Користени и нови Каросерии платформи за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 6
Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E - Каросерија платформа: слика 1
Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E - Каросерија платформа: слика 2
Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E - Каросерија платформа: слика 3
Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E - Каросерија платформа: слика 4
Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Joab Liftdumper VL18U 5700 AC E

Каросерија платформа
2015
Шведска, Arvika, Värmlands län, Schweden
Објавено: 3час 22минБрој на оглас 123980
Прашајте за цена
2015
Шведска, Arvika, Värmlands län, Schweden
Контактирајте го продавачот
Dropside Body to suit Van - Каросерија платформа: слика 1
Dropside Body to suit Van - Каросерија платформа: слика 2
Dropside Body to suit Van - Каросерија платформа: слика 3
Dropside Body to suit Van - Каросерија платформа: слика 4
Dropside Body to suit Van - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Dropside Body to suit Van

Каросерија платформа
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Објавено: 1денБрој на оглас 140416190
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Контактирајте го продавачот
Joab Liftdumper 2016 - Каросерија платформа: слика 1
Joab Liftdumper 2016 - Каросерија платформа: слика 2
Joab Liftdumper 2016 - Каросерија платформа: слика 3
Joab Liftdumper 2016 - Каросерија платформа: слика 4
Joab Liftdumper 2016 - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Joab Liftdumper 2016

Каросерија платформа
2016
Шведска, Arvika, Värmlands län, Schweden
Објавено: 3денБрој на оглас 107050

5 212EUR

 • ≈ 321 142 MKD
 • ≈ 5 665 USD
2016
Шведска, Arvika, Värmlands län, Schweden
Контактирајте го продавачот
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Каросерија платформа: слика 1
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Каросерија платформа: слика 2
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Каросерија платформа: слика 3
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Каросерија платформа: слика 4
HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

HMF VARIOFRAME 2620 K7 KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA

Каросерија платформа
2017
Холандија, Buskesdries 14, 6673 DP Andelst, The Netherlands

89 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 483 824 MKD
 • ≈ 96 742 USD
2017
Холандија, Buskesdries 14, 6673 DP Andelst, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Каросерија платформа: слика 1
2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Каросерија платформа: слика 2
2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Каросерија платформа: слика 3
2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Каросерија платформа: слика 4
2008 UT Welakimulden 3.7m³ - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

2008 UT Welakimulden 3.7m³

Каросерија платформа
2008Бруто тежина: 10000 kgНето тежина: 1140 kg
Германија, Randenweg 16 79798 Jestetten
Објавено: 4денБрој на оглас 23443M

1 284EUR

 • ≈ 79 114 MKD
 • ≈ 1 395 USD
2008Бруто тежина: 10000 kgНето тежина: 1140 kg
Германија, Randenweg 16 79798 Jestetten
Контактирајте го продавачот
REGNAULT PORTE ENGINS - Каросерија платформа: слика 1
REGNAULT PORTE ENGINS - Каросерија платформа: слика 2
REGNAULT PORTE ENGINS - Каросерија платформа: слика 3
REGNAULT PORTE ENGINS - Каросерија платформа: слика 4
REGNAULT PORTE ENGINS - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

REGNAULT PORTE ENGINS

Каросерија платформа
2020
Франција, ZA DE MAIGRIS, FR-56420 BULEON, France
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
2020
Франција, ZA DE MAIGRIS, FR-56420 BULEON, France
Контактирајте го продавачот
Zetterbergs Zetterbergs Lämflak - Каросерија платформа: слика 1
Zetterbergs Zetterbergs Lämflak - Каросерија платформа: слика 2
Zetterbergs Zetterbergs Lämflak - Каросерија платформа: слика 3
Zetterbergs Zetterbergs Lämflak - Каросерија платформа: слика 4
Zetterbergs Zetterbergs Lämflak - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Zetterbergs Zetterbergs Lämflak

Каросерија платформа
Шведска, Västernorrland
Објавено: 4денБрој на оглас S7411

4 115EUR

 • ≈ 253 549 MKD
 • ≈ 4 472 USD
Шведска, Västernorrland
Контактирајте го продавачот
Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55 - Каросерија платформа: слика 1
Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55 - Каросерија платформа: слика 2
Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55 - Каросерија платформа: слика 3
Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55 - Каросерија платформа: слика 4
Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55 - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Laxo Flatbed with folding limbs, Laxo 55

Каросерија платформа
Шведска, Norrbotten
Објавено: 4денБрој на оглас S8021

3 677EUR

 • ≈ 226 562 MKD
 • ≈ 3 996 USD
Шведска, Norrbotten
Контактирајте го продавачот
HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN - Каросерија платформа: слика 1
HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN - Каросерија платформа: слика 2
HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN - Каросерија платформа: слика 3
HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN - Каросерија платформа: слика 4
HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

HIAB 322 E-5 XS HIPRO Radio KRAN CRAN

Каросерија платформа
2010
Унгарија, Budapest
Објавено: 5денБрој на оглас STR

37 500EUR

 • ≈ 2 310 600 MKD
 • ≈ 40 762 USD
2010
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Autokaross flodby - Каросерија платформа: слика 1
Autokaross flodby - Каросерија платформа: слика 2
Autokaross flodby - Каросерија платформа: слика 3
Autokaross flodby - Каросерија платформа: слика 4
Autokaross flodby - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Autokaross flodby

Каросерија платформа
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 5ден

438EUR

Аукција
 • ≈ 26 987 MKD
 • ≈ 476 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
-Kita- PALFINGER C 1000 L - Каросерија платформа: слика 1
-Kita- PALFINGER C 1000 L - Каросерија платформа: слика 2
-Kita- PALFINGER C 1000 L - Каросерија платформа: слика 3
-Kita- PALFINGER C 1000 L - Каросерија платформа: слика 4
-Kita- PALFINGER C 1000 L - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

-Kita- PALFINGER C 1000 L

Каросерија платформа
Ново2024
Литванија, Erdvės str. 3, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Објавено: 6ден

4 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 295 756 MKD
 • ≈ 5 217 USD
Ново2024
Литванија, Erdvės str. 3, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Контактирајте го продавачот
OMA - Каросерија платформа: слика 1
OMA - Каросерија платформа: слика 2
OMA - Каросерија платформа: слика 3
OMA - Каросерија платформа: слика 4
OMA - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

OMA

Каросерија платформа
Финска, Itäinenkatu 13 3321 Tampere Finland
Објавено: 7денБрој на оглас A6-19869-19

10EUR

Аукција
 • ≈ 616 MKD
 • ≈ 10 USD
Финска, Itäinenkatu 13 3321 Tampere Finland
Контактирајте го продавачот
Rahtilava 6300mm alulaidoilla - Каросерија платформа: слика 1
Rahtilava 6300mm alulaidoilla - Каросерија платформа: слика 2
Rahtilava 6300mm alulaidoilla - Каросерија платформа: слика 3
Rahtilava 6300mm alulaidoilla - Каросерија платформа: слика 4

Rahtilava 6300mm alulaidoilla

Каросерија платформа
Финска, Lieto, Finnland
Објавено: 7ден
Прашајте за цена
Финска, Lieto, Finnland
Контактирајте го продавачот
HMF 1820-K5 - Каросерија платформа: слика 1
HMF 1820-K5 - Каросерија платформа: слика 2
HMF 1820-K5 - Каросерија платформа: слика 3
HMF 1820-K5 - Каросерија платформа: слика 4
HMF 1820-K5 - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

HMF 1820-K5

Каросерија платформа
2014
Шведска, Västerbotten
Објавено: 12денБрој на оглас S7892

39 310EUR

 • ≈ 2 422 124 MKD
 • ≈ 42 729 USD
2014
Шведска, Västerbotten
Контактирајте го продавачот
CMT LFL01 - Каросерија платформа: слика 1
CMT LFL01 - Каросерија платформа: слика 2
CMT LFL01 - Каросерија платформа: слика 3
CMT LFL01 - Каросерија платформа: слика 4
CMT LFL01 - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

CMT LFL01

Каросерија платформа
2009
Шведска, Västerbotten
Објавено: 12денБрој на оглас S7725

10 070EUR

 • ≈ 620 473 MKD
 • ≈ 10 945 USD
2009
Шведска, Västerbotten
Контактирајте го продавачот
Sverigeflaket Okänd - Каросерија платформа: слика 1
Sverigeflaket Okänd - Каросерија платформа: слика 2
Sverigeflaket Okänd - Каросерија платформа: слика 3
Sverigeflaket Okänd - Каросерија платформа: слика 4
Sverigeflaket Okänd - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Sverigeflaket Okänd

Каросерија платформа
Шведска, Stockholm
Објавено: 12денБрој на оглас S7664

3 940EUR

 • ≈ 242 767 MKD
 • ≈ 4 282 USD
Шведска, Stockholm
Контактирајте го продавачот
Tillverkare okänd - Каросерија платформа: слика 1
Tillverkare okänd - Каросерија платформа: слика 2
Tillverkare okänd - Каросерија платформа: слика 3
Tillverkare okänd - Каросерија платформа: слика 4
Tillverkare okänd - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Tillverkare okänd

Каросерија платформа
Шведска, Dalarna
Објавено: 16денБрој на оглас S7937

3 239EUR

 • ≈ 199 574 MKD
 • ≈ 3 520 USD
Шведска, Dalarna
Контактирајте го продавачот
Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m. - Каросерија платформа: слика 1
Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m. - Каросерија платформа: слика 2
Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m. - Каросерија платформа: слика 3
Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m. - Каросерија платформа: слика 4
Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m. - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Leebur Haakarm Oprij-plateau 3,5 x 2 m.

Каросерија платформа
1990
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Објавено: 16денБрој на оглас 0003157

1 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 89 343 MKD
 • ≈ 1 576 USD
1990
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM - Каросерија платформа: слика 1
KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM - Каросерија платформа: слика 2
KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM - Каросерија платформа: слика 3
KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM - Каросерија платформа: слика 4
KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

KARHOF Iveco Daily WB 375 pritsche 360 x 210 CM

Каросерија платформа
2015
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Објавено: 16денБрој на оглас 0003096

2 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 150 959 MKD
 • ≈ 2 663 USD
2015
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM - Каросерија платформа: слика 1
Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM - Каросерија платформа: слика 2
Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM - Каросерија платформа: слика 3
Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM - Каросерија платформа: слика 4
Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Ford Transit L2 LAADBAK - PRITSCHE - PLATFORM

Каросерија платформа
2020Бруто тежина: 3500 kgНето тежина: 2140 kgКорисна носивост: 1360 kg
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Објавено: 16денБрој на оглас VFT96X

1 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 89 343 MKD
 • ≈ 1 576 USD
2020Бруто тежина: 3500 kgНето тежина: 2140 kgКорисна носивост: 1360 kg
Холандија, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 6
1 / 6
T1 new listing page - Каросерии платформи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.