Користени и нови Истоварувачи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Истоварувачи


1 240
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 62 1/62   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volvo A 35 G (3 pieces available) - Зглобен истоварувач
205 000 EUR
Цена без ДДВ
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач
Прашајте за цена
Volvo A 30 D - Зглобен истоварувач: слика 1
Volvo A 30 D - Зглобен истоварувач: слика 2
Volvo A 30 D - Зглобен истоварувач: слика 3
Volvo A 30 D - Зглобен истоварувач: слика 4
Volvo A 30 D - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo A 30 D

2002
Литванија, Litauen
Објавено: 1мес 13ден

21 500 EUR

star
2002
Литванија, Litauen
email Контактирајте го продавачот
BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 1
BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 2
BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 3
BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 4
BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

BELAZ CUMMINS, KOMATSU engines

2023 Ново
Финска, Kuopio
Објавено: 5мес 18ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Финска, Kuopio
email Контактирајте го продавачот
TEREX 3307 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 1

TEREX 3307

1988
Шпанија, Vizcaya
Објавено: 20мин
Прашајте за цена
star
1988
Шпанија, Vizcaya
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 777 D , 11 pcs! - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 1
Caterpillar 777 D , 11 pcs! - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 2
Caterpillar 777 D , 11 pcs! - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 3
Caterpillar 777 D , 11 pcs! - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 4
Caterpillar 777 D , 11 pcs! - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Caterpillar 777 D , 11 pcs!

2011 9 000 ч Дизел 991 hp
Финска, Kuopio
Објавено: 31мин Број на оглас 12/2022

195 000 EUR

star
2011 9 000 ч Дизел 991 hp
Финска, Kuopio
email Контактирајте го продавачот
 Thwaites 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 1
 Thwaites 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 2
 Thwaites 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 3
 Thwaites 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 4
 Thwaites 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Thwaites 3 Ton Swivel Skip

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 50мин Број на оглас 100307464
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 2018 Thwaites 6 Ton - Мини истоварувач: слика 1
 2018 Thwaites 6 Ton - Мини истоварувач: слика 2
 2018 Thwaites 6 Ton - Мини истоварувач: слика 3
 2018 Thwaites 6 Ton - Мини истоварувач: слика 4
 2018 Thwaites 6 Ton - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

2018 Thwaites 6 Ton

2018 962 ч
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 50мин Број на оглас 100307508
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2018 962 ч
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Barford SX5000 - Мини истоварувач: слика 1
 Barford SX5000 - Мини истоварувач: слика 2
 Barford SX5000 - Мини истоварувач: слика 3
 Barford SX5000 - Мини истоварувач: слика 4
 Barford SX5000 - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Barford SX5000

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 51мин Број на оглас 100307243
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 2011 Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 1
 2011 Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 2
 2011 Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 3
 2011 Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 4
 2011 Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

2011 Terex TA1

2011
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 52мин Број на оглас 100307451
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2011
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Volvo A30D - Зглобен истоварувач: слика 1
 Volvo A30D - Зглобен истоварувач: слика 2
 Volvo A30D - Зглобен истоварувач: слика 3
 Volvo A30D - Зглобен истоварувач: слика 4
 Volvo A30D - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

Volvo A30D

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 53мин Број на оглас 100307239
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 Benford 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 1
 Benford 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 2
 Benford 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 3
 Benford 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 4
 Benford 3 Ton Swivel Skip - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Benford 3 Ton Swivel Skip

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 2час 53мин Број на оглас 100307465
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
Thwaites MACH 2090 - Истоварувач: слика 1
Thwaites MACH 2090 - Истоварувач: слика 2
Thwaites MACH 2090 - Истоварувач: слика 3
Thwaites MACH 2090 - Истоварувач: слика 4
Thwaites MACH 2090 - Истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Thwaites MACH 2090

2016 2 630 ч Бруто тежина: 4 740 kg Корисна носивост: 9 000 kg Дизел 73 hp
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 8час 25мин

5 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2016 2 630 ч Бруто тежина: 4 740 kg Корисна носивост: 9 000 kg Дизел 73 hp
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 1
Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 2
Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 3
Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 4
Terex TA1 - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Terex TA1

2014 Нето тежина: 310 kg Бруто тежина: 1 310 kg Корисна носивост: 1 000 kg Дизел 20 hp
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 8час 42мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2014 Нето тежина: 310 kg Бруто тежина: 1 310 kg Корисна носивост: 1 000 kg Дизел 20 hp
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Thwaites MACH665 - Истоварувач: слика 1
Thwaites MACH665 - Истоварувач: слика 2
Thwaites MACH665 - Истоварувач: слика 3
Thwaites MACH665 - Истоварувач: слика 4
Thwaites MACH665 - Истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Thwaites MACH665

2011 Бруто тежина: 4 100 kg Корисна носивост: 6 000 kg Дизел 93 hp
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 8час 45мин

3 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2011 Бруто тежина: 4 100 kg Корисна носивост: 6 000 kg Дизел 93 hp
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE - Зглобен истоварувач: слика 1
Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE - Зглобен истоварувач: слика 2
Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE - Зглобен истоварувач: слика 3
Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE - Зглобен истоварувач: слика 4
Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo A 30 G *2014* *9450 hours * *CE/EPA** TAILGATE

2014 9 450 ч Нето тежина: 23 600 kg 360 hp 6x6 3-оски
Холандија, Roermond, Limburg
Објавено: 13час 35мин

129 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 9 450 ч Нето тежина: 23 600 kg 360 hp 6x6 3-оски
Холандија, Roermond, Limburg
email Контактирајте го продавачот
QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper - Мини истоварувач: слика 1
QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper - Мини истоварувач: слика 2
QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper - Мини истоварувач: слика 3
QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper - Мини истоварувач: слика 4
QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

QINGDAO PROMISING New 4.0T Mini Articulated Dumper

2023 10 km Ново 5 ч Нето тежина: 5 250 kg Бруто тежина: 5 250 kg Корисна носивост: 4 000 kg Капцитет на кревање: 4 000 kg Дизел 50 hp 4x4 2-оски
Кина, Qingdao
Објавено: 15час 27мин Број на оглас 20210318DP40

8 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 10 km Ново 5 ч Нето тежина: 5 250 kg Бруто тежина: 5 250 kg Корисна носивост: 4 000 kg Капцитет на кревање: 4 000 kg Дизел 50 hp 4x4 2-оски
Кина, Qingdao
email Контактирајте го продавачот
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач: слика 1
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач: слика 2
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач: слика 3
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач: слика 4
Volvo A30 G UNUSED - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Volvo A30 G UNUSED

2023 Ново 2 ч Дизел
Холандија, Den Bosch, Netherlands
Објавено: 15час 50мин
Прашајте за цена
star
2023 Ново 2 ч Дизел
Холандија, Den Bosch, Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Volvo A25C 6x6 - Зглобен истоварувач: слика 1
Volvo A25C 6x6 - Зглобен истоварувач: слика 2
Volvo A25C 6x6 - Зглобен истоварувач: слика 3
Volvo A25C 6x6 - Зглобен истоварувач: слика 4
Volvo A25C 6x6 - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Volvo A25C 6x6

1997 33 745 ч Нето тежина: 17 770 kg Дизел 250 hp
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 20час 47мин
Прашајте за цена
star
1997 33 745 ч Нето тежина: 17 770 kg Дизел 250 hp
Словенија, Ajdovščina
email Контактирајте го продавачот
 Unused 2023 EGN EG5050 - Истоварувач со гасеници: слика 1
 Unused 2023 EGN EG5050 - Истоварувач со гасеници: слика 2
 Unused 2023 EGN EG5050 - Истоварувач со гасеници: слика 3
 Unused 2023 EGN EG5050 - Истоварувач со гасеници: слика 4
 Unused 2023 EGN EG5050 - Истоварувач со гасеници: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Unused 2023 EGN EG5050

2023
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 21час 1мин Број на оглас 200225903
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2023
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
Komatsu HD605-7 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 1
Komatsu HD605-7 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 2
Komatsu HD605-7 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 3
Komatsu HD605-7 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 4
Komatsu HD605-7 - Голем истоварувач/ Камион за камења: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Komatsu HD605-7

2005 258 970 km 24 541 ч Нето тежина: 45 900 kg
Холандија, DEURNE
Објавено: 21час 59мин Број на оглас E05592
Прашајте за цена
star
2005 258 970 km 24 541 ч Нето тежина: 45 900 kg
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
Kato Minidumper Carry 105 - Мини истоварувач: слика 1
Kato Minidumper Carry 105 - Мини истоварувач: слика 2
Kato Minidumper Carry 105 - Мини истоварувач: слика 3
Kato Minidumper Carry 105 - Мини истоварувач: слика 4
Kato Minidumper Carry 105 - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kato Minidumper Carry 105

2022 Бруто тежина: 240 kg Корисна носивост: 500 kg 6 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
Објавено: 22час 35мин

7 380 EUR

star
2022 Бруто тежина: 240 kg Корисна носивост: 500 kg 6 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Kato Minidumper Carry 110 - Мини истоварувач: слика 1
Kato Minidumper Carry 110 - Мини истоварувач: слика 2
Kato Minidumper Carry 110 - Мини истоварувач: слика 3
Kato Minidumper Carry 110 - Мини истоварувач: слика 4

Kato Minidumper Carry 110

2022 Бруто тежина: 930 kg Корисна носивост: 1 000 kg 18 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
Објавено: 22час 35мин

16 990 EUR

star
2022 Бруто тежина: 930 kg Корисна носивост: 1 000 kg 18 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
email Контактирајте го продавачот
Kato Minidumper Carry 107 Plus - Мини истоварувач: слика 1
Kato Minidumper Carry 107 Plus - Мини истоварувач: слика 2
Kato Minidumper Carry 107 Plus - Мини истоварувач: слика 3
Kato Minidumper Carry 107 Plus - Мини истоварувач: слика 4
Kato Minidumper Carry 107 Plus - Мини истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kato Minidumper Carry 107 Plus

2022 Бруто тежина: 580 kg Корисна носивост: 700 kg 10 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
Објавено: 22час 35мин

9 350 EUR

star
2022 Бруто тежина: 580 kg Корисна носивост: 700 kg 10 hp
Германија, Deutschland, Rednitzhembach, Bayern
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 62   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Dumpers
t1 old