Користени и нови Мобилни кранови LIEBHERR за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Мобилни кранови LIEBHERR


   Страница 1 од 8 1/8   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Liebherr LTM 1070-4.2

2016
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 1ден Број на оглас 6856

386 899 EUR

star
2016
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Liebherr Ltm 1090

2014 8 700 ч
Полска, Szczecin
Објавено: 2ден

492 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 8 700 ч
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA  - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA  - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA  - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA  - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA  - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Liebherr LTM 1100-5.2 WITH CAB LIFT KRAAN/KRAN/CRANE/GRUA

2006
Холандија, ANDELST
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
star
2006
Холандија, ANDELST
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 1
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 2
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 3
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 4
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 1
LIEBHERR LTM 1350-6.1 - Мобилен кран: слика 2

LIEBHERR LTM 1350-6.1

45 014 km 10 616 ч
Австрија, Salzburg
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
45 014 km 10 616 ч
Австрија, Salzburg
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LG 1550 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LG 1550 - Мобилен кран: слика 2

Liebherr LG 1550

2002
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 4ден Број на оглас US1320

1 595 000 EUR

star
2002
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1100/2 - Мобилен кран: слика 1

Liebherr LTM 1100/2

2001 119 000 km Нето тежина: 60 000 kg Висина на кревање: 52 000 mm Дизел 5-оски
Финска, Helsinki
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
2001 119 000 km Нето тежина: 60 000 kg Висина на кревање: 52 000 mm Дизел 5-оски
Финска, Helsinki
email Контактирајте го продавачот
Liebherr Ltm 1060-2 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr Ltm 1060-2 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr Ltm 1060-2 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr Ltm 1060-2 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr Ltm 1060-2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Liebherr Ltm 1060-2

2000 17 988 ч
Полска, Szczecin
Објавено: 8ден

162 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 17 988 ч
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
Liebherr Ltm 1050 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr Ltm 1050 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr Ltm 1050 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr Ltm 1050 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr Ltm 1050 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Liebherr Ltm 1050

2015 5 985 ч
Полска, Szczecin
Објавено: 8ден

291 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 5 985 ч
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr Ltm 1090 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Liebherr Ltm 1090

2010
Полска, Szczecin
Објавено: 8ден

361 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010
Полска, Szczecin
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1500-8.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1500-8.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1500-8.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1500-8.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1500-8.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Liebherr LTM 1500-8.1

2015 30 370 km 4 957 ч Нето тежина: 96 000 kg Бруто тежина: 596 000 kg Корисна носивост: 500 000 kg Висина на кревање: 145 000 mm Дизел 676 hp 8-оски
Германија, Lübeck
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
star
2015 30 370 km 4 957 ч Нето тежина: 96 000 kg Бруто тежина: 596 000 kg Корисна носивост: 500 000 kg Висина на кревање: 145 000 mm Дизел 676 hp 8-оски
Германија, Lübeck
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1060-3.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1060-3.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1060-3.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1060-3.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1060-3.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Liebherr LTM 1060-3.1

2022
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 8ден Број на оглас 6832

765 000 EUR

star
2022
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Liebherr LTM 1130-5.1

2014
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 8ден Број на оглас 6803

625 000 EUR

star
2014
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1130-5.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Liebherr LTM 1130-5.1

2014
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 8ден Број на оглас 6841

595 000 EUR

star
2014
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1070-4.2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Liebherr LTM 1070-4.2

2018 41 870 km 3 870 ч Нето тежина: 48 000 kg Бруто тежина: 118 000 kg Корисна носивост: 70 000 kg Висина на кревање: 65 000 mm Дизел 361 hp 8x6 4-оски
Германија, Lübeck
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
2018 41 870 km 3 870 ч Нето тежина: 48 000 kg Бруто тежина: 118 000 kg Корисна носивост: 70 000 kg Висина на кревање: 65 000 mm Дизел 361 hp 8x6 4-оски
Германија, Lübeck
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1030-2.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1030-2.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1030-2.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1030-2.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1030-2.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Liebherr LTM 1030-2.1

2015
Холандија, HAELEN
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
2015
Холандија, HAELEN
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1160-5.2 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1160-5.2 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1160-5.2 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1160-5.2 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1160-5.2 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Liebherr LTM 1160-5.2

2019 17 550 km 1 657 ч Нето тежина: 60 000 kg Корисна носивост: 180 000 kg Висина на кревање: 82 000 mm Дизел 536 hp 5-оски
Германија, Lübeck
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
star
2019 17 550 km 1 657 ч Нето тежина: 60 000 kg Корисна носивост: 180 000 kg Висина на кревање: 82 000 mm Дизел 536 hp 5-оски
Германија, Lübeck
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1160-2 - Мобилен кран: слика 1

Liebherr LTM 1160-2

1998 127 843 km 10 773 ч Корисна носивост: 160 000 kg
Франција, Plourhan
Објавено: 17ден
Прашајте за цена
star
1998 127 843 km 10 773 ч Корисна носивост: 160 000 kg
Франција, Plourhan
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1100-2 - Мобилен кран: слика 1

Liebherr LTM 1100-2

2000 97 441 km 10 556 ч Корисна носивост: 100 000 kg
Франција, Plourhan
Објавено: 17ден
Прашајте за цена
star
2000 97 441 km 10 556 ч Корисна носивост: 100 000 kg
Франција, Plourhan
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1050-3.1 - Мобилен кран: слика 1
Liebherr LTM 1050-3.1 - Мобилен кран: слика 2
Liebherr LTM 1050-3.1 - Мобилен кран: слика 3
Liebherr LTM 1050-3.1 - Мобилен кран: слика 4
Liebherr LTM 1050-3.1 - Мобилен кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Liebherr LTM 1050-3.1

2012 7 811 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 18ден Број на оглас 4326
Прашајте за цена
star
2012 7 811 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1250 6.1 - Мобилен кран: слика 1

Liebherr LTM 1250 6.1

2006 65 000 km Нето тежина: 72 000 kg Бруто тежина: 175 000 kg Висина на кревање: 94 000 mm Дизел 6-оски
Финска, Helsinki
Објавено: 18ден
Прашајте за цена
star
2006 65 000 km Нето тежина: 72 000 kg Бруто тежина: 175 000 kg Висина на кревање: 94 000 mm Дизел 6-оски
Финска, Helsinki
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 8   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Mobile cranes - LIEBHERR
t1 old