Користени и нови Кранови со гасеници од Холандија за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови со гасеници од Холандија


   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Hitachi KH150-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi KH150-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi KH150-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi KH150-3 - Кран со гасеници: слика 4

Hitachi KH150-3

1991 24 000 ч Нето тежина: 45 000 kg Бруто тежина: 85 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 22 000 mm Дизел 147 hp
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 3час 30мин

52 950 EUR

Цена без ДДВ

star
1991 24 000 ч Нето тежина: 45 000 kg Бруто тежина: 85 000 kg Корисна носивост: 40 000 kg Висина на кревање: 22 000 mm Дизел 147 hp
Холандија, Etten-Leur
email Контактирајте го продавачот
Hitachi CX 700 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi CX 700 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi CX 700 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi CX 700 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi CX 700 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Hitachi CX 700

1997 17 200 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 2ден

89 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 17 200 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
email Контактирајте го продавачот
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi Sumitomo SCX550-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hitachi Sumitomo SCX550-3

2008 14 500 ч Нето тежина: 54 300 kg Капцитет на кревање: 55 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
star
2008 14 500 ч Нето тежина: 54 300 kg Капцитет на кревање: 55 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
email Контактирајте го продавачот
Sany Palfinger Sany SCE800TB - Кран со гасеници: слика 1
Sany Palfinger Sany SCE800TB - Кран со гасеници: слика 2
Sany Palfinger Sany SCE800TB - Кран со гасеници: слика 3
Sany Palfinger Sany SCE800TB - Кран со гасеници: слика 4
Sany Palfinger Sany SCE800TB - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Sany Palfinger Sany SCE800TB

Нето тежина: 80 000 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 5ден Број на оглас 238423397
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 80 000 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
Palfinger-Sany SANY SCE1000A - Кран со гасеници: слика 1

Palfinger-Sany SANY SCE1000A

Нето тежина: 100 000 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 5ден Број на оглас 238423379
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 100 000 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
Palfinger-Sany SANY SCE600A - Кран со гасеници: слика 1
Palfinger-Sany SANY SCE600A - Кран со гасеници: слика 2
Palfinger-Sany SANY SCE600A - Кран со гасеници: слика 3
Palfinger-Sany SANY SCE600A - Кран со гасеници: слика 4
Palfinger-Sany SANY SCE600A - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Palfinger-Sany SANY SCE600A

Нето тежина: 60 000 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 5ден Број на оглас 238423385
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 60 000 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
Sany SCE600TB - Кран со гасеници: слика 1
Sany SCE600TB - Кран со гасеници: слика 2
Sany SCE600TB - Кран со гасеници: слика 3
Sany SCE600TB - Кран со гасеници: слика 4
Sany SCE600TB - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Sany SCE600TB

Нето тежина: 60 000 kg
Холандија, Sassenheim
Објавено: 5ден Број на оглас 238423403
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 60 000 kg
Холандија, Sassenheim
email Контактирајте го продавачот
Hiab 166E-5 Duo - Кран со гасеници: слика 1
Hiab 166E-5 Duo - Кран со гасеници: слика 2
Hiab 166E-5 Duo - Кран со гасеници: слика 3
Hiab 166E-5 Duo - Кран со гасеници: слика 4
Hiab 166E-5 Duo - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hiab 166E-5 Duo

2007
Холандија, Amsterdam
Објавено: 11ден

25 000 EUR

gavel Аукција
star
2007
Холандија, Amsterdam
Liebherr LTR1060 - Кран со гасеници: слика 1
Liebherr LTR1060 - Кран со гасеници: слика 2
Liebherr LTR1060 - Кран со гасеници: слика 3
Liebherr LTR1060 - Кран со гасеници: слика 4
Liebherr LTR1060 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Liebherr LTR1060

2010 16 673 ч Нето тежина: 62 600 kg 175 hp
Холандија, BIG 1 BIG Machinery B.V. (Schiemerik 1)
Објавено: 11ден Број на оглас 70001444
Прашајте за цена
star
2010 16 673 ч Нето тежина: 62 600 kg 175 hp
Холандија, BIG 1 BIG Machinery B.V. (Schiemerik 1)
email Контактирајте го продавачот
Sennebogen 5500-200 - Кран со гасеници: слика 1
Sennebogen 5500-200 - Кран со гасеници: слика 2
Sennebogen 5500-200 - Кран со гасеници: слика 3
Sennebogen 5500-200 - Кран со гасеници: слика 4
Sennebogen 5500-200 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Sennebogen 5500-200

2017 6 900 ч Капцитет на кревање: 200 000 kg Висина на кревање: 84 000 mm
Холандија, Niederlande, Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Објавено: 11ден Број на оглас IF 1169
Прашајте за цена
star
2017 6 900 ч Капцитет на кревање: 200 000 kg Висина на кревање: 84 000 mm
Холандија, Niederlande, Oud-Beijerland, Zuid-Holland
email Контактирајте го продавачот
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kobelco 7035

1989 25 000 ч Нето тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 35 000 kg Висина на кревање: 15 250 mm Дизел 152 hp
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 11ден

52 950 EUR

Цена без ДДВ

star
1989 25 000 ч Нето тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 35 000 kg Висина на кревање: 15 250 mm Дизел 152 hp
Холандија, Etten-Leur
email Контактирајте го продавачот
Unic 506-5 (URW-506) - Кран со гасеници: слика 1
Unic 506-5 (URW-506) - Кран со гасеници: слика 2
Unic 506-5 (URW-506) - Кран со гасеници: слика 3
Unic 506-5 (URW-506) - Кран со гасеници: слика 4
Unic 506-5 (URW-506) - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Unic 506-5 (URW-506)

2007 2 265 ч Нето тежина: 4 950 kg 24 hp
Холандија, Amsterdam
Објавено: 14ден

45 000 EUR

gavel Аукција
star
2007 2 265 ч Нето тежина: 4 950 kg 24 hp
Холандија, Amsterdam
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Sumitomo SC700-3

2000 24 400 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Breda
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
star
2000 24 400 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 1
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 2
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 3
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 4
Sumitomo SC700-3 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Sumitomo SC700-3

2000 24 400 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
star
2000 24 400 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hitachi CX 900 HD

2002 18 000 ч Капцитет на кревање: 90 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 23ден

135 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 18 000 ч Капцитет на кревање: 90 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
email Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 1100 - Кран со гасеници: слика 1

Liebherr LR 1100

2008
Холандија, Niederlande, Nunspeet, Gelderland
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
star
2008
Холандија, Niederlande, Nunspeet, Gelderland
email Контактирајте го продавачот
Hitachi CX 550 dragline - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi CX 550 dragline - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi CX 550 dragline - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi CX 550 dragline - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi CX 550 dragline - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hitachi CX 550 dragline

1998 16 100 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 1мес 11ден

65 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 16 100 ч Капцитет на кревање: 55 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
email Контактирајте го продавачот
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi CX 900 HD - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hitachi CX 900 HD

2002 28 000 ч Бруто тежина: 31 000 kg Капцитет на кревање: 90 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 1мес 26ден
Прашајте за цена
star
2002 28 000 ч Бруто тежина: 31 000 kg Капцитет на кревање: 90 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Sennebogen 690R - Кран со гасеници: слика 1
Sennebogen 690R - Кран со гасеници: слика 2
Sennebogen 690R - Кран со гасеници: слика 3
Sennebogen 690R - Кран со гасеници: слика 4
Sennebogen 690R - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Sennebogen 690R

1997 Капцитет на кревање: 100 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 1мес 26ден
Прашајте за цена
star
1997 Капцитет на кревање: 100 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Hitachi Sumitomo SCX 800 HD-2

2008 13 800 ч Капцитет на кревање: 80 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
Објавено: 1мес 26ден
Прашајте за цена
star
2008 13 800 ч Капцитет на кревање: 80 000 kg
Холандија, Geertruidenberg
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Crawler cranes - Netherlands
t1 old