Користени и нови Натоварувачи на тркала VOLVO за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Натоварувачи на тркала VOLVO

635
Погледнете Градежни машини на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 32
VOLVO
Volvo BM4300 - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo BM4300 - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo BM4300 - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo BM4300 - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo BM4300 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Volvo BM4300

Натоварувач на тркала
Нето тежина: 9500 kg107 hp
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 1час 4мин
Прашајте за цена
Нето тежина: 9500 kg107 hp
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
1997 Volvo L 150 C Shovel - Натоварувач на тркала: слика 1
1997 Volvo L 150 C Shovel - Натоварувач на тркала: слика 2
1997 Volvo L 150 C Shovel - Натоварувач на тркала: слика 3
1997 Volvo L 150 C Shovel - Натоварувач на тркала: слика 4
1997 Volvo L 150 C Shovel - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

1997 Volvo L 150 C Shovel

Натоварувач на тркала
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 42мин
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
2003 Volvo L35B-Z Shovel - Натоварувач на тркала: слика 1
2003 Volvo L35B-Z Shovel - Натоварувач на тркала: слика 2
2003 Volvo L35B-Z Shovel - Натоварувач на тркала: слика 3
2003 Volvo L35B-Z Shovel - Натоварувач на тркала: слика 4
2003 Volvo L35B-Z Shovel - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

2003 Volvo L35B-Z Shovel

Натоварувач на тркала
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1час 49мин

2 500EUR

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Volvo L150H - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L150H - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L150H - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L150H - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L150H - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo L150H

Натоварувач на тркала
201817030 чНето тежина: 25060 kg300 hp
Германија, 94447 Plattling , Deutschland
Објавено: 2час 13мин
Прашајте за цена
201817030 чНето тежина: 25060 kg300 hp
Германија, 94447 Plattling , Deutschland
Контактирајте го продавачот
Volvo L 30 G (111127) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 30 G (111127) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 30 G (111127) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 30 G (111127) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 30 G (111127) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 30 G (111127)

Натоварувач на тркала
201411600 ч74 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 24минБрој на оглас 111127
Прашајте за цена
201411600 ч74 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 90 C (111130) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 90 C (111130) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 90 C (111130) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 90 C (111130) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 90 C (111130) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 90 C (111130)

Натоварувач на тркала
1997151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 24минБрој на оглас 111130
Прашајте за цена
1997151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 180 H (111085) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 180 H (111085) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 180 H (111085) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 180 H (111085) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 180 H (111085) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 180 H (111085)

Натоварувач на тркала
2018328 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 24минБрој на оглас 111085
Прашајте за цена
2018328 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 180 D HL (108522) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 180 D HL (108522) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 180 D HL (108522) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 180 D HL (108522) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 180 D HL (108522) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo L 180 D HL (108522)

Натоварувач на тркала
2000272 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 108522
Прашајте за цена
2000272 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Hjullastare Volvo BM 4200 - Натоварувач на тркала: слика 1
Hjullastare Volvo BM 4200 - Натоварувач на тркала: слика 2
Hjullastare Volvo BM 4200 - Натоварувач на тркала: слика 3
Hjullastare Volvo BM 4200 - Натоварувач на тркала: слика 4
Hjullastare Volvo BM 4200 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hjullastare Volvo BM 4200

Натоварувач на тркала
Шведска, Västernorrland, Skog
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 1223110
Аукција
Шведска, Västernorrland, Skog
Контактирајте го продавачот
Volvo L 90 C (111089) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 90 C (111089) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 90 C (111089) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 90 C (111089) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 90 C (111089) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 90 C (111089)

Натоварувач на тркала
200015300 ч151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 111089
Прашајте за цена
200015300 ч151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 90 C (111164) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 90 C (111164) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 90 C (111164) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 90 C (111164) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 90 C (111164) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 90 C (111164)

Натоварувач на тркала
1999151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 111164
Прашајте за цена
1999151 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 180 G HL (110940) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 180 G HL (110940) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 180 G HL (110940) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 180 G HL (110940) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 180 G HL (110940) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 180 G HL (110940)

Натоварувач на тркала
2011313 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 110940
Прашајте за цена
2011313 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L 180 E HL (110814) - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 180 E HL (110814) - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 180 E HL (110814) - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 180 E HL (110814) - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 180 E HL (110814) - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo L 180 E HL (110814)

Натоварувач на тркала
2003296 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Објавено: 3час 25минБрој на оглас 110814
Прашајте за цена
2003296 hp
Австрија, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Контактирајте го продавачот
Volvo L25F-P - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L25F-P - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L25F-P - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L25F-P - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L25F-P - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo L25F-P

Натоварувач на тркала
20113403 ч58 hp
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 15час 15мин

12 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 739 392 MKD
 • ≈ 13 043 USD
20113403 ч58 hp
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Volvo L 35 B-Z - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 35 B-Z - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 35 B-Z - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 35 B-Z - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 35 B-Z - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo L 35 B-Z

Натоварувач на тркала
201110500 ч
Франција, Frankreich
Објавено: 20час 40мин

27 500EUR

 • ≈ 1 694 440 MKD
 • ≈ 29 892 USD
201110500 ч
Франција, Frankreich
Контактирајте го продавачот
Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo L90F - CDC Steering / Weight System / 3rd Function

Натоварувач на тркала
200918606 чНето тежина: 17100 kg174 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 22час 29минБрој на оглас BM5655

42 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 618 680 MKD
 • ≈ 46 197 USD
200918606 чНето тежина: 17100 kg174 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo L350F Third Hydraulic Function / CDC

Натоварувач на тркала
201411280 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 22час 29минБрој на оглас BM5666

135 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 318 160 MKD
 • ≈ 146 743 USD
201411280 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Volvo L350F - CDC Steering / Weight System / CE

Натоварувач на тркала
200817226 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 22час 29минБрој на оглас BM5569

109 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 746 952 MKD
 • ≈ 119 025 USD
200817226 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo L350F - Automatic Greasing / CDC Steering

Натоварувач на тркала
200823392 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 22час 29минБрој на оглас BM5604

92 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 699 480 MKD
 • ≈ 100 546 USD
200823392 чНето тежина: 56300 kg540 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo L220H - Weight System / Boom Suspension

Натоварувач на тркала
201711473 чНето тежина: 35500 kg371 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 22час 29минБрој на оглас BM5940

135 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 318 160 MKD
 • ≈ 146 743 USD
201711473 чНето тежина: 35500 kg371 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 32
1 / 32
T1 new listing page - Натоварувачи на тркала VOLVO
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.