Користени и нови Мобилни кранови TEREX за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мобилни кранови TEREX


Сортирај според:
Резултати по страница:
Terex PPM TC40L - Мобилен кран: слика 1
Terex PPM TC40L - Мобилен кран: слика 2
Terex PPM TC40L - Мобилен кран: слика 3
Terex PPM TC40L - Мобилен кран: слика 4
Terex PPM TC40L - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Terex PPM TC40L

2009 Нето тежина: 36 000 kg
Холандија, Wanraaij 35a, Andelst, 6673 DM
Објавено: 13ден Број на оглас 9573564

25 000 EUR

gavel Аукција
star
2009 Нето тежина: 36 000 kg
Холандија, Wanraaij 35a, Andelst, 6673 DM
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 160-2 - Мобилен кран: слика 2

TEREX AC 160-2

2012 33 500 km 9 100 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
star
2012 33 500 km 9 100 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 120-1 - Мобилен кран: слика 2

TEREX AC 120-1

2008 61 500 km 5 800 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
star
2008 61 500 km 5 800 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 80-2 - Мобилен кран: слика 2

TEREX AC 80-2

2006 157 339 km 12 899 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
star
2006 157 339 km 12 899 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 55-City - Мобилен кран: слика 2

TEREX AC 55-City

2005 117 594 km 18 401 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
star
2005 117 594 km 18 401 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
Terex AC 35 L - Мобилен кран: слика 1

Terex AC 35 L

2008 81 564 km 13 382 ч Корисна носивост: 35 kg
Франција, Plourhan
Објавено: 1мес 5ден
Прашајте за цена
star
2008 81 564 km 13 382 ч Корисна носивост: 35 kg
Франција, Plourhan
email Контактирајте го продавачот
Terex AC 60 3L - Мобилен кран: слика 1

Terex AC 60 3L

2008 123 101 km 7 150 ч Корисна носивост: 60 000 kg Висина на кревање: 44 000 mm
Франција, Plourhan
Објавено: 1мес 5ден
Прашајте за цена
star
2008 123 101 km 7 150 ч Корисна носивост: 60 000 kg Висина на кревање: 44 000 mm
Франција, Plourhan
email Контактирајте го продавачот
Terex AC-60/3L - Мобилен кран: слика 1

Terex AC-60/3L

2009 14 952 ч
Полска, Sieradz
Објавено: 1мес 6ден

162 100 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 14 952 ч
Полска, Sieradz
email Контактирајте го продавачот
Terex RT 1045 - Мобилен кран: слика 1
Terex RT 1045 - Мобилен кран: слика 2
Terex RT 1045 - Мобилен кран: слика 3
Terex RT 1045 - Мобилен кран: слика 4
Terex RT 1045 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Terex RT 1045

2023 Ново 5 ч Нето тежина: 34 000 kg Бруто тежина: 79 000 kg Корисна носивост: 45 000 kg Висина на кревање: 44 000 mm Дизел 172 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 1мес 7ден

385 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново 5 ч Нето тежина: 34 000 kg Бруто тежина: 79 000 kg Корисна носивост: 45 000 kg Висина на кревање: 44 000 mm Дизел 172 hp
Германија, Lübeck
email Контактирајте го продавачот
Terex AC70 - Мобилен кран: слика 1
Terex AC70 - Мобилен кран: слика 2
Terex AC70 - Мобилен кран: слика 3
Terex AC70 - Мобилен кран: слика 4
Terex AC70 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Terex AC70

2006 118 340 ч Корисна носивост: 16 700 kg Висина на кревање: 67 000 mm 4-оски
Италија, Roma
Објавено: 1мес 8ден Број на оглас 1773A6Z00

285 000 EUR

star
2006 118 340 ч Корисна носивост: 16 700 kg Висина на кревање: 67 000 mm 4-оски
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Terex RC45 - Мобилен кран: слика 1
Terex RC45 - Мобилен кран: слика 2
Terex RC45 - Мобилен кран: слика 3
Terex RC45 - Мобилен кран: слика 4
Terex RC45 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
videocam

Terex RC45

2007 20 000 ч
Италија, Roma
Објавено: 1мес 8ден Број на оглас 9486

50 000 EUR

star
2007 20 000 ч
Италија, Roma
email Контактирајте го продавачот
Terex AC 160-2 - Мобилен кран: слика 1
Terex AC 160-2 - Мобилен кран: слика 2
Terex AC 160-2 - Мобилен кран: слика 3
Terex AC 160-2 - Мобилен кран: слика 4
Terex AC 160-2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Terex AC 160-2

2007 10 320 km
Австрија, Salzburg
Објавено: 3мес 4ден
Прашајте за цена
star
2007 10 320 km
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
Terex TC 40 L - Мобилен кран: слика 1
Terex TC 40 L - Мобилен кран: слика 2
Terex TC 40 L - Мобилен кран: слика 3
Terex TC 40 L - Мобилен кран: слика 4
Terex TC 40 L - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Terex TC 40 L

2008 16 277 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 3мес 12ден Број на оглас 6540

150 139 EUR

star
2008 16 277 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Мобилен кран: слика 1
Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Мобилен кран: слика 2
Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Мобилен кран: слика 3
Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Мобилен кран: слика 4
Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Terex AC40/2L KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA

2016 7 578 ч
Холандија, ANDELST
Објавено: 3мес 23ден
Прашајте за цена
star
2016 7 578 ч
Холандија, ANDELST
email Контактирајте го продавачот
Terex PPM AC55L - Мобилен кран: слика 1
Terex PPM AC55L - Мобилен кран: слика 2
Terex PPM AC55L - Мобилен кран: слика 3
Terex PPM AC55L - Мобилен кран: слика 4
Terex PPM AC55L - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Terex PPM AC55L

2007 111 684 km 13 517 ч
Франција, Frankreich
Објавено: 6мес 16ден
Прашајте за цена
star
2007 111 684 km 13 517 ч
Франција, Frankreich
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 55 - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC 55 - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC 55 - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC 55 - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC 55 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

TEREX AC 55

2015 70 416 km 9 800 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 8мес 27ден
Прашајте за цена
star
2015 70 416 km 9 800 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC 35 L - Мобилен кран: слика 1

TEREX AC 35 L

2008 81 564 km 13 382 ч Корисна носивост: 35 000 kg
Франција, Plourhan
Објавено: 10мес 19ден
Прашајте за цена
star
2008 81 564 km 13 382 ч Корисна носивост: 35 000 kg
Франција, Plourhan
email Контактирајте го продавачот
TEREX RT 35 - Мобилен кран: слика 1

TEREX RT 35

2013 2 102 ч Капцитет на кревање: 35 000 kg
Франција, LA VILLE HELLIO 22410 PLOURHAN, FRANCE
Објавено: 10мес 19ден
Прашајте за цена
star
2013 2 102 ч Капцитет на кревање: 35 000 kg
Франција, LA VILLE HELLIO 22410 PLOURHAN, FRANCE
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

TEREX A 300

2006 3 700 ч Корисна носивост: 30 000 kg
Франција, LA VILLE HELLIO 22410 PLOURHAN, FRANCE
Објавено: 1год 4мес
Прашајте за цена
star
2006 3 700 ч Корисна носивост: 30 000 kg
Франција, LA VILLE HELLIO 22410 PLOURHAN, FRANCE
email Контактирајте го продавачот
TEREX AC30CITY - Мобилен кран: слика 1
TEREX AC30CITY - Мобилен кран: слика 2
TEREX AC30CITY - Мобилен кран: слика 3
TEREX AC30CITY - Мобилен кран: слика 4
TEREX AC30CITY - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

TEREX AC30CITY

2007 64 315 ч Капцитет на кревање: 30 000 kg Висина на кревање: 38 000 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
Објавено: 1год 10мес Број на оглас 880008759
Прашајте за цена
star
2007 64 315 ч Капцитет на кревање: 30 000 kg Висина на кревање: 38 000 mm Дизел
Холандија, Amsterdam
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mobile cranes - TEREX
t1 old