Користени и нови Кранови со гасеници KOBELCO за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови со гасеници KOBELCO


Сортирај според:
Резултати по страница:
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOBELCO 7150

2004
Кина
Објавено: 18час 17мин

44 413 EUR

star
2004
Кина
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

KOBELCO 7150

2004
Кина
Објавено: 18час 17мин

44 413 EUR

star
2004
Кина
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

KOBELCO 7150

2004 7 200 ч
Кина, China
Објавено: 4ден Број на оглас 594047

112 928 EUR

star
2004 7 200 ч
Кина, China
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOBELCO 7150

2004
Кина, Shanghai
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
star
2004
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco 7035 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kobelco 7035

1989 25 000 ч Нето тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 35 000 kg Висина на кревање: 15 250 mm Дизел 152 hp
Холандија, Etten-Leur
Објавено: 11ден

52 950 EUR

Цена без ДДВ

star
1989 25 000 ч Нето тежина: 37 000 kg Корисна носивост: 35 000 kg Висина на кревање: 15 250 mm Дизел 152 hp
Холандија, Etten-Leur
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOBELCO 7150

2004
Кина, Shanghai
Објавено: 13ден
Прашајте за цена
star
2004
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

KOBELCO 7150

2004
Кина, Shanghai
Објавено: 13ден
Прашајте за цена
star
2004
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

KOBELCO 7150

2004 7 200 ч
Кина, Shanghai
Објавено: 13ден Број на оглас 594047
Прашајте за цена
star
2004 7 200 ч
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Kobelco CKE 1800 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco CKE 1800 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco CKE 1800 - Кран со гасеници: слика 3

Kobelco CKE 1800

2002 Нето тежина: 45 000 kg Бруто тежина: 164 000 kg Висина на кревање: 100 000 mm
Финска, Helsinki
Објавено: 1мес 28ден
Прашајте за цена
star
2002 Нето тежина: 45 000 kg Бруто тежина: 164 000 kg Висина на кревање: 100 000 mm
Финска, Helsinki
email Контактирајте го продавачот
Kobelco 7150 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco 7150 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco 7150 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco 7150 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kobelco 7150

1996
Кина, Hefei
Објавено: 3мес 14ден
Прашајте за цена
star
1996
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
P&H-Kobelco 550 AS - Кран со гасеници: слика 1
P&H-Kobelco 550 AS - Кран со гасеници: слика 2
P&H-Kobelco 550 AS - Кран со гасеници: слика 3
P&H-Kobelco 550 AS - Кран со гасеници: слика 4
P&H-Kobelco 550 AS - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

P&H-Kobelco 550 AS

Холандија, VRIEZENVEEN
Објавено: 4мес 6ден
Прашајте за цена
star
Холандија, VRIEZENVEEN
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7045 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7045 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7045 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7045 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7045 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

KOBELCO 7045

1993
Холандија, Bouwmeesterstraat 15 7671 CA, Vriezenveen Nederland.
Објавено: 5мес 30ден
Прашајте за цена
star
1993
Холандија, Bouwmeesterstraat 15 7671 CA, Vriezenveen Nederland.
email Контактирајте го продавачот
Kobelco CKE550 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco CKE550 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco CKE550 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco CKE550 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco CKE550 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kobelco CKE550

2002 18 900 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 10мес 12ден
Прашајте за цена
star
2002 18 900 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Kobelco BM500 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco BM500 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco BM500 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco BM500 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco BM500 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Kobelco BM500

1996 14 500 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 1год 1мес
Прашајте за цена
star
1996 14 500 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda, Noord-Brabant
email Контактирајте го продавачот
Kobelco 7065 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco 7065 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco 7065 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco 7065 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco 7065 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kobelco 7065

1991 7 355 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Niederlande
Објавено: 1год 1мес
Прашајте за цена
star
1991 7 355 ч Капцитет на кревање: 70 000 kg
Холандија, Niederlande
email Контактирајте го продавачот
Kobelco BM 500 - Кран со гасеници: слика 1
Kobelco BM 500 - Кран со гасеници: слика 2
Kobelco BM 500 - Кран со гасеници: слика 3
Kobelco BM 500 - Кран со гасеници: слика 4
Kobelco BM 500 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Kobelco BM 500

1997 11 649 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda
Објавено: 2год 9мес
Прашајте за цена
star
1997 11 649 ч Капцитет на кревање: 50 000 kg
Холандија, Niederlande, Breda
email Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7055 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7055 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7055 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7055 - Кран со гасеници: слика 4

KOBELCO 7055

2017 3 219 km 2 000 ч Нето тежина: 25 719 kg Бруто тежина: 25 719 kg Дизел
Кина, NO.98 Hongmei South Rd Minhang district Shanghai China
Објавено: 3год 1мес Број на оглас WZ-2020101304

83 870 EUR

star
2017 3 219 km 2 000 ч Нето тежина: 25 719 kg Бруто тежина: 25 719 kg Дизел
Кина, NO.98 Hongmei South Rd Minhang district Shanghai China
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Crawler cranes - KOBELCO
t1 old