Користени и нови Кранови со гасеници SUMITOMO за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови со гасеници SUMITOMO

17
Погледнете Градежни машини на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
SUMITOMO
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi)

Кран со гасеници
201019717 чНето тежина: 45200 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Објавено: 21час 54минБрој на оглас ETR-1070

97 447EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 005 531 MKD
 • ≈ 104 495 USD
201019717 чНето тежина: 45200 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Контактирајте го продавачот
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

hitachi-sumitomo SCX2500

Кран со гасеници
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 5денБрој на оглас 594978
Прашајте за цена
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Sumitomo SC700-II Completely Overhauled, Valid inspection T

Кран со гасеници
1998
Холандија, Niederlande, Groenlo
Објавено: 23денБрој на оглас SUMITOMO - SC700-II - 60450

109 000EUR

 • ≈ 6 717 528 MKD
 • ≈ 116 883 USD
1998
Холандија, Niederlande, Groenlo
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 4

Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3

Кран со гасеници
2018269 hp
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас ZW.434
Прашајте за цена
2018269 hp
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC1500-2 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC1500-2 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC1500-2 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC1500-2 - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC1500-2 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Sumitomo SC1500-2

Кран со гасеници
19969668 ч
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 1мес 18ден
Прашајте за цена
19969668 ч
Холандија, Geertruidenberg
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 4

Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3

Кран со гасеници
2018
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 1мес 23денБрој на оглас ZW.434
Прашајте за цена
2018
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Sumitomo LS138RH - Кран со гасеници: слика 1

Sumitomo LS138RH

Кран со гасеници
1991476 ч
Обединети Арапски Емирати, Jebel Ali Free Zone
Објавено: 1мес 25денБрој на оглас LS1381079

65 394EUR

Аукција
 • ≈ 4 030 147 MKD
 • ≈ 70 123 USD
1991476 ч
Обединети Арапски Емирати, Jebel Ali Free Zone
Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC 1000 PAX S2 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC 1000 PAX S2 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC 1000 PAX S2 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC 1000 PAX S2 - Кран со гасеници: слика 4

Sumitomo SC 1000 PAX S2

Кран со гасеници
2000
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 1мес 25денБрој на оглас ZW.303
Прашајте за цена
2000
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC 1000 DD - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC 1000 DD - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC 1000 DD - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC 1000 DD - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC 1000 DD - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Sumitomo SC 1000 DD

Кран со гасеници
1996
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас ZW.410
Прашајте за цена
1996
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Hitachi-Sumitomo SCX 1000A-3

Кран со гасеници
2018
Холандија, Middenweg 81, 1394 AE Nederhorst den Berg, The Netherlands
Објавено: 2мес 7денБрој на оглас ZW.434
Прашајте за цена
2018
Холандија, Middenweg 81, 1394 AE Nederhorst den Berg, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 800 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 800 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 800 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-Sumitomo SCX 800 - Кран со гасеници: слика 4

Hitachi-Sumitomo SCX 800

Кран со гасеници
2016
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 3мес 15денБрој на оглас ZW.388
Прашајте за цена
2016
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 800 A3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 800 A3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 800 A3 - Кран со гасеници: слика 3

Hitachi-Sumitomo SCX 800 A3

Кран со гасеници
2021
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 3мес 15денБрој на оглас ZW.432
Прашајте за цена
2021
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 800A-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 800A-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 800A-3 - Кран со гасеници: слика 3

Hitachi-Sumitomo SCX 800A-3

Кран со гасеници
2018
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 3мес 16денБрој на оглас ZW.413
Прашајте за цена
2018
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC 900 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC 900 - Кран со гасеници: слика 2

Sumitomo SC 900

Кран со гасеници
2003
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 3мес 16денБрој на оглас ZW.306
Прашајте за цена
2003
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Hitachi-Sumitomo SCX 900 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-Sumitomo SCX 900 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-Sumitomo SCX 900 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-Sumitomo SCX 900 - Кран со гасеници: слика 4

Hitachi-Sumitomo SCX 900

Кран со гасеници
2005
Холандија, Nederhorst den Berg
Објавено: 3мес 16денБрој на оглас ZW.340
Прашајте за цена
2005
Холандија, Nederhorst den Berg
Контактирајте го продавачот
Sumitomo LS 118 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo LS 118 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo LS 118 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo LS 118 - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo LS 118 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Sumitomo LS 118

Кран со гасеници
199417000 чНето тежина: 34000 kgКорисна носивост: 50000 kg147 hp
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 3мес 21ден

99 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 101 241 MKD
 • ≈ 106 160 USD
199417000 чНето тежина: 34000 kgКорисна носивост: 50000 kg147 hp
Холандија, Etten-Leur
Контактирајте го продавачот
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hitachi Sumitomo SCX550-3

Кран со гасеници
200814500 чНето тежина: 54300 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 6мес 19ден
Прашајте за цена
200814500 чНето тежина: 54300 kg
Холандија, Geertruidenberg
Контактирајте го продавачот
T1 new listing page - Кранови со гасеници SUMITOMO
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.