MKD
 • ≈ 1 190 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
WPCM 600.26, 26m³ - Комунални контејнер: слика 1
WPCM 600.26, 26m³ - Комунални контејнер: слика 2
WPCM 600.26, 26m³ - Комунални контејнер: слика 3
WPCM 600.26, 26m³ - Комунални контејнер: слика 4
WPCM 600.26, 26m³ - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Комунални контејнер WPCM 600.26, 26m³

1996Бруто тежина: 12000 kgКорисна носивост: 7550 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 9667

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 395 MKD
 • ≈ 3 138 USD
1996Бруто тежина: 12000 kgКорисна носивост: 7550 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 4
Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 10m³ mit Deckel

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 86622

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 364 MKD
 • ≈ 973 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 3m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 3m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 3m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 3m³ mit Deckel - Комунални контејнер: слика 4

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 3m³ mit Deckel

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 85330

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 364 MKD
 • ≈ 973 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 10m³ - Комунални контејнер: слика 4

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 10m³

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 86172

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 364 MKD
 • ≈ 973 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Absetzcontainer ca. 5m³ offen - Комунални контејнер: слика 1
Absetzcontainer ca. 5m³ offen - Комунални контејнер: слика 2
Absetzcontainer ca. 5m³ offen - Комунални контејнер: слика 3
Absetzcontainer ca. 5m³ offen - Комунални контејнер: слика 4
Absetzcontainer ca. 5m³ offen - Комунални контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Комунални контејнер Absetzcontainer ca. 5m³ offen

1990
Германија, Göttingen
Објавено: 28денБрој на оглас 86623

700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 43 060 MKD
 • ≈ 757 USD
1990
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Комунални контејнери
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.