Користени и нови Насочни насложувачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 17
Junttan PM23J - Насочен насложувач: слика 1
Junttan PM23J - Насочен насложувач: слика 2

Junttan PM23J

Насочен насложувач
200214000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7790

275 000EUR

 • ≈ 16 947 892 MKD
 • ≈ 294 890 USD
200214000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Bauer RTG RG27S - Насочен насложувач: слика 1
Bauer RTG RG27S - Насочен насложувач: слика 2
Bauer RTG RG27S - Насочен насложувач: слика 3
Bauer RTG RG27S - Насочен насложувач: слика 4
Bauer RTG RG27S - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Bauer RTG RG27S

Насочен насложувач
20185235 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7832
Прашајте за цена
20185235 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Junttan HHK 16 / 20 S - Насочен насложувач: слика 1
Junttan HHK 16 / 20 S - Насочен насложувач: слика 2
Junttan HHK 16 / 20 S - Насочен насложувач: слика 3
Junttan HHK 16 / 20 S - Насочен насложувач: слика 4
Junttan HHK 16 / 20 S - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Junttan HHK 16 / 20 S

Насочен насложувач
2013664 hp
Финска, Kuopio
Објавено: 4денБрој на оглас 05/2021

320 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 19 721 184 MKD
 • ≈ 343 145 USD
2013664 hp
Финска, Kuopio
Контактирајте го продавачот
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Насочен насложувач: слика 1
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Насочен насложувач: слика 2
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Насочен насложувач: слика 3
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Насочен насложувач: слика 4
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40

Насочен насложувач
200113700 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 6денБрој на оглас US1666

102 737EUR

 • ≈ 6 331 547 MKD
 • ≈ 110 167 USD
200113700 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Casagrande C30 - Насочен насложувач: слика 1
Casagrande C30 - Насочен насложувач: слика 2
Casagrande C30 - Насочен насложувач: слика 3
Casagrande C30 - Насочен насложувач: слика 4
Casagrande C30 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Casagrande C30

Насочен насложувач
20182000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 6денБрој на оглас US1665

340 901EUR

 • ≈ 21 009 285 MKD
 • ≈ 365 558 USD
20182000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Casagrande B275 XP-2 - Насочен насложувач: слика 1
Casagrande B275 XP-2 - Насочен насложувач: слика 2
Casagrande B275 XP-2 - Насочен насложувач: слика 3
Casagrande B275 XP-2 - Насочен насложувач: слика 4
Casagrande B275 XP-2 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Casagrande B275 XP-2

Насочен насложувач
20174839 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 6денБрој на оглас US1668

607 085EUR

 • ≈ 37 413 859 MKD
 • ≈ 650 995 USD
20174839 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Насочен насложувач: слика 1
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Насочен насложувач: слика 2
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Насочен насложувач: слика 3
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Насочен насложувач: слика 4
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets

Насочен насложувач
1995Нето тежина: 7000 kg
Финска, Kuopio
Објавено: 7денБрој на оглас 5 PCS / 02 / 2023

45 000EUR

 • ≈ 2 773 291 MKD
 • ≈ 48 254 USD
1995Нето тежина: 7000 kg
Финска, Kuopio
Контактирајте го продавачот
Delmag D62-22 - Насочен насложувач: слика 1
Delmag D62-22 - Насочен насложувач: слика 2
Delmag D62-22 - Насочен насложувач: слика 3
Delmag D62-22 - Насочен насложувач: слика 4

Delmag D62-22

Насочен насложувач
2007Нето тежина: 13500 kg
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 7ден

59 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 636 093 MKD
 • ≈ 63 267 USD
2007Нето тежина: 13500 kg
Холандија, Etten-Leur
Контактирајте го продавачот
Delmag D12 - Насочен насложувач: слика 1
Delmag D12 - Насочен насложувач: слика 2
Delmag D12 - Насочен насложувач: слика 3
Delmag D12 - Насочен насложувач: слика 4
Delmag D12 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Delmag D12

Насочен насложувач
Нето тежина: 2750 kg
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 7ден

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 551 576 MKD
 • ≈ 9 597 USD
Нето тежина: 2750 kg
Холандија, Etten-Leur
Контактирајте го продавачот
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Насочен насложувач: слика 1
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Насочен насложувач: слика 2
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Насочен насложувач: слика 3
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Насочен насложувач: слика 4
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

ORTECO Hydraulic Pile Hammer

Насочен насложувач
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 7ден
Аукција
Италија, CAORSO, ITA
Контактирајте го продавачот
TURCHI 300F - Насочен насложувач: слика 1
TURCHI 300F - Насочен насложувач: слика 2
TURCHI 300F - Насочен насложувач: слика 3
TURCHI 300F - Насочен насложувач: слика 4
TURCHI 300F - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

TURCHI 300F

Насочен насложувач
2023850 ч
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 8денБрој на оглас 12810
Прашајте за цена
2023850 ч
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
Watson 3260 CM - Насочен насложувач: слика 1
Watson 3260 CM - Насочен насложувач: слика 2
Watson 3260 CM - Насочен насложувач: слика 3
Watson 3260 CM - Насочен насложувач: слика 4
Watson 3260 CM - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Watson 3260 CM

Насочен насложувач
20108404 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 9денБрој на оглас US1663
Прашајте за цена
20108404 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
IMT AF190 LCA - Насочен насложувач: слика 1
IMT AF190 LCA - Насочен насложувач: слика 2
IMT AF190 LCA - Насочен насложувач: слика 3
IMT AF190 LCA - Насочен насложувач: слика 4
IMT AF190 LCA - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

IMT AF190 LCA

Насочен насложувач
20153600 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 9денБрој на оглас US1662

504 347EUR

 • ≈ 31 082 249 MKD
 • ≈ 540 826 USD
20153600 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Crawler - Насочен насложувач: слика 1
Crawler - Насочен насложувач: слика 2
Crawler - Насочен насложувач: слика 3
Crawler - Насочен насложувач: слика 4
Crawler - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Crawler

Насочен насложувач
Италија, CAORSO, ITA
Објавено: 12ден
Аукција
Италија, CAORSO, ITA
Контактирајте го продавачот
Liebherr LB16 - Насочен насложувач: слика 1
Liebherr LB16 - Насочен насложувач: слика 2
Liebherr LB16 - Насочен насложувач: слика 3
Liebherr LB16 - Насочен насложувач: слика 4
Liebherr LB16 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Liebherr LB16

Насочен насложувач
201011840 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 12денБрој на оглас 7786

285 000EUR

 • ≈ 17 564 179 MKD
 • ≈ 305 614 USD
201011840 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 1
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 2
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 3
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 4
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Hutte HBR 605

Насочен насложувач
200711200 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 12денБрој на оглас 7780

55 000EUR

 • ≈ 3 389 578 MKD
 • ≈ 58 978 USD
200711200 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Soilmec SR-95 - Насочен насложувач: слика 1
Soilmec SR-95 - Насочен насложувач: слика 2

Soilmec SR-95

Насочен насложувач
20177964 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 12денБрој на оглас 7757
Прашајте за цена
20177964 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Soilmec SR-70 - Насочен насложувач: слика 1
Soilmec SR-70 - Насочен насложувач: слика 2
Soilmec SR-70 - Насочен насложувач: слика 3
Soilmec SR-70 - Насочен насложувач: слика 4
Soilmec SR-70 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Soilmec SR-70

Насочен насложувач
20102938 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 12денБрој на оглас 7779
Прашајте за цена
20102938 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 1
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 2
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 3
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 4
Hutte HBR 605 - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hutte HBR 605

Насочен насложувач
20123500 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 12денБрој на оглас US1660

116 747EUR

 • ≈ 7 194 965 MKD
 • ≈ 125 191 USD
20123500 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
New Movax (Movaks) SG-15N - Насочен насложувач: слика 1
New Movax (Movaks) SG-15N - Насочен насложувач: слика 2
New Movax (Movaks) SG-15N - Насочен насложувач: слика 3
New Movax (Movaks) SG-15N - Насочен насложувач: слика 4
New Movax (Movaks) SG-15N - Насочен насложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

New Movax (Movaks) SG-15N

Насочен насложувач
Ново2024
Финска, Helsinki
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново2024
Финска, Helsinki
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 17
1 / 17
T1 new listing page - Насочни насложувачи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.