Нов Натоварувач на тркала WCM TL2 за продажба - ID: 6477254
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": WCM TL2

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

WCM L2

Натоварувач на тркала
Ново20237 чНето тежина: 2000 kgКорисна носивост: 800 kg25 hp
Холандија, Putten
Објавено: 1мес 12ден

13 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 799 797 MKD
 • ≈ 13 902 USD
Ново20237 чНето тежина: 2000 kgКорисна носивост: 800 kg25 hp
Холандија, Putten
Контактирајте го продавачот
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM L2 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

WCM L2

Натоварувач на тркала
Ново20237 чНето тежина: 2000 kgКорисна носивост: 800 kg25 hp
Холандија, Putten
Објавено: 1мес 12ден

13 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 799 797 MKD
 • ≈ 13 902 USD
Ново20237 чНето тежина: 2000 kgКорисна носивост: 800 kg25 hp
Холандија, Putten
Контактирајте го продавачот
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

WCM 605 E-Power

Натоварувач на тркала
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

11 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 707 513 MKD
 • ≈ 12 298 USD
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

WCM 605 E-Power

Натоварувач на тркала
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

11 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 707 513 MKD
 • ≈ 12 298 USD
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

WCM 609 E-Power

Натоварувач на тркала
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

15 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

WCM 609 E-Power

Натоварувач на тркала
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

15 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 609 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

WCM 609 E-Power

Натоварувач на тркала
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

15 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
2024
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

WCM 6010 E-Power

Натоварувач на тркала
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

15 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 6010 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

WCM 6010 E-Power

Натоварувач на тркала
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

15 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 1
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 2
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 3
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 4
WCM 605 E-Power - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

WCM 605 E-Power

Натоварувач на тркала
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Објавено: 1мес 17ден

11 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 21%

 • ≈ 707 513 MKD
 • ≈ 12 298 USD
20241 ч
Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот

Нов Натоварувач на тркала WCM TL2

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Нов Натоварувач на тркала WCM TL2: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Натоварувач на тркала WCM TL2: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

14 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 910 538 MKD
 • ≈ 15 828 USD

2 Јули 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": WCM TL2

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Година на производство

2022
Ново

Состојба

нова
Машински часови

7 ч
Нето тежина

2000 kg
Бруто тежина

2800 kg
Корисна носивост

600 kg
Боја

сива
Локација

Холандија, Nijkerkerstraat 71, 3882 PD Putten, The Netherlands
Мотор/погонска група
гориво

дизел
излезна моќност

25 hp
мотор

Yanmar, in-line
моторна кочница

Шасија/суспензија
конфигурација на оска

4x4
број на оски

2-оски
сопирачки

диск
гуми

10.0/75-15.3 IMP
Тело/надградба
кутија за алат

Кабина/внатрешност
светла за магла

дополнителни светла

контролор на брзината

Опрема
опрема

кофа
ПРОДАДЕНО

14 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 910 538 MKD
 • ≈ 15 828 USD

2 Јули 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": WCM TL2

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Construction machinery
t1 test archive - Handelsonderneming pieper