Користени и нови Фрижидерски заменливи сандаци за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
- Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
- Фрижидерски заменлив сандак: слика 2

Фрижидерски заменлив сандак

Италија, Quinzano D'oglio (BS)
Објавено: 2ден

2 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 147 683 MKD
 • ≈ 2 566 USD
Италија, Quinzano D'oglio (BS)
Контактирајте го продавачот
AVIACO TK SLXi200 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
AVIACO TK SLXi200 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
AVIACO TK SLXi200 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3

AVIACO TK SLXi200

Фрижидерски заменлив сандак
2024
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 7денБрој на оглас AV13494
Прашајте за цена
2024
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
Närko Kyl Frys Serie 30517 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Närko Kyl Frys Serie 30517 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Närko Kyl Frys Serie 30517 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Närko Kyl Frys Serie 30517 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Närko Kyl Frys Serie 30517 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Närko Kyl Frys Serie 30517

Фрижидерски заменлив сандак
2012
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 8ден

1 046EUR

 • ≈ 64 365 MKD
 • ≈ 1 118 USD
2012
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Caisse CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Caisse CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Caisse CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Caisse CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4

Caisse CHEREAU

Фрижидерски заменлив сандак
Франција, 571 AVENUE GEORGES CAUSTIER - ZONE ST CHARLES 66000 PERPIGNAN
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас VO24-1436

4 000EUR

 • ≈ 246 138 MKD
 • ≈ 4 276 USD
Франција, 571 AVENUE GEORGES CAUSTIER - ZONE ST CHARLES 66000 PERPIGNAN
Контактирајте го продавачот
Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmitz FRC Utan Kylaggregat Serie 9002248

Фрижидерски заменлив сандак
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 12ден

2 137EUR

 • ≈ 131 499 MKD
 • ≈ 2 284 USD
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmitz Cargobull Kyl Serie 2010205

Фрижидерски заменлив сандак
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 12ден

3 847EUR

 • ≈ 236 723 MKD
 • ≈ 4 113 USD
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 28041

Фрижидерски заменлив сандак
2011
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 14ден

4 274EUR

 • ≈ 262 999 MKD
 • ≈ 4 569 USD
2011
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone Kyl Frys Serie 046594

Фрижидерски заменлив сандак
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 14ден

5 129EUR

 • ≈ 315 611 MKD
 • ≈ 5 483 USD
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Schmitz Cargobull Kyl Serie 210203

Фрижидерски заменлив сандак
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 14ден

2 564EUR

 • ≈ 157 774 MKD
 • ≈ 2 741 USD
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Närko FNA kyl frys serie 33042 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Närko FNA kyl frys serie 33042 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Närko FNA kyl frys serie 33042 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Närko FNA kyl frys serie 33042 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Närko FNA kyl frys serie 33042 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Närko FNA kyl frys serie 33042

Фрижидерски заменлив сандак
2015
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 17ден

1 308EUR

 • ≈ 80 487 MKD
 • ≈ 1 398 USD
2015
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Skab (SPECIALKAROSSER) KYL FRYS 60598

Фрижидерски заменлив сандак
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 24ден

2 135EUR

 • ≈ 131 376 MKD
 • ≈ 2 282 USD
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60687

Фрижидерски заменлив сандак
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 24ден

1 708EUR

 • ≈ 105 101 MKD
 • ≈ 1 826 USD
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

VAK - PK Kyl Frys Serie 1501029

Фрижидерски заменлив сандак
2005
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 24ден

1 570EUR

 • ≈ 96 609 MKD
 • ≈ 1 678 USD
2005
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Skab (SPECIALKAROSSER) kyl frys serie 60686

Фрижидерски заменлив сандак
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 24ден

1 708EUR

 • ≈ 105 101 MKD
 • ≈ 1 826 USD
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
CHEREAU - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CHEREAU

Фрижидерски заменлив сандак
2004
Франција, 571 AVENUE GEORGES CAUSTIER - ZONE ST CHARLES 66000 PERPIGNAN
Објавено: 1мес 25денБрој на оглас VO24-1427
Прашајте за цена
2004
Франција, 571 AVENUE GEORGES CAUSTIER - ZONE ST CHARLES 66000 PERPIGNAN
Контактирајте го продавачот
Lagab Special Serie 5153 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Lagab Special Serie 5153 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Lagab Special Serie 5153 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Lagab Special Serie 5153 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Lagab Special Serie 5153 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Lagab Special Serie 5153

Фрижидерски заменлив сандак
2015
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 29ден

4 294EUR

 • ≈ 264 230 MKD
 • ≈ 4 591 USD
2015
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Närko Kyl Frys FNA Frigoblock - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Närko Kyl Frys FNA Frigoblock - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Närko Kyl Frys FNA Frigoblock - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Närko Kyl Frys FNA Frigoblock - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Närko Kyl Frys FNA Frigoblock - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Närko Kyl Frys FNA Frigoblock

Фрижидерски заменлив сандак
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 29ден

4 294EUR

 • ≈ 264 230 MKD
 • ≈ 4 591 USD
2014
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Skab (Specialkarosser) Kyl Frys Serie 60547

Фрижидерски заменлив сандак
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 1мес 29ден

3 006EUR

 • ≈ 184 973 MKD
 • ≈ 3 213 USD
2013
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Контактирајте го продавачот
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 692

Фрижидерски заменлив сандак
2014Нето тежина: 1000 kg
Полска, Bielsko-Biała
Објавено: 1мес 30денБрој на оглас 692

2 893EUR

 • ≈ 178 019 MKD
 • ≈ 3 093 USD
2014Нето тежина: 1000 kg
Полска, Bielsko-Biała
Контактирајте го продавачот
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 1
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 2
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 3
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 4
KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569 - Фрижидерски заменлив сандак: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

KONTENER MROŹNIA CHŁODNIA STACJONARNA NR 569

Фрижидерски заменлив сандак
2014Нето тежина: 1000 kg
Полска, Bielsko-Biała
Објавено: 1мес 30денБрој на оглас 569

2 523EUR

 • ≈ 155 252 MKD
 • ≈ 2 697 USD
2014Нето тежина: 1000 kg
Полска, Bielsko-Biała
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Фрижидерски заменливи сандаци
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.