Користени и нови Натоварувачи на тркала за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Натоварувачи на тркала


   Страница 1 од 178 1/178   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volvo L110H - Натоварувач на тркала
Прашајте за цена
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала
Прашајте за цена
Caterpillar 966 G - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 966 G - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 966 G - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 966 G - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 966 G - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Caterpillar 966 G

2007 5 600 ч Бруто тежина: 23 000 kg Корисна носивост: 6 000 kg 254 hp
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 7ден

38 807 EUR

star
2007 5 600 ч Бруто тежина: 23 000 kg Корисна носивост: 6 000 kg 254 hp
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
CAT 924F*Bj1999/8000h* - Натоварувач на тркала: слика 1
CAT 924F*Bj1999/8000h* - Натоварувач на тркала: слика 2
CAT 924F*Bj1999/8000h* - Натоварувач на тркала: слика 3
CAT 924F*Bj1999/8000h* - Натоварувач на тркала: слика 4
CAT 924F*Bj1999/8000h* - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

CAT 924F*Bj1999/8000h*

1999 8 000 ч
Германија, Dillingen/Saar
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
star
1999 8 000 ч
Германија, Dillingen/Saar
email Контактирајте го продавачот
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 1
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 2
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 3
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 4
BLANCHE TW36 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

BLANCHE TW36

2023 Ново Бруто тежина: 3 000 kg Дизел 42 hp
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 11час 24мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2023 Ново Бруто тежина: 3 000 kg Дизел 42 hp
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Volvo L220H - CDC Steering / Weight System / CE

2016 20 019 ч Нето тежина: 35 500 kg 371 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
Објавено: 13час 59мин Број на оглас BM5454

115 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 20 019 ч Нето тежина: 35 500 kg 371 hp
Холандија, Veldhoven, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET - Натоварувач на тркала: слика 1
Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET - Натоварувач на тркала: слика 2
Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET - Натоварувач на тркала: слика 3
Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET - Натоварувач на тркала: слика 4
Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Vortex WL10 KUBOTA ENGINE - FORKS AND BUCKET

2022 Ново 1 ч Бруто тежина: 1 800 kg Дизел 25 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 14час 21мин Број на оглас 70184739

12 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново 1 ч Бруто тежина: 1 800 kg Дизел 25 hp 4x4 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Case 1021F - Натоварувач на тркала: слика 1
Case 1021F - Натоварувач на тркала: слика 2
Case 1021F - Натоварувач на тркала: слика 3
Case 1021F - Натоварувач на тркала: слика 4
Case 1021F - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Case 1021F

2015 11 900 ч
Холандија, Cuijk, Netherlands
Објавено: 14час 43мин

54 900 EUR

star
2015 11 900 ч
Холандија, Cuijk, Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WA270-7 - Натоварувач на тркала: слика 1
Komatsu WA270-7 - Натоварувач на тркала: слика 2
Komatsu WA270-7 - Натоварувач на тркала: слика 3
Komatsu WA270-7 - Натоварувач на тркала: слика 4
Komatsu WA270-7 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Komatsu WA270-7

2016 15 526 ч Дизел
Холандија, Cuijk, Netherlands
Објавено: 14час 43мин

39 900 EUR

star
2016 15 526 ч Дизел
Холандија, Cuijk, Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 1
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 2
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 3
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 4
Zettelmeyer ZL302 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Zettelmeyer ZL302

1995 6 483 ч Нето тежина: 1 900 kg Бруто тежина: 2 600 kg Корисна носивост: 700 kg Дизел 28 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
Објавено: 15час 56мин Број на оглас 73746

2 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
1995 6 483 ч Нето тежина: 1 900 kg Бруто тежина: 2 600 kg Корисна носивост: 700 kg Дизел 28 hp 4x4 2-оски
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 988 F - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 988 F

1994 Бруто тежина: 44 328 kg 394 hp
Грција, Griechenland, Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
Објавено: 16час 23мин

75 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 44 328 kg 394 hp
Грција, Griechenland, Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
email Контактирајте го продавачот
LIUGONG 888 III - Натоварувач на тркала: слика 1

LIUGONG 888 III

2009 8 550 ч Дизел
Полска, Kraków
Објавено: 17час 47мин

38 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 8 550 ч Дизел
Полска, Kraków
email Контактирајте го продавачот
VOLVO L 220 H - Натоварувач на тркала: слика 1
VOLVO L 220 H - Натоварувач на тркала: слика 2
VOLVO L 220 H - Натоварувач на тркала: слика 3
VOLVO L 220 H - Натоварувач на тркала: слика 4
VOLVO L 220 H - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

VOLVO L 220 H

2018 21 330 ч
Полска, Szewce
Објавено: 18час 1мин

126 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 21 330 ч
Полска, Szewce
email Контактирајте го продавачот
LIUGONG 877 III - Натоварувач на тркала: слика 1
LIUGONG 877 III - Натоварувач на тркала: слика 2
LIUGONG 877 III - Натоварувач на тркала: слика 3
LIUGONG 877 III - Натоварувач на тркала: слика 4
LIUGONG 877 III - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

LIUGONG 877 III

2009 8 525 ч
Полска, Szewce
Објавено: 18час 1мин

33 782 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 8 525 ч
Полска, Szewce
email Контактирајте го продавачот
LIUGONG 862III - Натоварувач на тркала: слика 1

LIUGONG 862III

2011 12 360 ч
Полска, Szewce
Објавено: 18час 1мин

27 555 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 12 360 ч
Полска, Szewce
email Контактирајте го продавачот
Ahlmann AZ85t shovel - Натоварувач на тркала: слика 1
Ahlmann AZ85t shovel - Натоварувач на тркала: слика 2
Ahlmann AZ85t shovel - Натоварувач на тркала: слика 3
Ahlmann AZ85t shovel - Натоварувач на тркала: слика 4
Ahlmann AZ85t shovel - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ahlmann AZ85t shovel

2004 11 888 ч 70 hp
Холандија, Niederlande, Erp
Објавено: 18час 6мин

19 500 EUR

star
2004 11 888 ч 70 hp
Холандија, Niederlande, Erp
email Контактирајте го продавачот
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала: слика 1
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала: слика 2
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала: слика 3
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала: слика 4
Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!! - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo L 150 G - CDC- German Machine Top !!!

2014 13 400 ч
Германија, Kaltenkirchen
Објавено: 18час 12мин
Прашајте за цена
star
2014 13 400 ч
Германија, Kaltenkirchen
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 908 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Caterpillar 908

2009 8 814 ч Нето тежина: 7 100 kg Дизел 83 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 18час 45мин

13 200 EUR

star
2009 8 814 ч Нето тежина: 7 100 kg Дизел 83 hp
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
O & K L35 - Натоварувач на тркала: слика 1
O & K L35 - Натоварувач на тркала: слика 2
O & K L35 - Натоварувач на тркала: слика 3
O & K L35 - Натоварувач на тркала: слика 4
O & K L35 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

O & K L35

2000 Дизел
Литванија, Vilnius
Објавено: 18час 50мин

4 750 EUR

star
2000 Дизел
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
 2012 Case 521F - Натоварувач на тркала: слика 1
 2012 Case 521F - Натоварувач на тркала: слика 2
 2012 Case 521F - Натоварувач на тркала: слика 3
 2012 Case 521F - Натоварувач на тркала: слика 4
 2012 Case 521F - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (44)

2012 Case 521F

2012
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 19час 30мин Број на оглас 140371108
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2012
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 962K - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 962K

2014 8 516 ч Нето тежина: 20 300 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 47мин Број на оглас E05874
Прашајте за цена
star
2014 8 516 ч Нето тежина: 20 300 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Komatsu WA380-7 - Натоварувач на тркала: слика 1
Komatsu WA380-7 - Натоварувач на тркала: слика 2
Komatsu WA380-7 - Натоварувач на тркала: слика 3
Komatsu WA380-7 - Натоварувач на тркала: слика 4
Komatsu WA380-7 - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu WA380-7

2015 6 120 ч Нето тежина: 20 500 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 47мин Број на оглас E05720
Прашајте за цена
star
2015 6 120 ч Нето тежина: 20 500 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 966GC - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 966GC

2021 1 427 ч Нето тежина: 21 577 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 49мин Број на оглас E05711
Прашајте за цена
star
2021 1 427 ч Нето тежина: 21 577 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 1
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 2
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 3
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 4
Caterpillar 980M - Натоварувач на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Caterpillar 980M

2017 26 859 ч Нето тежина: 29 500 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 19час 53мин Број на оглас E05890
Прашајте за цена
star
2017 26 859 ч Нето тежина: 29 500 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 178   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Wheel loaders
t1 old