Користени и нови Машини за бушење за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 36
TEC MEDIAN - Машина за бушење: слика 1
TEC MEDIAN - Машина за бушење: слика 2
TEC MEDIAN - Машина за бушење: слика 3
TEC MEDIAN - Машина за бушење: слика 4
TEC MEDIAN - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

TEC MEDIAN

Машина за бушење
2005
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Објавено: 6мес 2ден

49 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 065 396 MKD
 • ≈ 54 077 USD
2005
Холандија, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mait HR180 - Машина за бушење: слика 1
Mait HR180 - Машина за бушење: слика 2
Mait HR180 - Машина за бушење: слика 3
Mait HR180 - Машина за бушење: слика 4
Mait HR180 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mait HR180

Машина за бушење
2000
Израел, Israel, Israel
Објавено: 2час 1минБрој на оглас I03
Прашајте за цена
2000
Израел, Israel, Israel
Контактирајте го продавачот
Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig - Машина за бушење: слика 1
Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig - Машина за бушење: слика 2
Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig - Машина за бушење: слика 3
Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig - Машина за бушење: слика 4
Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Furukawa HCR1100-ED Drilling Rig

Машина за бушење
20174363 ч
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Објавено: 2час 56минБрој на оглас 00032886

119 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 332 304 MKD
 • ≈ 129 351 USD
20174363 ч
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Контактирајте го продавачот
Atlas Copco SMART ROC T35 - Машина за бушење: слика 1
Atlas Copco SMART ROC T35 - Машина за бушење: слика 2
Atlas Copco SMART ROC T35 - Машина за бушење: слика 3
Atlas Copco SMART ROC T35 - Машина за бушење: слика 4
Atlas Copco SMART ROC T35 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Atlas Copco SMART ROC T35

Машина за бушење
2012214 hp
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 23час 12мин
Прашајте за цена
2012214 hp
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
EGT FD315 - Машина за бушење: слика 1
EGT FD315 - Машина за бушење: слика 2
EGT FD315 - Машина за бушење: слика 3
EGT FD315 - Машина за бушење: слика 4
EGT FD315 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

EGT FD315

Машина за бушење
20104721 чНето тежина: 8500 kg
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 23час 13мин
Прашајте за цена
20104721 чНето тежина: 8500 kg
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
Tamrock Commando 300 - Машина за бушење: слика 1
Tamrock Commando 300 - Машина за бушење: слика 2
Tamrock Commando 300 - Машина за бушење: слика 3
Tamrock Commando 300 - Машина за бушење: слика 4
Tamrock Commando 300 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Tamrock Commando 300

Машина за бушење
20073985 чНето тежина: 5000 kg
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 23час 13мин
Прашајте за цена
20073985 чНето тежина: 5000 kg
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
Vermeer D24x40 - Машина за бушење: слика 1

Vermeer D24x40

Машина за бушење
2008124 hp
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 1ден
Аукција
2008124 hp
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Wirth B1/A - Машина за бушење: слика 1
Wirth B1/A - Машина за бушење: слика 2
Wirth B1/A - Машина за бушење: слика 3
Wirth B1/A - Машина за бушење: слика 4
Wirth B1/A - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Wirth B1/A

Машина за бушење
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

2 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 123 232 MKD
 • ≈ 2 173 USD
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Fraste XL-DR - Машина за бушење: слика 1
Fraste XL-DR - Машина за бушење: слика 2
Fraste XL-DR - Машина за бушење: слика 3
Fraste XL-DR - Машина за бушење: слика 4
Fraste XL-DR - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Fraste XL-DR

Машина за бушење
20077072 чНето тежина: 7750 kg117 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

80 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 929 280 MKD
 • ≈ 86 959 USD
20077072 чНето тежина: 7750 kg117 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Anssems pulsboormachine puls drilling rig. - Машина за бушење: слика 1
Anssems pulsboormachine puls drilling rig. - Машина за бушење: слика 2
Anssems pulsboormachine puls drilling rig. - Машина за бушење: слика 3
Anssems pulsboormachine puls drilling rig. - Машина за бушење: слика 4
Anssems pulsboormachine puls drilling rig. - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Anssems pulsboormachine puls drilling rig.

Машина за бушење
2004Нето тежина: 405 kgКорисна носивост: 1500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2004Нето тежина: 405 kgКорисна носивост: 1500 kg
Холандија, Korte venen 28, Steenwijk 8331 TH, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Vermeer D23X30III - Насочувачка машина за бушење: слика 1
Vermeer D23X30III - Насочувачка машина за бушење: слика 2
Vermeer D23X30III - Насочувачка машина за бушење: слика 3
Vermeer D23X30III - Насочувачка машина за бушење: слика 4
Vermeer D23X30III - Насочувачка машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Vermeer D23X30III

Насочувачка машина за бушење
20171217 ч
Италија, Mazara del Vallo
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
20171217 ч
Италија, Mazara del Vallo
Контактирајте го продавачот
Geawelltech Welldrill 3052 CR - Машина за бушење: слика 1

Geawelltech Welldrill 3052 CR

Машина за бушење
201369 hp
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
201369 hp
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 1
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 2
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 3
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 4
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Vermeer D100x140 S3

Насочувачка машина за бушење
20185200 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7880

525 000EUR

 • ≈ 32 348 400 MKD
 • ≈ 570 669 USD
20185200 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Atlas Copco FlexiROC D50-10SF - Машина за бушење: слика 1
Atlas Copco FlexiROC D50-10SF - Машина за бушење: слика 2
Atlas Copco FlexiROC D50-10SF - Машина за бушење: слика 3
Atlas Copco FlexiROC D50-10SF - Машина за бушење: слика 4
Atlas Copco FlexiROC D50-10SF - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Atlas Copco FlexiROC D50-10SF

Машина за бушење
2018
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7895

245 000EUR

 • ≈ 15 095 920 MKD
 • ≈ 266 312 USD
2018
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Klemm KR 805-1 - Машина за бушење: слика 1
Klemm KR 805-1 - Машина за бушење: слика 2
Klemm KR 805-1 - Машина за бушење: слика 3
Klemm KR 805-1 - Машина за бушење: слика 4
Klemm KR 805-1 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Klemm KR 805-1

Машина за бушење
200717386 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7920

147 799EUR

 • ≈ 9 106 783 MKD
 • ≈ 160 656 USD
200717386 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Boart Longyear Deltabase 500 - Машина за бушење: слика 1
Boart Longyear Deltabase 500 - Машина за бушење: слика 2
Boart Longyear Deltabase 500 - Машина за бушење: слика 3
Boart Longyear Deltabase 500 - Машина за бушење: слика 4
Boart Longyear Deltabase 500 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Boart Longyear Deltabase 500

Машина за бушење
20006000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7889

44 000EUR

 • ≈ 2 711 104 MKD
 • ≈ 47 827 USD
20006000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Ditch Witch JT8020 Mach 1 - Насочувачка машина за бушење: слика 1
Ditch Witch JT8020 Mach 1 - Насочувачка машина за бушење: слика 2
Ditch Witch JT8020 Mach 1 - Насочувачка машина за бушење: слика 3
Ditch Witch JT8020 Mach 1 - Насочувачка машина за бушење: слика 4
Ditch Witch JT8020 Mach 1 - Насочувачка машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ditch Witch JT8020 Mach 1

Насочувачка машина за бушење
20056099 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7893

80 000EUR

 • ≈ 4 929 280 MKD
 • ≈ 86 959 USD
20056099 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 1
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 2
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 3
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 4
Vermeer D100x140 S3 - Насочувачка машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Vermeer D100x140 S3

Насочувачка машина за бушење
20212500 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7879

700 000EUR

 • ≈ 43 131 200 MKD
 • ≈ 760 892 USD
20212500 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Vermeer 36×50 S1 - Насочувачка машина за бушење: слика 1
Vermeer 36×50 S1 - Насочувачка машина за бушење: слика 2
Vermeer 36×50 S1 - Насочувачка машина за бушење: слика 3
Vermeer 36×50 S1 - Насочувачка машина за бушење: слика 4

Vermeer 36×50 S1

Насочувачка машина за бушење
20058000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7901

80 000EUR

 • ≈ 4 929 280 MKD
 • ≈ 86 959 USD
20058000 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
RISA G2T drilling rig / year 2021 - Машина за бушење: слика 1
RISA G2T drilling rig / year 2021 - Машина за бушење: слика 2
RISA G2T drilling rig / year 2021 - Машина за бушење: слика 3
RISA G2T drilling rig / year 2021 - Машина за бушење: слика 4
RISA G2T drilling rig / year 2021 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

RISA G2T drilling rig / year 2021

Машина за бушење
2021
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 2денБрој на оглас 199668

18 800EUR

 • ≈ 1 158 380 MKD
 • ≈ 20 435 USD
2021
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Atlas-Copco XE3 C30 - Машина за бушење: слика 1
Atlas-Copco XE3 C30 - Машина за бушење: слика 2
Atlas-Copco XE3 C30 - Машина за бушење: слика 3
Atlas-Copco XE3 C30 - Машина за бушење: слика 4
Atlas-Copco XE3 C30 - Машина за бушење: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Atlas-Copco XE3 C30

Машина за бушење
2016Нето тежина: 52200 kg
Норвешка, Vikersund
Објавено: 2денБрој на оглас 11-69030
Прашајте за цена
2016Нето тежина: 52200 kg
Норвешка, Vikersund
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 36
1 / 36
T1 new listing page - Машини за бушење
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.