Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3236 Stetter 9 m³ од Германија, 59800 EUR за продажба - ID: 7161500
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³ - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³ - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³ - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³ - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³ - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон Mercedes ACTROS 3236 MP2+STETTER 9M³

2008368930 kmНето тежина: 14410 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас E60678

37 450EUR

 • ≈ 2 303 762 MKD
 • ≈ 40 528 USD
2008368930 kmНето тежина: 14410 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz 3236 Stetter Beton mischer

2020119000 km394 hp
Германија, Bad Bentheim
Објавено: 3мес 7ден

49 900EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 3 069 633 MKD
 • ≈ 54 001 USD
2020119000 km394 hp
Германија, Bad Bentheim
Контактирајте го продавачот
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2 +STETTER

2006345317 kmНето тежина: 14500 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Објавено: 2мес 17денБрој на оглас E61019

30 900EUR

 • ≈ 1 900 835 MKD
 • ≈ 33 439 USD
2006345317 kmНето тежина: 14500 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Контактирајте го продавачот
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон Mercedes ACTROS 3236 BB-MP2+MANUAL+STETTER

2007382736 kmНето тежина: 15078 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас E59722

36 750EUR

 • ≈ 2 260 701 MKD
 • ≈ 39 770 USD
2007382736 kmНето тежина: 15078 kg360 hp
Франција, Steenvoorde
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³

2013275425 kmКорисна носивост: 18700 kg360 hp
Германија, Göttingen
Објавено: 1год 2месБрој на оглас 85628

57 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 561 759 MKD
 • ≈ 62 659 USD
2013275425 kmКорисна носивост: 18700 kg360 hp
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3236 B 8x4 Betonmischer Deutsch, Stetter

2007470202 km360 hp
Германија, Peine
Објавено: 21денБрој на оглас 29025

38 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 392 960 MKD
 • ≈ 42 097 USD
2007470202 km360 hp
Германија, Peine
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Axor 3236 B 8x4/4 Axor 3236 B 8x4/4, Stetter Betonmischer ca. 9m³

2013275425 kmКорисна носивост: 18700 kg360 hp
Белгија, Roksem
Објавено: 5мес 13денБрој на оглас 85628

64 692EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 979 573 MKD
 • ≈ 70 009 USD
2013275425 kmКорисна носивост: 18700 kg360 hp
Белгија, Roksem
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3 - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3 - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3 - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3 - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 stetter 9m3

2008281000 kmНето тежина: 14300 kgКорисна носивост: 17700 kg400 hp
Словенија
Објавено: 25ден

37 700EUR

 • ≈ 2 319 141 MKD
 • ≈ 40 798 USD
2008281000 kmНето тежина: 14300 kgКорисна носивост: 17700 kg400 hp
Словенија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 3236 8x4 Betonmixer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Axor 3236 8x4 Betonmixer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Axor 3236 8x4 Betonmixer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Axor 3236 8x4 Betonmixer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Axor 3236 8x4 Betonmixer ca. 9m³ - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

37 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 331 445 MKD
 • ≈ 41 015 USD
2010316584 km
Холандија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 3236 - Камион миксер за бетон: слика 1
Mercedes-Benz Axor 3236 - Камион миксер за бетон: слика 2
Mercedes-Benz Axor 3236 - Камион миксер за бетон: слика 3
Mercedes-Benz Axor 3236 - Камион миксер за бетон: слика 4
Mercedes-Benz Axor 3236 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Axor 3236

2014350684 km355 hp
Турција
Објавено: 3мес 10ден

95 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 843 991 MKD
 • ≈ 102 809 USD
2014350684 km355 hp
Турција
Контактирајте го продавачот

Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3236 Stetter 9 m³

Објавено: 11мес 8ден

Хм, се чини ставка продадена
Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3236 Stetter 9 m³: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Камион миксер за бетон Mercedes-Benz Actros 3236 Stetter 9 m³: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 11мес 8ден

ПРОДАДЕНО

59 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 678 638 MKD
 • ≈ 64 715 USD

1 Април 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Број на оглас

LKW - 31
Година на производство

2012
Километража

230352 km
Бруто тежина

32000 kg
Боја

бела
Локација

Германија, Plauener Str. 36 90 513 Zirndorf, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

Евро 5
гориво

дизел
поместување

11946 cc
излезна моќност

360 hp
менувач

автоматски
DPF - филтер за дизел честички

Шасија/суспензија
конфигурација на оска

8x4
број на оски

4-оски
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

Тело/надградба
волумен на утовар

9 m³
Кабина/внатрешност
контролор на брзината

Доплнително
сервисна книга

Повеќе информации
 • 1 Hand Duetsches LKW
 • STETTER 9 cm³
 • 8x4 Blatt Federung
 • Klima
 • Tempomat
 • Motorbremse
 • ABS
 • Radio
 • Automatik Getriebe
 • Sonennblende
 • Sitzheizung
 • Elek Fenster
 • Elek Spiegel
 • Usw..

Irrtümer, Schreibfehler und Zwischenverkauf vorbehalten!!!Wir sprechen außer Deutsch noch Englisch, Russisch, Türkisch, Slowakisch

ПРОДАДЕНО

59 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 678 638 MKD
 • ≈ 64 715 USD

1 Април 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Construction machinery
t1 test archive - ZAL-Nutzfahrzeuge, Inh. Suat Zal