Користени и нови Стругачи за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Стругачи


20
Резултати пронајдени
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Nord-Verk 130 HVT - Стругач: слика 1
 Nord-Verk 130 HVT - Стругач: слика 2
 Nord-Verk 130 HVT - Стругач: слика 3
 Nord-Verk 130 HVT - Стругач: слика 4
 Nord-Verk 130 HVT - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Nord-Verk 130 HVT

Шведска, Växjö
Објавено: 22час 47мин

86 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 1
 Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 2
 Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 3
 Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 4
 Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (119)
videocam

Caterpillar 627F " Auger - Double Engin System" Scraper

2000 Нето тежина: 36 555 kg Бруто тежина: 36 555 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас 1DL00XXX

201 600 EUR

star
2000 Нето тежина: 36 555 kg Бруто тежина: 36 555 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 1
 Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 2
 Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 3
 Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 4
 Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (125)
videocam

Caterpillar 627F "Auger - Double Engin System" Scraper

2000 Нето тежина: 36 555 kg Бруто тежина: 36 555 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас 1DL00XXX

201 600 EUR

star
2000 Нето тежина: 36 555 kg Бруто тежина: 36 555 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 621 G - Стругач: слика 1
Caterpillar 621 G - Стругач: слика 2
Caterpillar 621 G - Стругач: слика 3
Caterpillar 621 G - Стругач: слика 4
Caterpillar 621 G - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 621 G

1979
Шведска, Skåne
Објавено: 12ден Број на оглас S6356

17 080 EUR

star
1979
Шведска, Skåne
email Контактирајте го продавачот
LOS ANTONIOS TH61 - Стругач: слика 1
LOS ANTONIOS TH61 - Стругач: слика 2
LOS ANTONIOS TH61 - Стругач: слика 3
LOS ANTONIOS TH61 - Стругач: слика 4
LOS ANTONIOS TH61 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

LOS ANTONIOS TH61

2021 500 ч
Франција, CATZ
Објавено: 1мес 6ден Број на оглас DEC11

55 000 EUR

star
2021 500 ч
Франција, CATZ
email Контактирајте го продавачот
 1997 CATERPILLAR 623F 16937 - Стругач: слика 1
 1997 CATERPILLAR 623F 16937 - Стругач: слика 2
 1997 CATERPILLAR 623F 16937 - Стругач: слика 3
 1997 CATERPILLAR 623F 16937 - Стругач: слика 4
 1997 CATERPILLAR 623F 16937 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

1997 CATERPILLAR 623F 16937

1997
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 1мес 19ден Број на оглас 16937
Прашајте за цена
star
1997
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 NOBLE 417B 16934 - Стругач: слика 1
 NOBLE 417B 16934 - Стругач: слика 2
 NOBLE 417B 16934 - Стругач: слика 3
 NOBLE 417B 16934 - Стругач: слика 4
 NOBLE 417B 16934 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

NOBLE 417B 16934

САД, 79903, El Paso
Објавено: 1мес 19ден Број на оглас 16934

45 839 EUR

star
САД, 79903, El Paso
email Контактирајте го продавачот
Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE - Стругач: слика 1
Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE - Стругач: слика 2
Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE - Стругач: слика 3
Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE - Стругач: слика 4
Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Rabaud Rotograde 755-A01 - CAT 3306 Engine / CE

1998 Нето тежина: 34 860 kg
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 2мес 20ден Број на оглас BM3019

39 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 Нето тежина: 34 860 kg
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
 Bührer SR85 - Стругач: слика 1

Bührer SR85

12 910 ч Нето тежина: 29 000 kg
Германија, Metten
Објавено: 3мес 16ден
Прашајте за цена
star
12 910 ч Нето тежина: 29 000 kg
Германија, Metten
email Контактирајте го продавачот
Ashland 155TS - Стругач: слика 1
Ashland 155TS - Стругач: слика 2
Ashland 155TS - Стругач: слика 3
Ashland 155TS - Стругач: слика 4

Ashland 155TS

2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
email Контактирајте го продавачот
Ashland 2811E - Стругач: слика 1
Ashland 2811E - Стругач: слика 2
Ashland 2811E - Стругач: слика 3
Ashland 2811E - Стругач: слика 4
Ashland 2811E - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ashland 2811E

2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
email Контактирајте го продавачот
Ashland 2411E - Стругач: слика 1
Ashland 2411E - Стругач: слика 2
Ashland 2411E - Стругач: слика 3
Ashland 2411E - Стругач: слика 4
Ashland 2411E - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Ashland 2411E

2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
email Контактирајте го продавачот
Ashland 175XL2 - Стругач: слика 1
Ashland 175XL2 - Стругач: слика 2
Ashland 175XL2 - Стругач: слика 3
Ashland 175XL2 - Стругач: слика 4
Ashland 175XL2 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ashland 175XL2

2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
email Контактирајте го продавачот
Ashland 1410E - Стругач: слика 1
Ashland 1410E - Стругач: слика 2
Ashland 1410E - Стругач: слика 3
Ashland 1410E - Стругач: слика 4
Ashland 1410E - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Ashland 1410E

2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
Објавено: 3мес 25ден
Прашајте за цена
star
2022
Обединето Кралство, Grossbritannien, Chester
email Контактирајте го продавачот
Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan - Стругач: слика 1
Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan - Стругач: слика 2
Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan - Стругач: слика 3
Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan - Стругач: слика 4
Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Doublet-record Mega-Dan Doublet-record Mega-Dan

Литванија, Kauno
Објавено: 4мес 26ден

3 200 EUR

star
Литванија, Kauno
email Контактирајте го продавачот
Dalbo AXL44 Dalbo AXL44 - Стругач: слика 1
Dalbo AXL44 Dalbo AXL44 - Стругач: слика 2
Dalbo AXL44 Dalbo AXL44 - Стругач: слика 3
Dalbo AXL44 Dalbo AXL44 - Стругач: слика 4
Dalbo AXL44 Dalbo AXL44 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Dalbo AXL44 Dalbo AXL44

1999
Литванија, Kauno
Објавено: 4мес 29ден

4 800 EUR

star
1999
Литванија, Kauno
email Контактирајте го продавачот
 REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Стругач: слика 1
 REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Стругач: слика 2
 REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Стругач: слика 3
 REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Стругач: слика 4
 REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

REYNOLDS LSE 12 WB scraper

Холандија, LUNTEREN
Објавено: 4мес 30ден
Прашајте за цена
star
Холандија, LUNTEREN
email Контактирајте го продавачот
 1990 CATERPILLAR 623E 14925 - Стругач: слика 1
 1990 CATERPILLAR 623E 14925 - Стругач: слика 2
 1990 CATERPILLAR 623E 14925 - Стругач: слика 3
 1990 CATERPILLAR 623E 14925 - Стругач: слика 4
 1990 CATERPILLAR 623E 14925 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

1990 CATERPILLAR 623E 14925

1990
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 14925

82 228 EUR

star
1990
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 1989 CATERPILLAR 615C 14926 - Стругач: слика 1
 1989 CATERPILLAR 615C 14926 - Стругач: слика 2
 1989 CATERPILLAR 615C 14926 - Стругач: слика 3
 1989 CATERPILLAR 615C 14926 - Стругач: слика 4
 1989 CATERPILLAR 615C 14926 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

1989 CATERPILLAR 615C 14926

1989
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 14926

63 797 EUR

star
1989
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
 CMI RS425 - Стругач: слика 1
 CMI RS425 - Стругач: слика 2
 CMI RS425 - Стругач: слика 3
 CMI RS425 - Стругач: слика 4
 CMI RS425 - Стругач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

CMI RS425

1997
Кина, Hefei
Објавено: 5мес
Прашајте за цена
star
1997
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Scrapers
t1 old