Користени и нови Камиони миксери за бетон IVECO за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони миксери за бетон IVECO

23
Погледнете Градежни машини на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
IVECO
2015 Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 1
2015 Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 2
2015 Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 3
2015 Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 4
2015 Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Камион миксер за бетон 2015 Iveco TRAKKER 360 E6

2015285349 km
Обединето Кралство
Објавено: 9денБрој на оглас 140392467
Аукција
2015285349 km
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco TRAKKER 360 E6 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Камион миксер за бетон Iveco TRAKKER 360 E6

252164 km
Обединето Кралство
Објавено: 15денБрој на оглас 140394442
Аукција
252164 km
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
IVECO TRAKKER 450 - Камион миксер за бетон: слика 1
IVECO TRAKKER 450 - Камион миксер за бетон: слика 2
IVECO TRAKKER 450 - Камион миксер за бетон: слика 3
IVECO TRAKKER 450 - Камион миксер за бетон: слика 4
IVECO TRAKKER 450 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Камион миксер за бетон IVECO TRAKKER 450

2016132450 km
Италија
Објавено: 19ден
Прашајте за цена
2016132450 km
Италија
Контактирајте го продавачот
IVECO Cursor - Камион миксер за бетон: слика 1
IVECO Cursor - Камион миксер за бетон: слика 2
IVECO Cursor - Камион миксер за бетон: слика 3
IVECO Cursor - Камион миксер за бетон: слика 4
IVECO Cursor - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Камион миксер за бетон IVECO Cursor

2000
Романија
Објавено: 19ден

19 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 199 556 MKD
 • ≈ 21 102 USD
2000
Романија
Контактирајте го продавачот
Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Камион миксер за бетон Iveco Trakker 340T45 8x4 Imer Concrete/ Beton mixer

2016254000 km450 hp
Данска, Padborg
Објавено: 20ден

53 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 315 696 MKD
 • ≈ 58 330 USD
2016254000 km450 hp
Данска, Padborg
Контактирајте го продавачот
Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион миксер за бетон Iveco Trakker 400 8X4 ActiveDay 9m3 Navi Euro 6

201790455 kmНето тежина: 12951 kgКорисна носивост: 19049 kg400 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 70229393

42 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 632 871 MKD
 • ≈ 46 318 USD
201790455 kmНето тежина: 12951 kgКорисна носивост: 19049 kg400 hp
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Astra BM304F/1 - Камион миксер за бетон: слика 1
Astra BM304F/1 - Камион миксер за бетон: слика 2
Astra BM304F/1 - Камион миксер за бетон: слика 3
Astra BM304F/1 - Камион миксер за бетон: слика 4
Astra BM304F/1 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Камион миксер за бетон Astra BM304F/1

19875954 чНето тежина: 14235 kg256 hp
Романија
Објавено: 1мес 9ден
Аукција
19875954 чНето тежина: 14235 kg256 hp
Романија
Контактирајте го продавачот
Iveco Eurotrakker 260E31 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Eurotrakker 260E31 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Eurotrakker 260E31 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Eurotrakker 260E31 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Eurotrakker 260E31 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Камион миксер за бетон Iveco Eurotrakker 260E31

2004480000 km310 hp
Шпанија, Zaragoza
Објавено: 1мес 12ден

14 000EUR

 • ≈ 861 219 MKD
 • ≈ 15 150 USD
2004480000 km310 hp
Шпанија, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF - Камион миксер за бетон: слика 1
IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF - Камион миксер за бетон: слика 2
IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF - Камион миксер за бетон: слика 3
IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF - Камион миксер за бетон: слика 4
IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон IVECO Stralis X-Way X-Way AD360X42BZ HR OFF

2023100 kmНето тежина: 8700 kgКорисна носивост: 27300 kg419 hp
Хрватска, 10250
Објавено: 1мес 16денБрој на оглас V21923

132 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 120 072 MKD
 • ≈ 142 850 USD
2023100 kmНето тежина: 8700 kgКорисна носивост: 27300 kg419 hp
Хрватска, 10250
Контактирајте го продавачот
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Камион миксер за бетон Iveco Ad340tb

2017123324 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 1мес 23ден

76 700EUR

 • ≈ 4 718 254 MKD
 • ≈ 83 004 USD
2017123324 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Iveco Magirus eurotech - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Magirus eurotech - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Magirus eurotech - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Magirus eurotech - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Magirus eurotech - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Камион миксер за бетон Iveco Magirus eurotech

2017212360 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg450 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 1мес 23ден

68 700EUR

 • ≈ 4 226 128 MKD
 • ≈ 74 347 USD
2017212360 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg450 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон Iveco EUROTRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT-T40

2017142843 km2361 чНето тежина: 15628 kg400 hp
Франција, Steenvoorde
Објавено: 2мес 17денБрој на оглас E61128

67 750EUR

 • ≈ 4 167 688 MKD
 • ≈ 73 319 USD
2017142843 km2361 чНето тежина: 15628 kg400 hp
Франција, Steenvoorde
Контактирајте го продавачот
Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Камион миксер за бетон Iveco TRAKKER 400+BAND/TAPIS/BELT T40

2017131909 km2293 ч400 hp
Франција, Steenvoorde
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас E60453

67 750EUR

 • ≈ 4 167 688 MKD
 • ≈ 73 319 USD
2017131909 km2293 ч400 hp
Франција, Steenvoorde
Контактирајте го продавачот
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Камион миксер за бетон Iveco Ad 340 tb

2017281702 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 3мес 9ден

64 700EUR

 • ≈ 3 980 065 MKD
 • ≈ 70 018 USD
2017281702 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Ad 340 tb - Камион миксер за бетон: слика 4

Камион миксер за бетон Iveco Ad 340 tb

2017268215 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 3мес 9ден

64 700EUR

 • ≈ 3 980 065 MKD
 • ≈ 70 018 USD
2017268215 kmНето тежина: 16000 kgКорисна носивост: 16000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Astra Hd7 8442 - Камион миксер за бетон: слика 1
Astra Hd7 8442 - Камион миксер за бетон: слика 2
Astra Hd7 8442 - Камион миксер за бетон: слика 3
Astra Hd7 8442 - Камион миксер за бетон: слика 4
Astra Hd7 8442 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Камион миксер за бетон Astra Hd7 8442

2000232232 kmНето тежина: 16300 kgКорисна носивост: 23700 kg420 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 3мес 14ден

14 200EUR

 • ≈ 873 522 MKD
 • ≈ 15 367 USD
2000232232 kmНето тежина: 16300 kgКорисна носивост: 23700 kg420 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
IVECO Trakker 360 Betonmixer - Камион миксер за бетон: слика 1
IVECO Trakker 360 Betonmixer - Камион миксер за бетон: слика 2
IVECO Trakker 360 Betonmixer - Камион миксер за бетон: слика 3
IVECO Trakker 360 Betonmixer - Камион миксер за бетон: слика 4
IVECO Trakker 360 Betonmixer - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Камион миксер за бетон IVECO Trakker 360 Betonmixer

2015297774 km355 hp
Унгарија
Објавено: 3мес 29денБрој на оглас MOO1817

46 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 829 722 MKD
 • ≈ 49 781 USD
2015297774 km355 hp
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Камион миксер за бетон Iveco Ad340tb

2018170275 kmНето тежина: 12982 kgКорисна носивост: 19018 kg400 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 4мес 3ден

72 700EUR

 • ≈ 4 472 191 MKD
 • ≈ 78 675 USD
2018170275 kmНето тежина: 12982 kgКорисна носивост: 19018 kg400 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Ad340tb - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Камион миксер за бетон Iveco Ad340tb

2016224006 kmНето тежина: 19000 kgКорисна носивост: 13000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Објавено: 4мес 21ден

62 700EUR

 • ≈ 3 857 034 MKD
 • ≈ 67 853 USD
2016224006 kmНето тежина: 19000 kgКорисна носивост: 13000 kg400 hp
Романија, Chiajna
Контактирајте го продавачот
Iveco Trakker 380 - Камион миксер за бетон: слика 1
Iveco Trakker 380 - Камион миксер за бетон: слика 2
Iveco Trakker 380 - Камион миксер за бетон: слика 3
Iveco Trakker 380 - Камион миксер за бетон: слика 4
Iveco Trakker 380 - Камион миксер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Камион миксер за бетон Iveco Trakker 380

2006357510 kmНето тежина: 15650 kgКорисна носивост: 16350 kg
Белгија, Bree
Објавено: 7мес 25денБрој на оглас 30010764

23 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 460 997 MKD
 • ≈ 25 702 USD
2006357510 kmНето тежина: 15650 kgКорисна носивост: 16350 kg
Белгија, Bree
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Камиони миксери за бетон IVECO
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.