Користени и нови Кранови за секакви терени за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови за секакви терени


   Страница 1 од 19 1/19   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени
Прашајте за цена
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени
54 480 EUR
Цена без ДДВ
Volvo N7 (01.70-12.80) - Кран за секакви терени: слика 1
Volvo N7 (01.70-12.80) - Кран за секакви терени: слика 2
Volvo N7 (01.70-12.80) - Кран за секакви терени: слика 3
Volvo N7 (01.70-12.80) - Кран за секакви терени: слика 4
Volvo N7 (01.70-12.80) - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo N7 (01.70-12.80)

1970 Дизел 155 hp 2-оски
Естонија, Tallinn
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас 1838432

9 000 EUR

star
1970 Дизел 155 hp 2-оски
Естонија, Tallinn
email Контактирајте го продавачот
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 1
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 2
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 3
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 4
LIEBHERR LTM 1070 4.1 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

LIEBHERR LTM 1070 4.1

Шпанија, Barcelona
Објавено: 11час 8мин
Прашајте за цена
star
Шпанија, Barcelona
email Контактирајте го продавачот
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 1
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 2
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 3
Terex Demag AC 55 City - Кран за секакви терени: слика 4

Terex Demag AC 55 City

2006 91 979 km 17 587 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 13час 48мин
Прашајте за цена
star
2006 91 979 km 17 587 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 1
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 2
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 3
Terex Demag AC 40 City - Кран за секакви терени: слика 4

Terex Demag AC 40 City

2010 136 000 km 12 136 ч Бруто тежина: 36 000 kg Капцитет на кревање: 40 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 13час 48мин
Прашајте за цена
star
2010 136 000 km 12 136 ч Бруто тежина: 36 000 kg Капцитет на кревање: 40 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 1
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 2
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 3
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 4
Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Liebherr LTM 1030-2.1

2008 47 500 km 12 500 ч Бруто тежина: 27 000 kg Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
Објавено: 13час 48мин
Прашајте за цена
star
2008 47 500 km 12 500 ч Бруто тежина: 27 000 kg Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, Deutschland, Mainburg, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 1
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 2
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 3
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 4
Faun RTF 40-3 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Faun RTF 40-3

1993 56 242 km 20 482 ч Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 31 000 mm 326 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 19час 9мин

24 500 EUR

star
1993 56 242 km 20 482 ч Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 31 000 mm 326 hp 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени: слика 1
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени: слика 2
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени: слика 3
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени: слика 4
Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Böcker AHK 30/1400 AANHANGERKRAAN, 2010

2010 4 116 ч Капцитет на кревање: 1 400 000 kg Висина на кревање: 30 000 mm
Холандија, Wijchen, Gelderland
Објавено: 1ден

54 480 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 4 116 ч Капцитет на кревање: 1 400 000 kg Висина на кревање: 30 000 mm
Холандија, Wijchen, Gelderland
email Контактирајте го продавачот
Terex Demag AC 30 City - Кран за секакви терени: слика 1
Terex Demag AC 30 City - Кран за секакви терени: слика 2
Terex Demag AC 30 City - Кран за секакви терени: слика 3
Terex Demag AC 30 City - Кран за секакви терени: слика 4
Terex Demag AC 30 City - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Terex Demag AC 30 City

2009 90 109 km 9 089 ч Нето тежина: 22 000 kg Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 25 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
Објавено: 1ден Број на оглас ATR-1442

122 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 90 109 km 9 089 ч Нето тежина: 22 000 kg Капцитет на кревање: 32 000 kg Висина на кревање: 25 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
Spierings SK498-AT4 - Кран за секакви терени: слика 1
Spierings SK498-AT4 - Кран за секакви терени: слика 2
Spierings SK498-AT4 - Кран за секакви терени: слика 3
Spierings SK498-AT4 - Кран за секакви терени: слика 4
Spierings SK498-AT4 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Spierings SK498-AT4

2008 131 023 km 9 699 ч Нето тежина: 48 000 kg Капцитет на кревање: 8 000 kg Висина на кревање: 46 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
Објавено: 1ден Број на оглас ATR-1121

243 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 131 023 km 9 699 ч Нето тежина: 48 000 kg Капцитет на кревање: 8 000 kg Висина на кревање: 46 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1055-3.2 - Кран за секакви терени: слика 1
Liebherr LTM 1055-3.2 - Кран за секакви терени: слика 2
Liebherr LTM 1055-3.2 - Кран за секакви терени: слика 3
Liebherr LTM 1055-3.2 - Кран за секакви терени: слика 4
Liebherr LTM 1055-3.2 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Liebherr LTM 1055-3.2

2008 80 534 km 12 752 ч Нето тежина: 34 740 kg Капцитет на кревање: 60 000 kg Висина на кревање: 60 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
Објавено: 1ден Број на оглас ATR-1440

189 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 80 534 km 12 752 ч Нето тежина: 34 740 kg Капцитет на кревање: 60 000 kg Висина на кревање: 60 000 mm
Белгија, Stabroek, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
 Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 1
 Liebherr LTM 1030-2.1 - Кран за секакви терени: слика 2

Liebherr LTM 1030-2.1

2020 Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, 14822 Linthe OT Alt-Bork
Објавено: 2ден Број на оглас LWE22567
Прашајте за цена
star
2020 Капцитет на кревање: 35 000 kg
Германија, 14822 Linthe OT Alt-Bork
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LTM 1030-1 - Кран за секакви терени: слика 1
Liebherr LTM 1030-1 - Кран за секакви терени: слика 2

Liebherr LTM 1030-1

1996 3 640 ч Капцитет на кревање: 30 000 kg Висина на кревање: 26 000 mm
Италија, Italien
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
1996 3 640 ч Капцитет на кревање: 30 000 kg Висина на кревање: 26 000 mm
Италија, Italien
email Контактирајте го продавачот
Spierings SK 377 - AT3 - Кран за секакви терени: слика 1
Spierings SK 377 - AT3 - Кран за секакви терени: слика 2
Spierings SK 377 - AT3 - Кран за секакви терени: слика 3
Spierings SK 377 - AT3 - Кран за секакви терени: слика 4
Spierings SK 377 - AT3 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Spierings SK 377 - AT3

Нето тежина: 7 500 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 2ден Број на оглас 248251825
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 7 500 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
MTC AF 38 - Кран за секакви терени: слика 1
MTC AF 38 - Кран за секакви терени: слика 2
MTC AF 38 - Кран за секакви терени: слика 3
MTC AF 38 - Кран за секакви терени: слика 4
MTC AF 38 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MTC AF 38

Нето тежина: 6 000 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 3ден Број на оглас 248157951
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 6 000 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
XCMG QY25K5 - Кран за секакви терени: слика 1
XCMG QY25K5 - Кран за секакви терени: слика 2
XCMG QY25K5 - Кран за секакви терени: слика 3
XCMG QY25K5 - Кран за секакви терени: слика 4
XCMG QY25K5 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

XCMG QY25K5

2018
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден Број на оглас 596399

42 000 EUR

star
2018
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC3000 - Кран за секакви терени: слика 1
SANY SAC3000 - Кран за секакви терени: слика 2
SANY SAC3000 - Кран за секакви терени: слика 3
SANY SAC3000 - Кран за секакви терени: слика 4
SANY SAC3000 - Кран за секакви терени: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

SANY SAC3000

2013 Капцитет на кревање: 300 000 kg Висина на кревање: 80 000 mm Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2013 Капцитет на кревање: 300 000 kg Висина на кревање: 80 000 mm Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC6000C8 - Кран за секакви терени: слика 1

SANY SAC6000C8

2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC5000C8 - Кран за секакви терени: слика 1

SANY SAC5000C8

2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC4000C8 - Кран за секакви терени: слика 1

SANY SAC4000C8

2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC3000C8 - Кран за секакви терени: слика 1

SANY SAC3000C8

2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
SANY SAC1100C7 - Кран за секакви терени: слика 1

SANY SAC1100C7

2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново Капцитет на кревање: 200 000 kg Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 19   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - All terrain cranes
t1 old