Користени и нови Кранови со гасеници за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 11
Terex - Demag CC 3800-1 - Кран со гасеници: слика 1
Terex - Demag CC 3800-1 - Кран со гасеници: слика 2
TOP

Terex - Demag CC 3800-1

Кран со гасеници
20158000 ч
Германија, Helmholtzstraße 2 - 9, 10587 Berlin, Germany
Објавено: 16час 6мин
Прашајте за цена
20158000 ч
Германија, Helmholtzstraße 2 - 9, 10587 Berlin, Germany
Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 1160 - Кран со гасеници: слика 1
Liebherr LR 1160 - Кран со гасеници: слика 2
Liebherr LR 1160 - Кран со гасеници: слика 3
Liebherr LR 1160 - Кран со гасеници: слика 4
Liebherr LR 1160 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Liebherr LR 1160

Кран со гасеници
20159500 ч
Холандија, Breda, Noord-Brabant
Објавено: 13час 44мин
Прашајте за цена
20159500 ч
Холандија, Breda, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
Terex - Demag CC 3800-1 - Кран со гасеници: слика 1
Terex - Demag CC 3800-1 - Кран со гасеници: слика 2
TOP

Terex - Demag CC 3800-1

Кран со гасеници
20158000 ч
Германија, Helmholtzstraße 2 - 9, 10587 Berlin, Germany
Објавено: 16час 6мин
Прашајте за цена
20158000 ч
Германија, Helmholtzstraße 2 - 9, 10587 Berlin, Germany
Контактирајте го продавачот
Demag CC6800 - Кран со гасеници: слика 1
Demag CC6800 - Кран со гасеници: слика 2
Demag CC6800 - Кран со гасеници: слика 3
Demag CC6800 - Кран со гасеници: слика 4

Demag CC6800

Кран со гасеници
201514000 ч
Шведска, Bålsta
Објавено: 21час 30мин
Прашајте за цена
201514000 ч
Шведска, Bålsta
Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 1400 - Кран со гасеници: слика 1
Liebherr LR 1400 - Кран со гасеници: слика 2
Liebherr LR 1400 - Кран со гасеници: слика 3
Liebherr LR 1400 - Кран со гасеници: слика 4
Liebherr LR 1400 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Liebherr LR 1400

Кран со гасеници
20053800 ч
Шведска, Bålsta
Објавено: 21час 30мин
Прашајте за цена
20053800 ч
Шведска, Bålsta
Контактирајте го продавачот
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 1
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 2
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 3
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 4
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Terex Demag CC2400-1

Кран со гасеници
201025994 чНето тежина: 389970 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Објавено: 22час 33минБрој на оглас ETR-1071

1 236 824EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 76 223 855 MKD
  • ≈ 1 326 283 USD
201025994 чНето тежина: 389970 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Контактирајте го продавачот
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 1
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 2
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 3
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 4
Terex Demag CC2400-1 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Terex Demag CC2400-1

Кран со гасеници
201030929 чНето тежина: 389970 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Објавено: 22час 33минБрој на оглас ETR-1072

1 227 454EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 75 646 394 MKD
  • ≈ 1 316 235 USD
201030929 чНето тежина: 389970 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Контактирајте го продавачот
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi) - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hitachi Sumitomo SCX400 (Abu Dhabi)

Кран со гасеници
201019717 чНето тежина: 45200 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Објавено: 22час 33минБрој на оглас ETR-1070

97 447EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 6 005 531 MKD
  • ≈ 104 495 USD
201019717 чНето тежина: 45200 kg
Белгија, Abu Dhabi, Ash Shāriqah
Контактирајте го продавачот
Hitachi KH 180-2 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi KH 180-2 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi KH 180-2 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi KH 180-2 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi KH 180-2 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hitachi KH 180-2

Кран со гасеници
1981
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 23час 27мин
Прашајте за цена
1981
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
KOSHIN SK-70L-23 - Кран со гасеници: слика 1
KOSHIN SK-70L-23 - Кран со гасеници: слика 2
KOSHIN SK-70L-23 - Кран со гасеници: слика 3
KOSHIN SK-70L-23 - Кран со гасеници: слика 4
KOSHIN SK-70L-23 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

KOSHIN SK-70L-23

Кран со гасеници
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
Terex HC 80 - Кран со гасеници: слика 1
Terex HC 80 - Кран со гасеници: слика 2
Terex HC 80 - Кран со гасеници: слика 3
Terex HC 80 - Кран со гасеници: слика 4
Terex HC 80 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Terex HC 80

Кран со гасеници
20164820 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас US1670
Прашајте за цена
20164820 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 1130 - Кран со гасеници: слика 1
Liebherr LR 1130 - Кран со гасеници: слика 2
Liebherr LR 1130 - Кран со гасеници: слика 3

Liebherr LR 1130

Кран со гасеници
201214699 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7835
Прашајте за цена
201214699 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
Liebherr LR 1110 - Кран со гасеници: слика 1
Liebherr LR 1110 - Кран со гасеници: слика 2

Liebherr LR 1110

Кран со гасеници
20187172 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Објавено: 2денБрој на оглас 7836
Прашајте за цена
20187172 ч
Обединето Кралство, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Контактирајте го продавачот
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 1
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 2
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 3
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 4
XCMG QUY50 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

XCMG QUY50

Кран со гасеници
2013
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 2денБрој на оглас 593840
Прашајте за цена
2013
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
Demag CC2400 - Кран со гасеници: слика 1

Demag CC2400

Кран со гасеници
19861056 ч
Обединети Арапски Емирати, Jebel Ali Free Zone
Објавено: 2денБрој на оглас 64061
Аукција
19861056 ч
Обединети Арапски Емирати, Jebel Ali Free Zone
Контактирајте го продавачот
PPM 2502 - Кран со гасеници: слика 1
PPM 2502 - Кран со гасеници: слика 2
PPM 2502 - Кран со гасеници: слика 3
PPM 2502 - Кран со гасеници: слика 4
PPM 2502 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

PPM 2502

Кран со гасеници
19783569 чНето тежина: 27000 kg
Белгија
Објавено: 4ден
Аукција
19783569 чНето тежина: 27000 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
Maeda MC-285C WM-2 - Кран со гасеници: слика 1
Maeda MC-285C WM-2 - Кран со гасеници: слика 2
Maeda MC-285C WM-2 - Кран со гасеници: слика 3
Maeda MC-285C WM-2 - Кран со гасеници: слика 4
Maeda MC-285C WM-2 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Maeda MC-285C WM-2

Кран со гасеници
2013310 ч
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Објавено: 5денБрој на оглас 00032818

33 500EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 2 064 561 MKD
  • ≈ 35 923 USD
2013310 ч
Холандија, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

KOBELCO 7150

Кран со гасеници
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 1
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 2
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 3
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 4
KOBELCO 7150 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

KOBELCO 7150

Кран со гасеници
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 1
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 2
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 3
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 4
Hitachi-sumitomo SCX2500 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

hitachi-sumitomo SCX2500

Кран со гасеници
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 5денБрој на оглас 594978
Прашајте за цена
2004
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
SANY SCC550 - Кран со гасеници: слика 1
SANY SCC550 - Кран со гасеници: слика 2
SANY SCC550 - Кран со гасеници: слика 3
SANY SCC550 - Кран со гасеници: слика 4
SANY SCC550 - Кран со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SANY SCC550

Кран со гасеници
2019
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
2019
Кина, shengfu road, Songjiang District, Shanghai, China
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 11
1 / 11
T1 new listing page - Кранови со гасеници
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.