Користени и нови Машини за пакување за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 10
SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki - Машина за пакување: слика 1
SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki - Машина за пакување: слика 2
SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki - Машина за пакување: слика 3
SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki - Машина за пакување: слика 4
SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

SGF P-20 CARPENTER - Maszyna pakująca skarpetki

Машина за пакување
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Објавено: 2денБрој на оглас 87/BPS/AU/2024

19 798EUR

Аукција
  • ≈ 1 218 030 MKD
  • ≈ 21 173 USD
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Контактирајте го продавачот
Teufelberger strapping tape 6X055SW - Машина за пакување: слика 1
Teufelberger strapping tape 6X055SW - Машина за пакување: слика 2
Teufelberger strapping tape 6X055SW - Машина за пакување: слика 3

Teufelberger strapping tape 6X055SW

Машина за пакување
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Објавено: 5денБрој на оглас LAP6X055SW
Прашајте за цена
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Контактирајте го продавачот
Teufelberger strapping tape 9X055SW - Машина за пакување: слика 1
Teufelberger strapping tape 9X055SW - Машина за пакување: слика 2
Teufelberger strapping tape 9X055SW - Машина за пакување: слика 3

Teufelberger strapping tape 9X055SW

Машина за пакување
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Објавено: 5денБрој на оглас LAP9X055SW
Прашајте за цена
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Контактирајте го продавачот
Naturapack 12X060Papier - Машина за пакување: слика 1
Naturapack 12X060Papier - Машина за пакување: слика 2

Naturapack 12X060Papier

Машина за пакување
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Објавено: 5денБрој на оглас LAP12X060Papier
Прашајте за цена
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Контактирајте го продавачот
VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA - Машина за пакување: слика 1
VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA - Машина за пакување: слика 2
VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA - Машина за пакување: слика 3
VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA - Машина за пакување: слика 4
VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

VARIOVAC ROTARIUS MASZYNA PAKUJĄCA

Машина за пакување
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Објавено: 5денБрој на оглас 1966/PL/AU/2024

29 112EUR

Аукција
  • ≈ 1 791 054 MKD
  • ≈ 31 134 USD
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Контактирајте го продавачот
CMC JWR - Машина за пакување: слика 1
CMC JWR - Машина за пакување: слика 2
CMC JWR - Машина за пакување: слика 3
CMC JWR - Машина за пакување: слика 4
CMC JWR - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

CMC JWR

Машина за пакување
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Објавено: 6денБрој на оглас 70198
Прашајте за цена
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Контактирајте го продавачот
Kallfass Universa 5050 - Машина за пакување: слика 1
Kallfass Universa 5050 - Машина за пакување: слика 2
Kallfass Universa 5050 - Машина за пакување: слика 3
Kallfass Universa 5050 - Машина за пакување: слика 4

Kallfass Universa 5050

Машина за пакување
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Објавено: 6денБрој на оглас 70169
Прашајте за цена
Германија, Germany, D-97332, Volkach, Im Seelein 8
Контактирајте го продавачот
Newtec / Haver Boecker Palletizer + Turbinenpacker - Машина за пакување: слика 1
Newtec / Haver Boecker Palletizer + Turbinenpacker - Машина за пакување: слика 2

Newtec / Haver Boecker Palletizer + Turbinenpacker

Машина за пакување
Германија, Am Waldwinkel 2 D-34414 Warburg, Germany
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
Германија, Am Waldwinkel 2 D-34414 Warburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N - Машина за пакување: слика 1
Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N - Машина за пакување: слика 2
Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N - Машина за пакување: слика 3
Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N - Машина за пакување: слика 4
Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kallfass Universa 400 NT - Universal 450 N

Машина за пакување
Германија, Emskirchen - Nuernberg
Објавено: 11денБрој на оглас S 04.00.9
Прашајте за цена
Германија, Emskirchen - Nuernberg
Контактирајте го продавачот
B&C Macchine Automatiche - Машина за пакување: слика 1
B&C Macchine Automatiche - Машина за пакување: слика 2
B&C Macchine Automatiche - Машина за пакување: слика 3
B&C Macchine Automatiche - Машина за пакување: слика 4
B&C Macchine Automatiche - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

B&C Macchine Automatiche

Машина за пакување
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 12ден

56 500EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 3 476 043 MKD
  • ≈ 60 424 USD
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Fischbein Saxon SH2000 - Машина за пакување: слика 1
Fischbein Saxon SH2000 - Машина за пакување: слика 2
Fischbein Saxon SH2000 - Машина за пакување: слика 3
Fischbein Saxon SH2000 - Машина за пакување: слика 4
Fischbein Saxon SH2000 - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Fischbein Saxon SH2000

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 12денБрој на оглас 3539
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Jacob White TFS Two flap sealer - Машина за пакување: слика 1
Jacob White TFS Two flap sealer - Машина за пакување: слика 2
Jacob White TFS Two flap sealer - Машина за пакување: слика 3
Jacob White TFS Two flap sealer - Машина за пакување: слика 4
Jacob White TFS Two flap sealer - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Jacob White TFS Two flap sealer

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 12денБрој на оглас 3543
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK - Машина за пакување: слика 1
PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK - Машина за пакување: слика 2
PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK - Машина за пакување: слика 3
PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK - Машина за пакување: слика 4
PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

PERONI RUGGERO LINEA BOX WRAPPER 24 - AUTOMATYCZNA LINIA DO OWIJANIA SZTYWNYCH PUDEŁEK

Машина за пакување
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Објавено: 13денБрој на оглас 1557/ML/AU/2024

78 902EUR

Аукција
  • ≈ 4 854 279 MKD
  • ≈ 84 382 USD
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Контактирајте го продавачот
Ilpra Rotary table - Машина за пакување: слика 1
Ilpra Rotary table - Машина за пакување: слика 2
Ilpra Rotary table - Машина за пакување: слика 3
Ilpra Rotary table - Машина за пакување: слика 4
Ilpra Rotary table - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ilpra Rotary table

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 22денБрој на оглас 3491
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Loveshaw EC701S2 - Машина за пакување: слика 1
Loveshaw EC701S2 - Машина за пакување: слика 2
Loveshaw EC701S2 - Машина за пакување: слика 3
Loveshaw EC701S2 - Машина за пакување: слика 4
Loveshaw EC701S2 - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Loveshaw EC701S2

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 26денБрој на оглас 3495
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line - Машина за пакување: слика 1
Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line - Машина за пакување: слика 2
Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line - Машина за пакување: слика 3
Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line - Машина за пакување: слика 4
Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Ilapak Carrera 2000PC Flow wrapping line

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 26денБрој на оглас 1918
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Strema 770 VG fully automatic food sealer - Машина за пакување: слика 1
Strema 770 VG fully automatic food sealer - Машина за пакување: слика 2
Strema 770 VG fully automatic food sealer - Машина за пакување: слика 3
Strema 770 VG fully automatic food sealer - Машина за пакување: слика 4
Strema 770 VG fully automatic food sealer - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Strema 770 VG fully automatic food sealer

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 26денБрој на оглас 1679
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Intact RM571 - Машина за пакување: слика 1
Intact RM571 - Машина за пакување: слика 2
Intact RM571 - Машина за пакување: слика 3
Intact RM571 - Машина за пакување: слика 4
Intact RM571 - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Intact RM571

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 28денБрој на оглас 2123
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Mantle packaging twin tray sealer - Машина за пакување: слика 1
Mantle packaging twin tray sealer - Машина за пакување: слика 2
Mantle packaging twin tray sealer - Машина за пакување: слика 3
Mantle packaging twin tray sealer - Машина за пакување: слика 4
Mantle packaging twin tray sealer - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Mantle packaging twin tray sealer

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 28денБрој на оглас 2126
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Ilpra Speedy H240 Tray sealer - Машина за пакување: слика 1
Ilpra Speedy H240 Tray sealer - Машина за пакување: слика 2
Ilpra Speedy H240 Tray sealer - Машина за пакување: слика 3
Ilpra Speedy H240 Tray sealer - Машина за пакување: слика 4
Ilpra Speedy H240 Tray sealer - Машина за пакување: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Ilpra Speedy H240 Tray sealer

Машина за пакување
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Објавено: 28денБрој на оглас 2418
Прашајте за цена
Обединето Кралство, Summit House Horsecroft Road Harlow CM19 5BN, United Kingdom
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 10
1 / 10
T1 new listing page - Машини за пакување
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.