Користени и нови Мобилни кранови ZOOMLION за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мобилни кранови ZOOMLION


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
ZOOMLION QY16HF 6x4 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY16HF 6x4 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY16HF 6x4 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY16HF 6x4 - Мобилен кран: слика 4
ZOOMLION QY16HF 6x4 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

ZOOMLION QY16HF 6x4

2013
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY16D 6x4 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY16D 6x4 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY16D 6x4 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY16D 6x4 - Мобилен кран: слика 4
ZOOMLION QY16D 6x4 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

ZOOMLION QY16D 6x4

2013 56 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 56 ч
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4 - Мобилен кран: слика 4
ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ZOOMLION QY20H431 20 t 6x4

2013 20 575 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 20 575 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
Zoomlion QY70V - Мобилен кран: слика 1
Zoomlion QY70V - Мобилен кран: слика 2
Zoomlion QY70V - Мобилен кран: слика 3
Zoomlion QY70V - Мобилен кран: слика 4
Zoomlion QY70V - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Zoomlion QY70V

2015
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2015
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Zoomlion QY1300 - Мобилен кран: слика 1
Zoomlion QY1300 - Мобилен кран: слика 2
Zoomlion QY1300 - Мобилен кран: слика 3
Zoomlion QY1300 - Мобилен кран: слика 4
Zoomlion QY1300 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Zoomlion QY1300

2014 3 500 km 210 ч Нето тежина: 130 000 kg Корисна носивост: 130 000 kg Висина на кревање: 130 000 mm Дизел 285 hp 5-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 5ден
Прашајте за цена
star
2014 3 500 km 210 ч Нето тежина: 130 000 kg Корисна носивост: 130 000 kg Висина на кревање: 130 000 mm Дизел 285 hp 5-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Zoomlion QY25H - Мобилен кран: слика 1
Zoomlion QY25H - Мобилен кран: слика 2
Zoomlion QY25H - Мобилен кран: слика 3
Zoomlion QY25H - Мобилен кран: слика 4
Zoomlion QY25H - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Zoomlion QY25H

2011 3 200 km 1 800 ч Нето тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 25 000 kg Висина на кревање: 36 000 mm Дизел 176 hp
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 5ден
Прашајте за цена
star
2011 3 200 km 1 800 ч Нето тежина: 25 000 kg Корисна носивост: 25 000 kg Висина на кревање: 36 000 mm Дизел 176 hp
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Zoomlion ZAT8000H753 - Мобилен кран: слика 1
Zoomlion ZAT8000H753 - Мобилен кран: слика 2

Zoomlion ZAT8000H753

2020
Кина, Hefei
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
2020
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50K-2

2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 378 kg Висина на кревање: 4 589 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 13ден Број на оглас WZ-2023071805

53 419 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 378 kg Висина на кревање: 4 589 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 4 390 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 14ден Број на оглас WZ-2023071704

57 871 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 4 390 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 389 kg Бруто тежина: 4 389 kg Корисна носивост: 4 389 kg Капцитет на кревање: 3 498 kg Висина на кревање: 5 490 mm Дизел 67 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 18ден Број на оглас WZ-2023071404

57 907 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 389 kg Бруто тежина: 4 389 kg Корисна носивост: 4 389 kg Капцитет на кревање: 3 498 kg Висина на кревање: 5 490 mm Дизел 67 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 589 kg Бруто тежина: 4 589 kg Корисна носивост: 4 589 kg Капцитет на кревање: 3 478 kg Висина на кревање: 4 594 mm Дизел 34 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 18ден Број на оглас WZ-2023071303

57 907 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 589 kg Бруто тежина: 4 589 kg Корисна носивост: 4 589 kg Капцитет на кревање: 3 478 kg Висина на кревање: 4 594 mm Дизел 34 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50K-2

2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 390 kg Висина на кревање: 5 478 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 19ден Број на оглас WZ-2023071205

53 453 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 390 kg Висина на кревање: 5 478 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50K-2

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 378 kg Бруто тежина: 4 378 kg Корисна носивост: 4 378 kg Капцитет на кревање: 4 389 kg Висина на кревање: 5 498 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 24ден Број на оглас WZ-2023070804

53 453 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 378 kg Бруто тежина: 4 378 kg Корисна носивост: 4 378 kg Капцитет на кревање: 4 389 kg Висина на кревање: 5 498 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 3 489 kg Бруто тежина: 3 489 kg Корисна носивост: 3 489 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 3 445 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 26ден Број на оглас WZ-2023070603

59 812 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 3 489 kg Бруто тежина: 3 489 kg Корисна носивост: 3 489 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 3 445 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 589 kg Бруто тежина: 4 589 kg Корисна носивост: 4 589 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 4 387 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 2мес 28ден Број на оглас WZ-2023070404

59 812 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 589 kg Бруто тежина: 4 589 kg Корисна носивост: 4 589 kg Капцитет на кревање: 5 489 kg Висина на кревање: 4 387 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50K-2 - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50K-2

2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 589 kg Висина на кревање: 4 389 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес 2ден Број на оглас WZ-2023062904

55 220 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 5 489 kg Бруто тежина: 5 489 kg Корисна носивост: 5 489 kg Капцитет на кревање: 4 589 kg Висина на кревање: 4 389 mm Дизел 43 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 5 498 kg Бруто тежина: 5 498 kg Корисна носивост: 5 498 kg Капцитет на кревање: 3 409 kg Висина на кревање: 5 476 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес 3ден Број на оглас WZ-2023062803

59 821 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 5 498 kg Бруто тежина: 5 498 kg Корисна носивост: 5 498 kg Капцитет на кревање: 3 409 kg Висина на кревање: 5 476 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 578 kg Бруто тежина: 4 578 kg Корисна носивост: 4 578 kg Капцитет на кревање: 4 556 kg Висина на кревање: 4 354 mm Дизел 65 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес 17ден Број на оглас WZ-2023061403

59 399 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 578 kg Бруто тежина: 4 578 kg Корисна носивост: 4 578 kg Капцитет на кревање: 4 556 kg Висина на кревање: 4 354 mm Дизел 65 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50K - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50K - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50K - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50K - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50K

2020 2 900 ч Нето тежина: 4 534 kg Бруто тежина: 4 534 kg Корисна носивост: 3 489 kg Капцитет на кревање: 4 578 kg Висина на кревање: 2 343 mm Дизел 45 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес 19ден Број на оглас WZ-2023061205

54 830 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 4 534 kg Бруто тежина: 4 534 kg Корисна носивост: 3 489 kg Капцитет на кревање: 4 578 kg Висина на кревање: 2 343 mm Дизел 45 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 1
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 2
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 3
ZOOMLION QY50V - Мобилен кран: слика 4

ZOOMLION QY50V

2020 2 900 ч Нето тежина: 3 478 kg Бруто тежина: 3 478 kg Корисна носивост: 3 478 kg Капцитет на кревање: 4 578 kg Висина на кревање: 4 590 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 3мес Број на оглас WZ-2023053005

59 821 EUR

star
2020 2 900 ч Нето тежина: 3 478 kg Бруто тежина: 3 478 kg Корисна носивост: 3 478 kg Капцитет на кревање: 4 578 kg Висина на кревање: 4 590 mm Дизел 54 hp 2-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mobile cranes - ZOOMLION
t1 old