Користени и нови Натоварувачи на тркала CATERPILLAR за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Натоварувачи на тркала CATERPILLAR


   Страница 1 од 60 1/60   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Caterpillar 956L - Натоварувач на тркала
19 800 EUR
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала
75 000 EUR
Цена без ДДВ
Caterpillar 966H - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 966H - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 966H - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 966H - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 966H - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Caterpillar 966H

2019 1 800 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 1мес 7ден Број на оглас 966H

17 037 EUR

star
2019 1 800 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
CAT 950 M - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 950 M - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 950 M - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 950 M - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 950 M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CAT 950 M

2017 9 500 ч
Германија, Hamburg
Објавено: 2мес 12ден

92 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 9 500 ч
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 988 F

1994 Бруто тежина: 44 328 kg 394 hp
Грција, Griechenland, Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
Објавено: 16час 31мин

75 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 44 328 kg 394 hp
Грција, Griechenland, Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Caterpillar 908

2009 8 814 ч Нето тежина: 7 100 kg Дизел 83 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 18час 53мин

13 200 EUR

star
2009 8 814 ч Нето тежина: 7 100 kg Дизел 83 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 962K

2014 8 516 ч Нето тежина: 20 300 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 55мин Број на оглас E05874
Прашајте за цена
star
2014 8 516 ч Нето тежина: 20 300 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 966GC

2021 1 427 ч Нето тежина: 21 577 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 58мин Број на оглас E05711
Прашајте за цена
star
2021 1 427 ч Нето тежина: 21 577 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 980M

2017 26 859 ч Нето тежина: 29 500 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 20час 2мин Број на оглас E05890
Прашајте за цена
star
2017 26 859 ч Нето тежина: 29 500 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 950M - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 950M - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 950M - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 950M - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 950M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 950M

2016 7 494 ч Нето тежина: 19 000 kg 253 hp
Норвешка, Vikersund
Објавено: 20час 44мин Број на оглас 20007

103 798 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 7 494 ч Нето тежина: 19 000 kg 253 hp
Норвешка, Vikersund
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 950 K - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 950 K - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 950 K - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 950 K - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 950 K - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 950 K

2013 9 929 ч Нето тежина: 18 500 kg 201 hp
Белгија, Stabroek, Antwerpen
Објавено: 20час 53мин Број на оглас CAT0950KEJ5M00479

73 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 9 929 ч Нето тежина: 18 500 kg 201 hp
Белгија, Stabroek, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 950 GC - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 950 GC - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 950 GC - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 950 GC - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 950 GC - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 950 GC

2018 9 126 ч Нето тежина: 18 850 kg Капцитет на кревање: 11 000 kg 228 hp
Белгија, Stabroek, Antwerpen
Објавено: 20час 53мин Број на оглас ATR-Z218

77 044 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 9 126 ч Нето тежина: 18 850 kg Капцитет на кревање: 11 000 kg 228 hp
Белгија, Stabroek, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

CATERPILLAR 930M

2016 15 101 ч
Полска, Łomianki
Објавено: 22час 41мин Број на оглас KTG01653

140 000 EUR

star
2016 15 101 ч
Полска, Łomianki
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

CATERPILLAR 950GC

2018 14 945 ч
Полска, Czosnów
Објавено: 22час 41мин Број на оглас M5T01252

252 000 EUR

star
2018 14 945 ч
Полска, Czosnów
email Контактирајте го продавачот
CATERPILLAR 980-14 - Натоварувач на тркала: слика 1

CATERPILLAR 980-14

2022 988 ч
Белгија, OVERIJSE
Објавено: 22час 44мин Број на оглас WFX00334

410 000 EUR

star
2022 988 ч
Белгија, OVERIJSE
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 1
 Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 2
 Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 3
 Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 4
 Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (84)
videocam

Caterpillar 980M (with bucket) Wheel Loader

2019 9 792 ч Нето тежина: 29 500 kg Бруто тежина: 29 500 kg
Франција
Објавено: 23час 22мин Број на оглас CAT0980MCWW300XXX

224 000 EUR

star
2019 9 792 ч Нето тежина: 29 500 kg Бруто тежина: 29 500 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CAT 980K, SWISS Machine, Cabine demage

2013 12 000 ч
Швајцарија, Landquart
Објавено: 23час 47мин
Прашајте за цена
star
2013 12 000 ч
Швајцарија, Landquart
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 966 M - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 966 M - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 966 M - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 966 M - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 966 M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Caterpillar 966 M

2020 5 284 ч
Германија, Deutschland, Neuenhaus, Niedersachsen
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
star
2020 5 284 ч
Германија, Deutschland, Neuenhaus, Niedersachsen
email Контактирајте го продавачот
CAT 930M - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 930M - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 930M - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 930M - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 930M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

CAT 930M

2015 10 085 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 10 085 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
CAT 966MXE - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 966MXE - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 966MXE - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 966MXE - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 966MXE - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

CAT 966MXE

2019 15 879 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019 15 879 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
CAT 916E - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 916E - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 916E - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 916E - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 916E - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CAT 916E

12 441 ч
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
12 441 ч
Италија, CAORSO, ITA
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 1
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 2
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 3
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 4
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (119)

Caterpillar 906H Wheel Loader

2012 4 151 ч Нето тежина: 5 630 kg Бруто тежина: 5 630 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас CAT0906HTSDH03XXX

26 900 EUR

star
2012 4 151 ч Нето тежина: 5 630 kg Бруто тежина: 5 630 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 980M

2015
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Објавено: 1ден Број на оглас 00032393

79 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 1
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 2
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 3
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 4
 Caterpillar 906H Wheel Loader - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (144)
videocam

Caterpillar 906H Wheel Loader

2012 7 046 ч Нето тежина: 5 600 kg Бруто тежина: 5 600 kg
Франција
Објавено: 1ден Број на оглас CAT0906HCSDH02XXX

26 900 EUR

star
2012 7 046 ч Нето тежина: 5 600 kg Бруто тежина: 5 600 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 60   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Wheel loaders - CATERPILLAR
t1 old