Користени и нови Киперски сандаци за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Киперски сандаци


   Страница 1 од 7 1/7   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA - Киперски сандак: слика 1
 Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA - Киперски сандак: слика 2
 Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA - Киперски сандак: слика 3
 Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA - Киперски сандак: слика 4
 Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Zabudowa kiper wywrot tylnozsyp na samochód czteroosiowy MAN SCA

2015
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
Објавено: 28ден

6 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2015
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
email Контактирајте го продавачот
 Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair - Киперски сандак: слика 1
 Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair - Киперски сандак: слика 2
 Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair - Киперски сандак: слика 3
 Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair - Киперски сандак: слика 4
 Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Équipement benne avec faux châssis - attache porte contenair

Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 1ден Број на оглас 291893

2 900 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
 Scancon SH6011 Hardox - Киперски сандак: слика 1
 Scancon SH6011 Hardox - Киперски сандак: слика 2
 Scancon SH6011 Hardox - Киперски сандак: слика 3
 Scancon SH6011 Hardox - Киперски сандак: слика 4
 Scancon SH6011 Hardox - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Scancon SH6011 Hardox

Данска, Silkeborg
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
 Benne - Киперски сандак: слика 1
 Benne - Киперски сандак: слика 2
 Benne - Киперски сандак: слика 3
 Benne - Киперски сандак: слика 4
 Benne - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Benne

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
 17 m3 - Киперски сандак: слика 1
 17 m3 - Киперски сандак: слика 2
 17 m3 - Киперски сандак: слика 3
 17 m3 - Киперски сандак: слика 4
 17 m3 - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

17 m3

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 1
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 2
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 3
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 4
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Benne Ampliroll

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
 Rqf - Киперски сандак: слика 1
 Rqf - Киперски сандак: слика 2
 Rqf - Киперски сандак: слика 3
 Rqf - Киперски сандак: слика 4
 Rqf - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Rqf

Шведска, Växjö
Објавено: 6ден

1 857 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
 Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT - Киперски сандак: слика 1
 Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT - Киперски сандак: слика 2
 Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT - Киперски сандак: слика 3
 Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT - Киперски сандак: слика 4
 Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Iveco * 65C18 * 3.0 * 180KM * DMC 3.5T * KAT.B * WZMOCNIONA WERSJA * KIPPER * WYWROT * WYWROTKA 3 stronna * NOWA ZABUDOWA * IMPORT

2007 290 479 km Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 150 hp Број на седишта: 3
Полска
Објавено: 7ден

18 223 EUR

star
2007 290 479 km Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 800 kg Дизел 150 hp Број на седишта: 3
Полска
email Контактирајте го продавачот
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 1
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 2
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 3
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 4
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Hydraulic Benne Amovible

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 1
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 2
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 3
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 4
 Benne Ampliroll - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Benne Ampliroll

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 1
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 2
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 3
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 4
 Hydraulic Benne Amovible - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Hydraulic Benne Amovible

Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
email Контактирајте го продавачот
PETER-WINTERTHUR 6.5m3 - Киперски сандак: слика 1
PETER-WINTERTHUR 6.5m3 - Киперски сандак: слика 2
PETER-WINTERTHUR 6.5m3 - Киперски сандак: слика 3
PETER-WINTERTHUR 6.5m3 - Киперски сандак: слика 4
PETER-WINTERTHUR 6.5m3 - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

PETER-WINTERTHUR 6.5m3

Швајцарија, Regensdorf
Објавено: 11ден Број на оглас 4348 a

6 000 EUR

star
Швајцарија, Regensdorf
email Контактирајте го продавачот
 2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Киперски сандак: слика 1
 2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Киперски сандак: слика 2
 2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Киперски сандак: слика 3
 2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Киперски сандак: слика 4
 2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

2008 UT Welakimulden 3.7m³

2008 Нето тежина: 1 140 kg Бруто тежина: 10 000 kg Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
Објавено: 11ден Број на оглас 23443M

1 058 EUR

star
2008 Нето тежина: 1 140 kg Бруто тежина: 10 000 kg Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
email Контактирајте го продавачот
Unsal  - Киперски сандак: слика 1
Unsal  - Киперски сандак: слика 2
Unsal  - Киперски сандак: слика 3
Unsal  - Киперски сандак: слика 4
Unsal  - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Unsal

Турција, ANKARA
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
Турција, ANKARA
email Контактирајте го продавачот
LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser - Киперски сандак: слика 1
LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser - Киперски сандак: слика 2
LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser - Киперски сандак: слика 3
LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser - Киперски сандак: слика 4
LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

LASTO 7,6 mtr dyretransport m/dobbelt dæk og læsser

1997
Данска, Silkeborg
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
star
1997
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
 Owipex thermal silo - Киперски сандак: слика 1
 Owipex thermal silo - Киперски сандак: слика 2
 Owipex thermal silo - Киперски сандак: слика 3
 Owipex thermal silo - Киперски сандак: слика 4
 Owipex thermal silo - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Owipex thermal silo

Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
Објавено: 14ден Број на оглас 23624M

5 291 EUR

star
Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
email Контактирајте го продавачот
 ISI - Киперски сандак: слика 1
 ISI - Киперски сандак: слика 2
 ISI - Киперски сандак: слика 3
 ISI - Киперски сандак: слика 4
 ISI - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

ISI

2008
Италија, Piacenza
Објавено: 15ден
Прашајте за цена
star
2008
Италија, Piacenza
email Контактирајте го продавачот
 BENNE POUSSOIR 10 T - Киперски сандак: слика 1
 BENNE POUSSOIR 10 T - Киперски сандак: слика 2
 BENNE POUSSOIR 10 T - Киперски сандак: слика 3
 BENNE POUSSOIR 10 T - Киперски сандак: слика 4
 BENNE POUSSOIR 10 T - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BENNE POUSSOIR 10 T

Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 18ден Број на оглас 9056981

2 500 EUR

star
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
 Cordero - Киперски сандак: слика 1
 Cordero - Киперски сандак: слика 2
 Cordero - Киперски сандак: слика 3
 Cordero - Киперски сандак: слика 4
 Cordero - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Cordero

2002
Италија, Piacenza
Објавено: 19ден
Прашајте за цена
star
2002
Италија, Piacenza
email Контактирајте го продавачот
Ficon Oy FC Tippflak  - Киперски сандак: слика 1
Ficon Oy FC Tippflak  - Киперски сандак: слика 2

Ficon Oy FC Tippflak

2020
Шведска, Schweden
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
star
2020
Шведска, Schweden
email Контактирајте го продавачот
 DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning - Киперски сандак: слика 1
 DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning - Киперски сандак: слика 2
 DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning - Киперски сандак: слика 3
 DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning - Киперски сандак: слика 4
 DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning - Киперски сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

DC-Container S6520 - væsketæt + rullepresenning

2014
Данска, Silkeborg
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
star
2014
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 7   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Tipper bodies
t1 old