Користени и нови Цистерна контејнери за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump - Цистерна контејнер, Роло контејнер: слика 1
RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump - Цистерна контејнер, Роло контејнер: слика 2
RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump - Цистерна контејнер, Роло контејнер: слика 3
RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump - Цистерна контејнер, Роло контејнер: слика 4
RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump - Цистерна контејнер, Роло контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Цистерна контејнер, Роло контејнер RORO Fuel Tank to suit Hook Loader Lorry, Pump

Обединето Кралство
Објавено: 10час 39минБрој на оглас 140396547
Аукција
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Guangdong 26.000 Liter V4A Lebensmittel ADR 4 x - Цистерна контејнер: слика 1

Цистерна контејнер Guangdong 26.000 Liter V4A Lebensmittel ADR 4 x

2018Бруто тежина: 39000 kgНето тежина: 3850 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Објавено: 1ден

18 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 109 275 MKD
 • ≈ 19 534 USD
2018Бруто тежина: 39000 kgНето тежина: 3850 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Контактирајте го продавачот
Rolba Slamsug - Цистерна контејнер: слика 1
Rolba Slamsug - Цистерна контејнер: слика 2
Rolba Slamsug - Цистерна контејнер: слика 3
Rolba Slamsug - Цистерна контејнер: слика 4
Rolba Slamsug - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Цистерна контејнер Rolba Slamsug

2012
Шведска
Објавено: 3денБрој на оглас 121165
Прашајте за цена
2012
Шведска
Контактирајте го продавачот
Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Цистерна контејнер: слика 1
Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Цистерна контејнер: слика 2
Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Цистерна контејнер: слика 3
Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Цистерна контејнер: слика 4
Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Цистерна контејнер Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets

Шведска
Објавено: 4денБрој на оглас 63732
Аукција
Шведска
Контактирајте го продавачот
Hvitved Larsen 10-1-040 - Цистерна контејнер: слика 1
Hvitved Larsen 10-1-040 - Цистерна контејнер: слика 2
Hvitved Larsen 10-1-040 - Цистерна контејнер: слика 3
Hvitved Larsen 10-1-040 - Цистерна контејнер: слика 4
Hvitved Larsen 10-1-040 - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Цистерна контејнер Hvitved Larsen 10-1-040

2011
Шведска
Објавено: 6денБрој на оглас 121107

8 819EUR

 • ≈ 543 483 MKD
 • ≈ 9 570 USD
2011
Шведска
Контактирајте го продавачот
Lastväxlarram Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 1
Lastväxlarram Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 2
Lastväxlarram Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 3
Lastväxlarram Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 4
Lastväxlarram Bulktank i aluminium kört djurfoder och pellets - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Аукција
Шведска
Контактирајте го продавачот
Lastväxlarram med Bulktank 240 - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 1
Lastväxlarram med Bulktank 240 - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 2
Lastväxlarram med Bulktank 240 - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 3
Lastväxlarram med Bulktank 240 - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 4
Lastväxlarram med Bulktank 240 - Роло контејнер, Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Роло контејнер, Цистерна контејнер Lastväxlarram med Bulktank 240

Шведска
Објавено: 6денБрој на оглас 63412
Аукција
Шведска
Контактирајте го продавачот
TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden - Цистерна контејнер: слика 1
TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden - Цистерна контејнер: слика 2
TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden - Цистерна контејнер: слика 3
TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden - Цистерна контејнер: слика 4
TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Цистерна контејнер TC 26.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) mehrmals vorhanden

2004Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 4000 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас 20897025

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 077 MKD
 • ≈ 11 395 USD
2004Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 4000 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Контактирајте го продавачот
TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame - Цистерна контејнер: слика 1
TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame - Цистерна контејнер: слика 2
TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame - Цистерна контејнер: слика 3
TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame - Цистерна контејнер: слика 4
TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Цистерна контејнер TC 25.000 Liter V4A gereinigt isoliert (beheizbar) Laufstege Isobreite Full-Frame

2004Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 3600 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас 20897011

10 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 647 077 MKD
 • ≈ 11 395 USD
2004Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 3600 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Контактирајте го продавачот
Feldbinder 56 cbm 40-Fuß-Alusilocontainer mit ADR - Druckbehälter - Цистерна контејнер: слика 1
Feldbinder 56 cbm 40-Fuß-Alusilocontainer mit ADR - Druckbehälter - Цистерна контејнер: слика 2
Feldbinder 56 cbm 40-Fuß-Alusilocontainer mit ADR - Druckbehälter - Цистерна контејнер: слика 3
Feldbinder 56 cbm 40-Fuß-Alusilocontainer mit ADR - Druckbehälter - Цистерна контејнер: слика 4

Цистерна контејнер Feldbinder 56 cbm 40-Fuß-Alusilocontainer mit ADR - Druckbehälter

1993Бруто тежина: 30500 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас 20767291

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 101 MKD
 • ≈ 10 743 USD
1993Бруто тежина: 30500 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Hintergasse 5 37127 Bühren, Germany
Контактирајте го продавачот
PETER-WINTERTHUR - Цистерна контејнер: слика 1
PETER-WINTERTHUR - Цистерна контејнер: слика 2
PETER-WINTERTHUR - Цистерна контејнер: слика 3
PETER-WINTERTHUR - Цистерна контејнер: слика 4
PETER-WINTERTHUR - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Цистерна контејнер PETER-WINTERTHUR

Швајцарија, Regensdorf
Објавено: 10денБрој на оглас 4311

2 900EUR

 • ≈ 178 716 MKD
 • ≈ 3 147 USD
Швајцарија, Regensdorf
Контактирајте го продавачот
Lebensmitteltank isoliert Edesltahl 2 Kammern 20250 L - Цистерна контејнер: слика 1
Lebensmitteltank isoliert Edesltahl 2 Kammern 20250 L - Цистерна контејнер: слика 2
Lebensmitteltank isoliert Edesltahl 2 Kammern 20250 L - Цистерна контејнер: слика 3
Lebensmitteltank isoliert Edesltahl 2 Kammern 20250 L - Цистерна контејнер: слика 4
Lebensmitteltank isoliert Edesltahl 2 Kammern 20250 L - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Прашајте за цена
1970
Германија
Контактирајте го продавачот
S-Vac 5000 / Vakuumfass / Saugfass - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 1
S-Vac 5000 / Vakuumfass / Saugfass - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 2
S-Vac 5000 / Vakuumfass / Saugfass - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 3
S-Vac 5000 / Vakuumfass / Saugfass - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 4

Цистерна контејнер, Вакуумски камион S-Vac 5000 / Vakuumfass / Saugfass

Ново2023
Германија, Kirchhundem
Објавено: 1мес 19ден
Прашајте за цена
Ново2023
Германија, Kirchhundem
Контактирајте го продавачот
Abrollbehälter Hakenlift Absetzcontainer Vakuum - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 1
Abrollbehälter Hakenlift Absetzcontainer Vakuum - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 2
Abrollbehälter Hakenlift Absetzcontainer Vakuum - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 3
Abrollbehälter Hakenlift Absetzcontainer Vakuum - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 4
Abrollbehälter Hakenlift Absetzcontainer Vakuum - Цистерна контејнер, Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Прашајте за цена
2023
Германија, Kirchhundem
Контактирајте го продавачот
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 1
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 2
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 3
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 4
Müller Serab Kühltank 6000l - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Цистерна контејнер Müller Serab Kühltank 6000l

Германија
Објавено: 1мес 30денБрој на оглас 11307-303571010011

4 899EUR

 • ≈ 301 907 MKD
 • ≈ 5 316 USD
Германија
Контактирајте го продавачот
B-XL CPV 20ft - Цистерна контејнер: слика 1
B-XL CPV 20ft - Цистерна контејнер: слика 2
B-XL CPV 20ft - Цистерна контејнер: слика 3
B-XL CPV 20ft - Цистерна контејнер: слика 4
B-XL CPV 20ft - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Цистерна контејнер B-XL CPV 20ft

1999Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 4200 kgКорисна носивост: 31800 kg
Данска, Esbjerg
Објавено: 2мес 11денБрој на оглас 7159
Прашајте за цена
1999Бруто тежина: 36000 kgНето тежина: 4200 kgКорисна носивост: 31800 kg
Данска, Esbjerg
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3 - Цистерна контејнер: слика 1
Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3 - Цистерна контејнер: слика 2
Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3 - Цистерна контејнер: слика 3
Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3 - Цистерна контејнер: слика 4
Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3 - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Цистерна контејнер Mercedes-Benz Axor 2628 Euro 3

2004Бруто тежина: 27500 kgНето тежина: 21820 kgКорисна носивост: 5680 kg
Белгија, Hooglede
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас TC74335

22 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 386 594 MKD
 • ≈ 24 418 USD
2004Бруто тежина: 27500 kgНето тежина: 21820 kgКорисна носивост: 5680 kg
Белгија, Hooglede
Контактирајте го продавачот
Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE - Цистерна контејнер: слика 1
Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE - Цистерна контејнер: слика 2
Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE - Цистерна контејнер: слика 3
Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE - Цистерна контејнер: слика 4
Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Цистерна контејнер Ecovrac SILO ALU / ALIMENTAIRE

2009Нето тежина: 4500 kg
Белгија, Handzame
Објавено: 2мес 28денБрој на оглас E55449

9 750EUR

 • ≈ 600 857 MKD
 • ≈ 10 581 USD
2009Нето тежина: 4500 kg
Белгија, Handzame
Контактирајте го продавачот
2010 Peter concrete silo 20m³ - Цистерна контејнер, Градежна машина: слика 1
2010 Peter concrete silo 20m³ - Цистерна контејнер, Градежна машина: слика 2
2010 Peter concrete silo 20m³ - Цистерна контејнер, Градежна машина: слика 3
2010 Peter concrete silo 20m³ - Цистерна контејнер, Градежна машина: слика 4
2010 Peter concrete silo 20m³ - Цистерна контејнер, Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Цистерна контејнер, Градежна машина 2010 Peter concrete silo 20m³

2010
Германија
Објавено: 3мес 6денБрој на оглас 22705N

17 802EUR

 • ≈ 1 097 073 MKD
 • ≈ 19 319 USD
2010
Германија
Контактирајте го продавачот
Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw! - Цистерна контејнер: слика 1
Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw! - Цистерна контејнер: слика 2
Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw! - Цистерна контејнер: слика 3
Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw! - Цистерна контејнер: слика 4
Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw! - Цистерна контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Цистерна контејнер Tolsma 1200 Liter KIWA dieseltank, als nieuw!

Нето тежина: 220 kg
Холандија, Veen
Објавено: 3мес 7денБрој на оглас 0005538

1 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 92 439 MKD
 • ≈ 1 627 USD
Нето тежина: 220 kg
Холандија, Veen
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Цистерна контејнери
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.