Цистерна контејнер Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4DH - L4DH од Германија, 6750 EUR за продажба - ID: 7174757
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH - Цистерна контејнер: слика 1
Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH - Цистерна контејнер: слика 2
Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH - Цистерна контејнер: слика 3
Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH - Цистерна контејнер: слика 4
Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4BN - L4DH

2003
Германија, Berlin
Објавено: 1мес 21ден Број на оглас K12

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 369 MKD
 • ≈ 3 063 USD
star
2003
Германија, Berlin
emailКонтактирајте го продавачот
CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 1
CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 2
CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 3
CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 4
CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

CPV Tank container IMO 1 / L4DN / 20 ft / 17.5 m3 / 1 comp

199030480 kg3090 kg
Холандија, Hoogerheide
Објавено: 9мес 23ден Број на оглас O117501

12 500EUR

 • ≈ 768 835 MKD
 • ≈ 13 206 USD
star
199030480 kg3090 kg
Холандија, Hoogerheide
emailКонтактирајте го продавачот
BATHE Tankaufbau Bitum Tank - Цистерна контејнер: слика 1
BATHE Tankaufbau Bitum Tank - Цистерна контејнер: слика 2
BATHE Tankaufbau Bitum Tank - Цистерна контејнер: слика 3
BATHE Tankaufbau Bitum Tank - Цистерна контејнер: слика 4
BATHE Tankaufbau Bitum Tank - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

BATHE Tankaufbau Bitum Tank

Германија, Delbrück
Објавено: 11мес 10ден Број на оглас 22187a

450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 27 678 MKD
 • ≈ 475 USD
star
Германија, Delbrück
emailКонтактирајте го продавачот
Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor, - Цистерна контејнер: слика 1
Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor, - Цистерна контејнер: слика 2
Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor, - Цистерна контејнер: слика 3
Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor, - Цистерна контејнер: слика 4
Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor, - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Andere Tank-Aufbauauf Wunsch mit Separatmotor,

2002
Германија, Göttingen
Објавено: 8год 6мес Број на оглас 6804

5 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 338 287 MKD
 • ≈ 5 810 USD
star
2002
Германија, Göttingen
emailКонтактирајте го продавачот
VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter - Цистерна контејнер: слика 1
VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter - Цистерна контејнер: слика 2
VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter - Цистерна контејнер: слика 3
VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter - Цистерна контејнер: слика 4
VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VM Tarm Rustfri tank 19.000 liter

2000
Норвешка
Објавено: 4мес 15ден Број на оглас 304

8 175EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 502 818 MKD
 • ≈ 8 636 USD
star
2000
Норвешка
emailКонтактирајте го продавачот
Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 1
Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 2
Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 3
Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 4
Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp - Цистерна контејнер, Полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Danteco Food tank container inox 20 ft / 25 m3 / 1 comp

201636000 kg3820 kg
Холандија, Hoogerheide
Објавено: 1год 5мес Број на оглас O000007

27 000EUR

 • ≈ 1 660 683 MKD
 • ≈ 28 525 USD
star
201636000 kg3820 kg
Холандија, Hoogerheide
emailКонтактирајте го продавачот
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 1
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 2
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 3
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 4
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Müller Serab Kühltank 6000l

Германија
Објавено: 6мес 19ден Број на оглас 11307-303571010011

4 899EUR

 • ≈ 301 321 MKD
 • ≈ 5 175 USD
star
Германија
emailКонтактирајте го продавачот
DeLaval HCAN 10000L - Цистерна контејнер: слика 1
DeLaval HCAN 10000L - Цистерна контејнер: слика 2
DeLaval HCAN 10000L - Цистерна контејнер: слика 3
DeLaval HCAN 10000L - Цистерна контејнер: слика 4

DeLaval HCAN 10000L

1991
Германија
Објавено: 6мес 19ден Број на оглас 11307-300724510011

10 950EUR

 • ≈ 673 499 MKD
 • ≈ 11 568 USD
star
1991
Германија
emailКонтактирајте го продавачот
Acerbi VOlume 14500L - Цистерна контејнер: слика 1
Acerbi VOlume 14500L - Цистерна контејнер: слика 2
Acerbi VOlume 14500L - Цистерна контејнер: слика 3
Acerbi VOlume 14500L - Цистерна контејнер: слика 4
Acerbi VOlume 14500L - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Acerbi VOlume 14500L

1958
Литванија
Објавено: 3мес 14ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 276 780 MKD
 • ≈ 4 754 USD
star
1958
Литванија
emailКонтактирајте го продавачот
Acerbi volume 12000L - Цистерна контејнер: слика 1
Acerbi volume 12000L - Цистерна контејнер: слика 2
Acerbi volume 12000L - Цистерна контејнер: слика 3
Acerbi volume 12000L - Цистерна контејнер: слика 4
Acerbi volume 12000L - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Acerbi volume 12000L

1965
Литванија
Објавено: 3мес 14ден

4 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 246 027 MKD
 • ≈ 4 226 USD
star
1965
Литванија
emailКонтактирајте го продавачот
Acerbi Volume 10000L - Цистерна контејнер: слика 1
Acerbi Volume 10000L - Цистерна контејнер: слика 2
Acerbi Volume 10000L - Цистерна контејнер: слика 3
Acerbi Volume 10000L - Цистерна контејнер: слика 4
Acerbi Volume 10000L - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Acerbi Volume 10000L

1959
Литванија
Објавено: 3мес 14ден

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 273 MKD
 • ≈ 3 697 USD
star
1959
Литванија
emailКонтактирајте го продавачот
Acerbi Volume 8000L - Цистерна контејнер: слика 1
Acerbi Volume 8000L - Цистерна контејнер: слика 2
Acerbi Volume 8000L - Цистерна контејнер: слика 3
Acerbi Volume 8000L - Цистерна контејнер: слика 4
Acerbi Volume 8000L - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Acerbi Volume 8000L

1982
Литванија
Објавено: 1мес 21ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 184 520 MKD
 • ≈ 3 169 USD
star
1982
Литванија
emailКонтактирајте го продавачот

Цистерна контејнер Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4DH - L4DH

Објавено: 5мес 32ден

Хм, се чини ставка продадена
Цистерна контејнер Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4DH - L4DH: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Цистерна контејнер Chemie BDF Aufsetztank Kombi Tank L4DH - L4DH: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 5мес 32ден

ПРОДАДЕНО

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 170 MKD
 • ≈ 7 131 USD

3 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

K10
Година на производство

1997
Локација

Германија, Am Studio 26 12489 Berlin, Germany
Повеќе информации

BDF Chemie Aufsetztank Kombi L4DN - L4DH auf BDF Wechselbrücke / Tragegestell Tank 1: - 3050l GFK Tank innen mit PVC ausgekleidet - Hersteller Tank und Apparatebau Beckum ( Schrader ) Baujahr Tank 1991 - Tankcode L4DH für Stoffe der Klassen 1 +3 bis 9 nach ADR - letzte Tankprüfung 09/2021 --> nächste Tankprüfung 09/2024 - komplette Dokumente vorhanden ( Prüfbuch, Baumusterzulassung, Stoffeliste, Prüfbescheinigungen ...) Tank 2: - 3100l Edelstahltank - Hersteller Schrader ( T&A Beckum) - Baujahr 1997 - Tankcode L4BH für Stoffe der Klassen 1 +3 bis 9 nach ADR - Tankwerkstoff 1.4301 / 1.4571 letzte Tankprüfung 09/2021 --> nächste Tankprüfung 09/2024 - komplette Dokumente vorhanden ( Prüfbuch, Baumusterzulassung, Stoffeliste, Prüfbescheinigungen ...) Beide Tanks sind auf einen BDF Wechselrahmen mit höhenverstellbaren Füssen montiert. Beide Tanks sind gereinigt / gespült mit zertifizierter Spülbescheinigung! Die BDF Brücke mit den beiden aufgesetzten Tanks, kann mit einer Standart BDF Lafette / Anhänger 7,15m/ /7,45m aufgebrückt werden und ist dann Mobil.

ПРОДАДЕНО

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 170 MKD
 • ≈ 7 131 USD

3 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - Ferronordic Used Trucks GmbH