Користени и нови Ровокопачи KOMATSU за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Ровокопачи KOMATSU


Сортирај според:
Резултати по страница:
KOMATSU WB97S 4x4 - Ровокопач: слика 1
KOMATSU WB97S 4x4 - Ровокопач: слика 2
KOMATSU WB97S 4x4 - Ровокопач: слика 3
KOMATSU WB97S 4x4 - Ровокопач: слика 4
KOMATSU WB97S 4x4 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

KOMATSU WB97S 4x4

2001 5 838 ч
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2001 5 838 ч
Италија, CAORSO, ITA
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB97 S - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB97 S - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB97 S - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB97 S - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB97 S - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Komatsu WB97 S

2008 15 500 ч 4x4 2-оски
Чешка република, Ostrava
Објавено: 19ден

26 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 15 500 ч 4x4 2-оски
Чешка република, Ostrava
email Контактирајте го продавачот
KOMATSU WB 97R-2 - Ровокопач: слика 1
KOMATSU WB 97R-2 - Ровокопач: слика 2
KOMATSU WB 97R-2 - Ровокопач: слика 3
KOMATSU WB 97R-2 - Ровокопач: слика 4
KOMATSU WB 97R-2 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KOMATSU WB 97R-2

2001 Дизел
Романија, Hereclean nr 22B / DN1F, Hereclean, 457165
Објавено: 27ден Број на оглас 9531899

2 000 EUR

gavel Аукција
star
2001 Дизел
Романија, Hereclean nr 22B / DN1F, Hereclean, 457165
Komatsu WB 97 S - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB 97 S - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB 97 S - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB 97 S - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB 97 S - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Komatsu WB 97 S

2010 8 000 ч
Унгарија, Gyor, Győr-Moson-Sopron
Објавено: 28ден
Прашајте за цена
star
2010 8 000 ч
Унгарија, Gyor, Győr-Moson-Sopron
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB98A-2 - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB98A-2 - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB98A-2 - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB98A-2 - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB98A-2 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Komatsu WB98A-2

7 285 ч
Италија, Anzola Emilia (BO)
Објавено: 1мес 3ден

18 500 EUR

star
7 285 ч
Италија, Anzola Emilia (BO)
email Контактирајте го продавачот
Komatsu FAI - Ровокопач: слика 1

Komatsu FAI

За делови
Шпанија, Uxes
Објавено: 1мес 7ден Број на оглас 20D1156-1
Прашајте за цена
star
За делови
Шпанија, Uxes
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB 97 S - 5 4x4 - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB 97 S - 5 4x4 - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB 97 S - 5 4x4 - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB 97 S - 5 4x4 - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB 97 S - 5 4x4 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Komatsu WB 97 S - 5 4x4

2007 10 378 ч Дизел
Чешка република, Strančice
Објавено: 1мес 8ден

26 796 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 10 378 ч Дизел
Чешка република, Strančice
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB93R-2 - Ровокопач: слика 1

Komatsu WB93R-2

2001 5 375 ч
Италија, Roma
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас 93F23482

19 000 EUR

star
2001 5 375 ч
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB70A - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB70A - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB70A - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB70A - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB70A - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Komatsu WB70A

2005 6 872 ч 2-оски
Италија, Roma
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас F13884

17 000 EUR

star
2005 6 872 ч 2-оски
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB97R - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB97R - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB97R - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB97R - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB97R - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Komatsu WB97R

1996 4 165 ч
Италија, Roma
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас 8911758

17 000 EUR

star
1996 4 165 ч
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Komatsu WB97S

2003 8 150 ч
Италија, Roma
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас 10758
Прашајте за цена
star
2003 8 150 ч
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB97S - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Komatsu WB97S

2010
Романија, Tarcea, Bihor
Објавено: 1мес 9ден

42 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010
Романија, Tarcea, Bihor
email Контактирајте го продавачот
Komatsu wb93s - Ровокопач: слика 1
Komatsu wb93s - Ровокопач: слика 2
Komatsu wb93s - Ровокопач: слика 3
Komatsu wb93s - Ровокопач: слика 4
Komatsu wb93s - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Komatsu wb93s

2015 9 500 ч
Полска, Częstochowa
Објавено: 1мес 9ден

40 840 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 9 500 ч
Полска, Częstochowa
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WB 93 R-2 - Ровокопач: слика 1
Komatsu WB 93 R-2 - Ровокопач: слика 2
Komatsu WB 93 R-2 - Ровокопач: слика 3
Komatsu WB 93 R-2 - Ровокопач: слика 4
Komatsu WB 93 R-2 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu WB 93 R-2

2002 20 367 ч Нето тежина: 8 390 kg Бруто тежина: 9 000 kg Корисна носивост: 610 kg Дизел 99 hp
Белгија, Gistel
Објавено: 1мес 11ден Број на оглас 10304

19 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 20 367 ч Нето тежина: 8 390 kg Бруто тежина: 9 000 kg Корисна носивост: 610 kg Дизел 99 hp
Белгија, Gistel
email Контактирајте го продавачот
KOMATSU wb93s - Ровокопач: слика 1
KOMATSU wb93s - Ровокопач: слика 2
KOMATSU wb93s - Ровокопач: слика 3
KOMATSU wb93s - Ровокопач: слика 4
KOMATSU wb93s - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

KOMATSU wb93s

2015 9 500 ч
Полска, Szczecin
Објавено: 1мес 27ден

42 497 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 9 500 ч
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 1
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 2
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 3
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 4
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOMATSU WB93R-2A

2005 6 390 ч
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 2мес 17ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2005 6 390 ч
Италија, CAORSO, ITA
email Контактирајте го продавачот
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 1
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 2
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 3
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 4
KOMATSU WB93R-2A - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOMATSU WB93R-2A

2004 1 774 ч
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 2мес 17ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2004 1 774 ч
Италија, CAORSO, ITA
email Контактирајте го продавачот
 2006 KOMATSU WB150AWS 13600 - Ровокопач: слика 1
 2006 KOMATSU WB150AWS 13600 - Ровокопач: слика 2
 2006 KOMATSU WB150AWS 13600 - Ровокопач: слика 3
 2006 KOMATSU WB150AWS 13600 - Ровокопач: слика 4
 2006 KOMATSU WB150AWS 13600 - Ровокопач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

2006 KOMATSU WB150AWS 13600

2006
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
Објавено: 5мес 4ден Број на оглас 13600
Прашајте за цена
star
2006
Мексико, 31608, Cuauhtémoc
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Backhoe loaders - KOMATSU
t1 old