Користени и нови Градежни контејнери за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Градежни контејнери


   Страница 1 од 19 1/19   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 - Градежен контејнер: слика 1
 - Градежен контејнер: слика 2
 - Градежен контејнер: слика 3
 - Градежен контејнер: слика 4
 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Португалија, São João de Ver
Објавено: 5мес 29ден Број на оглас AA25417

3 300 EUR

star
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Lyckselevagnen / Tvärålunds Mekaniska - Градежен контејнер: слика 1

Lyckselevagnen / Tvärålunds Mekaniska

Објавено: 31мин
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Португалија, São João de Ver
Moelven P6 - Градежен контејнер: слика 1

Moelven P6

2008
Објавено: 32мин
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2008
Португалија, São João de Ver
 Unused 2022 Femil RC3475 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused 2022 Femil RC3475 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused 2022 Femil RC3475 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused 2022 Femil RC3475 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused 2022 Femil RC3475 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Unused 2022 Femil RC3475

2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 21час 16мин Број на оглас 240053520
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2022
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
email Контактирајте го продавачот
 2023 Sanitary unit toilet unit - Градежен контејнер: слика 1
 2023 Sanitary unit toilet unit - Градежен контејнер: слика 2
 2023 Sanitary unit toilet unit - Градежен контејнер: слика 3
 2023 Sanitary unit toilet unit - Градежен контејнер: слика 4
 2023 Sanitary unit toilet unit - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

2023 Sanitary unit toilet unit

2023
Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

1 100 EUR

gavel Аукција
star
2023
Холандија, Amsterdam
 Sanitary unit - Градежен контејнер: слика 1
 Sanitary unit - Градежен контејнер: слика 2
 Sanitary unit - Градежен контејнер: слика 3
 Sanitary unit - Градежен контејнер: слика 4
 Sanitary unit - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Sanitary unit

Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
Stahlworks Eco 3000 - Градежен контејнер: слика 1
Stahlworks Eco 3000 - Градежен контејнер: слика 2
Stahlworks Eco 3000 - Градежен контејнер: слика 3
Stahlworks Eco 3000 - Градежен контејнер: слика 4
Stahlworks Eco 3000 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Stahlworks Eco 3000

2023
Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
2023
Холандија, Amsterdam
 Office unit - Градежен контејнер: слика 1
 Office unit - Градежен контејнер: слика 2
 Office unit - Градежен контејнер: слика 3
 Office unit - Градежен контејнер: слика 4

Office unit

Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
Stahlworks Single - Градежен контејнер: слика 1
Stahlworks Single - Градежен контејнер: слика 2
Stahlworks Single - Градежен контејнер: слика 3
Stahlworks Single - Градежен контејнер: слика 4
Stahlworks Single - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Stahlworks Single

2023 Нето тежина: 270 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
2023 Нето тежина: 270 kg
Холандија, Amsterdam
CTX Containex - Градежен контејнер: слика 1
CTX Containex - Градежен контејнер: слика 2
CTX Containex - Градежен контејнер: слика 3
CTX Containex - Градежен контејнер: слика 4
CTX Containex - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

CTX Containex

Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
 Construction toilet - Градежен контејнер: слика 1
 Construction toilet - Градежен контејнер: слика 2
 Construction toilet - Градежен контејнер: слика 3
 Construction toilet - Градежен контејнер: слика 4
 Construction toilet - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Construction toilet

Белгија
Објавено: 1ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Белгија
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307201
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office) - Градежен контејнер: слика 1
 Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office) - Градежен контејнер: слика 2
 Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office) - Градежен контејнер: слика 3
 Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office) - Градежен контејнер: слика 4
 Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office) - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unused 19' x 8' Folding Cabin (Keys in Office)

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100306265
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 60' x 40' x 20'. 3no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof sSeets. 8no Stanchions 254 x 146 x 31kg. 8no Rafters 254 x 102 x

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307196
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch. Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307198
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Essential 20' x 30' Storage Tent - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Essential 20' x 30' Storage Tent - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Essential 20' x 30' Storage Tent - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Essential 20' x 30' Storage Tent - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Essential 20' x 30' Storage Tent - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unused Essential 20' x 30' Storage Tent

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100305002
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 100' x 40' x 20'. 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 254 x 146 x 31kg.12no Rafters 254 x 102

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307195
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 80' x 30' x 16'6". 4no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets.10no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 10no Rafters 178 x 102

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307202
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 1
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 2
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 3
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 4
 Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Unused Steel Frame Building 100' x 30' x 16'6". 5no 20' Bays.12.5 Degree Roof Pitch, Purlin Cleats Spaced to suit Fibre/Cement/Steel Roof Sheets. 12no Stanchions 203 x 133 x 25kg. 12no Rafters 178 x 1

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1ден Број на оглас 100307197
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 1
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 2
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 3
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 4
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

SOTRAMO 15 M2

Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 1ден Број на оглас 9057012

2 900 EUR

star
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 1
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 2
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 3
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 4
SOTRAMO 15 M2 - Градежен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

SOTRAMO 15 M2

Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 1ден Број на оглас 9057013

2 900 EUR

star
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 19   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Construction containers
t1 old