Користени и нови Машински алати за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 12
Metbud-Gończyce KN-1100 Bin Compactor - Машински алат: слика 1
Metbud-Gończyce KN-1100 Bin Compactor - Машински алат: слика 2
Metbud-Gończyce KN-1100 Bin Compactor - Машински алат: слика 3

Машински алат Metbud-Gończyce KN-1100 Bin Compactor

Полска, 08-460 Sobolew
Објавено: 18час 36мин

3 500EUR

 • ≈ 215 576 MKD
 • ≈ 3 794 USD
Полска, 08-460 Sobolew
Контактирајте го продавачот
IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA - Машински алат: слика 1
IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA - Машински алат: слика 2
IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA - Машински алат: слика 3
IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA - Машински алат: слика 4
IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Машински алат IMA NOVIMAT/CONTOUR/I/G80/790/L20 OKLEINIARKA

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 873/ML/AU/2024

8 517EUR

Аукција
 • ≈ 524 590 MKD
 • ≈ 9 233 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Машина за обработка на метал: слика 1
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Машина за обработка на метал: слика 2
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Машина за обработка на метал: слика 3
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Машина за обработка на метал: слика 4
IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA - Машина за обработка на метал: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Машина за обработка на метал IXION TLF1004-1 WIERTARKO-FREZARKA

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 1077/PL/AU/2024

11 478EUR

Аукција
 • ≈ 706 969 MKD
 • ≈ 12 443 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707 - Машински алат: слика 1
TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707 - Машински алат: слика 2
TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707 - Машински алат: слика 3
TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707 - Машински алат: слика 4
TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707 - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Машински алат TOUCHWIN EPO770 WIERTARKA DO SZKŁA TOUCHWIN EOP770 NS. 180707

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 852/ML/AU/2024

4 827EUR

Аукција
 • ≈ 297 311 MKD
 • ≈ 5 233 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
PERONI RUGGERO MAG1 PÓŁAUTOMATYCZNA MASZYNA DO RYFLOWANIA KARTONÓW I NAKŁADANIA MAGNESÓW PERONI RUGGERO MAG1 NS. 007 - Машински алат: слика 1
PERONI RUGGERO MAG1 PÓŁAUTOMATYCZNA MASZYNA DO RYFLOWANIA KARTONÓW I NAKŁADANIA MAGNESÓW PERONI RUGGERO MAG1 NS. 007 - Машински алат: слика 2
PERONI RUGGERO MAG1 PÓŁAUTOMATYCZNA MASZYNA DO RYFLOWANIA KARTONÓW I NAKŁADANIA MAGNESÓW PERONI RUGGERO MAG1 NS. 007 - Машински алат: слика 3
PERONI RUGGERO MAG1 PÓŁAUTOMATYCZNA MASZYNA DO RYFLOWANIA KARTONÓW I NAKŁADANIA MAGNESÓW PERONI RUGGERO MAG1 NS. 007 - Машински алат: слика 4
PERONI RUGGERO MAG1 PÓŁAUTOMATYCZNA MASZYNA DO RYFLOWANIA KARTONÓW I NAKŁADANIA MAGNESÓW PERONI RUGGERO MAG1 NS. 007 - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

29 726EUR

Аукција
 • ≈ 1 830 925 MKD
 • ≈ 32 226 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY - Машински алат: слика 1
WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY - Машински алат: слика 2
WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY - Машински алат: слика 3
WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY - Машински алат: слика 4
WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Машински алат WALTER PL 1300 KBA PRZECINARKA KŁODY

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 864/ML/AU/2024

19 978EUR

Аукција
 • ≈ 1 230 512 MKD
 • ≈ 21 658 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC - Машински алат: слика 1
OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC - Машински алат: слика 2
OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC - Машински алат: слика 3
OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC - Машински алат: слика 4
OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Машински алат OTINUS PCO3015-D WYCINARKA CNC

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 839/ML/AU/2024

7 867EUR

Аукција
 • ≈ 484 555 MKD
 • ≈ 8 528 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła - Машински алат: слика 1
MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła - Машински алат: слика 2
MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła - Машински алат: слика 3
MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła - Машински алат: слика 4
MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Машински алат MAVER MV-SKL 330 Stół do cięcia szkła

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 1денБрој на оглас 874/ML/AU/2024

14 018EUR

Аукција
 • ≈ 863 416 MKD
 • ≈ 15 197 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
Fanersåg Mayer - Машински алат: слика 1
Fanersåg Mayer - Машински алат: слика 2
Fanersåg Mayer - Машински алат: слика 3
Fanersåg Mayer - Машински алат: слика 4
Fanersåg Mayer - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Машински алат Fanersåg Mayer

Шведска, NACKA STRAND
Објавено: 1денБрој на оглас O-000003179
Аукција
Шведска, NACKA STRAND
Контактирајте го продавачот
Lefort 600 - Машина за обработка на метал: слика 1
Lefort 600 - Машина за обработка на метал: слика 2
Lefort 600 - Машина за обработка на метал: слика 3
Lefort 600 - Машина за обработка на метал: слика 4

Машина за обработка на метал Lefort 600

Обединето Кралство
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Conqueror 600 - Машина за обработка на метал: слика 1
Conqueror 600 - Машина за обработка на метал: слика 2
Conqueror 600 - Машина за обработка на метал: слика 3
Conqueror 600 - Машина за обработка на метал: слика 4
Conqueror 600 - Машина за обработка на метал: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Машина за обработка на метал Conqueror 600

Обединето Кралство
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Lefort CONQUEROR 500 - Машина за обработка на метал: слика 1
Lefort CONQUEROR 500 - Машина за обработка на метал: слика 2
Lefort CONQUEROR 500 - Машина за обработка на метал: слика 3
Lefort CONQUEROR 500 - Машина за обработка на метал: слика 4
Lefort CONQUEROR 500 - Машина за обработка на метал: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
Прашајте за цена
Австрија
Контактирајте го продавачот
CT Scanner, Zeiss Metrotom 800 - Машински алат: слика 1
CT Scanner, Zeiss Metrotom 800 - Машински алат: слика 2
CT Scanner, Zeiss Metrotom 800 - Машински алат: слика 3
CT Scanner, Zeiss Metrotom 800 - Машински алат: слика 4
CT Scanner, Zeiss Metrotom 800 - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Машински алат CT Scanner, Zeiss Metrotom 800

Шведска, NACKA STRAND
Објавено: 4денБрој на оглас O-000003160
Аукција
Шведска, NACKA STRAND
Контактирајте го продавачот
CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY - Машински алат: слика 1
CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY - Машински алат: слика 2
CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY - Машински алат: слика 3
CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY - Машински алат: слика 4
CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Машински алат CEETEC 9017 (DUO FLEX II) AUTOMAT LAKIERNICZY

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 4денБрој на оглас 1050/PL/AU/2024

23 040EUR

Аукција
 • ≈ 1 419 111 MKD
 • ≈ 24 978 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
KDT KS-842L PIŁA PANELOWA - Машински алат: слика 1
KDT KS-842L PIŁA PANELOWA - Машински алат: слика 2
KDT KS-842L PIŁA PANELOWA - Машински алат: слика 3
KDT KS-842L PIŁA PANELOWA - Машински алат: слика 4
KDT KS-842L PIŁA PANELOWA - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Машински алат KDT KS-842L PIŁA PANELOWA

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 4денБрој на оглас 1046/PL/AU/2024

41 682EUR

Аукција
 • ≈ 2 567 336 MKD
 • ≈ 45 188 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA - Машински алат: слика 1
BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA - Машински алат: слика 2
BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA - Машински алат: слика 3
BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA - Машински алат: слика 4
BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Машински алат BMSY 810 C PRZECINARKA TAŚMOWA

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 4денБрој на оглас 830/ML/AU/2024

12 885EUR

Аукција
 • ≈ 793 630 MKD
 • ≈ 13 968 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
AVIA FNF40P FREZARKA - Машински алат: слика 1
AVIA FNF40P FREZARKA - Машински алат: слика 2
AVIA FNF40P FREZARKA - Машински алат: слика 3
AVIA FNF40P FREZARKA - Машински алат: слика 4
AVIA FNF40P FREZARKA - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Машински алат AVIA FNF40P FREZARKA

Полска, KOMORNIKI
Објавено: 4денБрој на оглас 1049/PL/AU/2024

5 655EUR

Аукција
 • ≈ 348 310 MKD
 • ≈ 6 130 USD
Полска, KOMORNIKI
Контактирајте го продавачот
Krüsi CM-40 - Машина за обработка на дрво: слика 1
Krüsi CM-40 - Машина за обработка на дрво: слика 2
Krüsi CM-40 - Машина за обработка на дрво: слика 3
Krüsi CM-40 - Машина за обработка на дрво: слика 4
Krüsi CM-40 - Машина за обработка на дрво: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Машина за обработка на дрво Krüsi CM-40

Литванија, Vilnius
Објавено: 5ден

18 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 120 999 MKD
 • ≈ 19 730 USD
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Carmec BDL 3000 - Машина за обработка на метал: слика 1
Carmec BDL 3000 - Машина за обработка на метал: слика 2
Carmec BDL 3000 - Машина за обработка на метал: слика 3
Carmec BDL 3000 - Машина за обработка на метал: слика 4
Carmec BDL 3000 - Машина за обработка на метал: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

Машина за обработка на метал Carmec BDL 3000

Литванија, Vilnius
Објавено: 5ден

3 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 190 939 MKD
 • ≈ 3 360 USD
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press - Машински алат: слика 1
RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press - Машински алат: слика 2
RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press - Машински алат: слика 3
RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press - Машински алат: слика 4
RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press - Машински алат: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Машински алат RESULT HPC-25 Electric Hydraulic Press

Обединети Арапски Емирати
Објавено: 5ден
Аукција
Обединети Арапски Емирати
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 12
1 / 12
T1 new listing page - Машински алати
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.