Користени и нови Финишери за бетон за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
WIRTGEN SP 1600 - Финишер за бетон: слика 1
WIRTGEN SP 1600 - Финишер за бетон: слика 2
WIRTGEN SP 1600 - Финишер за бетон: слика 3
WIRTGEN SP 1600 - Финишер за бетон: слика 4

Финишер за бетон WIRTGEN SP 1600

1994
Германија
Објавено: 8ден
Прашајте за цена
1994
Германија
Контактирајте го продавачот
Gomaco TC 600 - Финишер за бетон: слика 1
Gomaco TC 600 - Финишер за бетон: слика 2
Gomaco TC 600 - Финишер за бетон: слика 3
Gomaco TC 600 - Финишер за бетон: слика 4
Gomaco TC 600 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Финишер за бетон Gomaco TC 600

2010
Холандија
Објавено: 20денБрој на оглас 5156

47 600EUR

 • ≈ 2 928 147 MKD
 • ≈ 51 512 USD
2010
Холандија
Контактирајте го продавачот
MASSENZA MP1000 - Финишер за бетон: слика 1
MASSENZA MP1000 - Финишер за бетон: слика 2
MASSENZA MP1000 - Финишер за бетон: слика 3
MASSENZA MP1000 - Финишер за бетон: слика 4
MASSENZA MP1000 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Финишер за бетон MASSENZA MP1000

Холандија, Steenwijk
Објавено: 1мес 16ден

29 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 830 092 MKD
 • ≈ 32 195 USD
Холандија, Steenwijk
Контактирајте го продавачот
Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 1
Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 2
Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 3
Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 4
Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Финишер за бетон Wirtgen SP500 Concrete Slipform Paver

2019176 hp
Кина
Објавено: 1мес 16денБрој на оглас KL20190101-G

295 781EUR

 • ≈ 18 195 175 MKD
 • ≈ 320 094 USD
2019176 hp
Кина
Контактирајте го продавачот
Somero S-840 - Финишер за бетон: слика 1
Somero S-840 - Финишер за бетон: слика 2
Somero S-840 - Финишер за бетон: слика 3
Somero S-840 - Финишер за бетон: слика 4
Somero S-840 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Финишер за бетон Somero S-840

Ново20153116 ч
Полска
Објавено: 1мес 24ден

58 070EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 572 216 MKD
 • ≈ 62 843 USD
Ново20153116 ч
Полска
Контактирајте го продавачот
Wirtgen SP 250 - Финишер за бетон: слика 1
Wirtgen SP 250 - Финишер за бетон: слика 2
Wirtgen SP 250 - Финишер за бетон: слика 3
Wirtgen SP 250 - Финишер за бетон: слика 4
Wirtgen SP 250 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Финишер за бетон Wirtgen SP 250

20106630 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 3мес 7денБрој на оглас 7079

82 500EUR

 • ≈ 5 075 045 MKD
 • ≈ 89 281 USD
20106630 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Контактирајте го продавачот
XCMG Official XGNC600 6m Concrete Slipform Paver with High Quality - Финишер за бетон: слика 1
XCMG Official XGNC600 6m Concrete Slipform Paver with High Quality - Финишер за бетон: слика 2
XCMG Official XGNC600 6m Concrete Slipform Paver with High Quality - Финишер за бетон: слика 3
XCMG Official XGNC600 6m Concrete Slipform Paver with High Quality - Финишер за бетон: слика 4
XCMG Official XGNC600 6m Concrete Slipform Paver with High Quality - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)
Прашајте за цена
Кина, Xuzhou
Контактирајте го продавачот
Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter - Финишер за бетон: слика 1
Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter - Финишер за бетон: слика 2
Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter - Финишер за бетон: слика 3
Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter - Финишер за бетон: слика 4
Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Финишер за бетон Kinglink MC5000 Concrete slipform paver for road ditch and gutter

Ново2020Нето тежина: 19841 kg80 hp
Кина
Објавено: 6мес 4ден

166 377EUR

 • ≈ 10 234 797 MKD
 • ≈ 180 053 USD
Ново2020Нето тежина: 19841 kg80 hp
Кина
Контактирајте го продавачот
Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 1
Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 2
Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 3
Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 4
Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Финишер за бетон Kinglink MC6500 Concrete Slipform Paver

Ново2022176 hp
Кина
Објавено: 6мес 4денБрој на оглас KL20181229-G

295 781EUR

 • ≈ 18 195 175 MKD
 • ≈ 320 094 USD
Ново2022176 hp
Кина
Контактирајте го продавачот
XCMG Official XGNC1800 Road Slipform Paver Concrete Curb Paver Machine - Финишер за бетон: слика 1
XCMG Official XGNC1800 Road Slipform Paver Concrete Curb Paver Machine - Финишер за бетон: слика 2
XCMG Official XGNC1800 Road Slipform Paver Concrete Curb Paver Machine - Финишер за бетон: слика 3
XCMG Official XGNC1800 Road Slipform Paver Concrete Curb Paver Machine - Финишер за бетон: слика 4
XCMG Official XGNC1800 Road Slipform Paver Concrete Curb Paver Machine - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
Прашајте за цена
Ново2023
Кина, Xuzhou
Контактирајте го продавачот
XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 1
XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 2
XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 3
XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 4
XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Финишер за бетон XCMG Official XGNC1300 Concrete Road Paver Kerb Slipform Paver

Ново118 hp
Кина, Xuzhou
Објавено: 6мес 17ден
Прашајте за цена
Ново118 hp
Кина, Xuzhou
Контактирајте го продавачот
XCMG Manufacturer Xgnc600 Road Machinery Small Concrete Versatile Cerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 1
XCMG Manufacturer Xgnc600 Road Machinery Small Concrete Versatile Cerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 2
XCMG Manufacturer Xgnc600 Road Machinery Small Concrete Versatile Cerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 3
XCMG Manufacturer Xgnc600 Road Machinery Small Concrete Versatile Cerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 4
XCMG Manufacturer Xgnc600 Road Machinery Small Concrete Versatile Cerb Slipform Paver - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
Прашајте за цена
Ново2023
Кина, Xuzhou
Контактирајте го продавачот
GOMACO GT-3600 - Финишер за бетон: слика 1
GOMACO GT-3600 - Финишер за бетон: слика 2
GOMACO GT-3600 - Финишер за бетон: слика 3
GOMACO GT-3600 - Финишер за бетон: слика 4
GOMACO GT-3600 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Финишер за бетон GOMACO GT-3600

1995
Холандија
Објавено: 8мес 26денБрој на оглас 00031900

25 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 537 892 MKD
 • ≈ 27 055 USD
1995
Холандија
Контактирајте го продавачот
Wirtgen SP-250 - Финишер за бетон: слика 1
Wirtgen SP-250 - Финишер за бетон: слика 2
Wirtgen SP-250 - Финишер за бетон: слика 3
Wirtgen SP-250 - Финишер за бетон: слика 4
Wirtgen SP-250 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Финишер за бетон Wirtgen SP-250

20029899 чНето тежина: 14800 kg107 hp
Холандија
Објавено: 8мес 26денБрој на оглас 00031850

34 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 091 533 MKD
 • ≈ 36 794 USD
20029899 чНето тежина: 14800 kg107 hp
Холандија
Контактирајте го продавачот
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 1
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 2
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 3
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 4
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Финишер за бетон Gomaco GP 4000

19971865 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 1год 4месБрој на оглас US1050

244 634EUR

 • ≈ 15 048 831 MKD
 • ≈ 264 742 USD
19971865 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Контактирајте го продавачот
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 1
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 2
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 3
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 4
Gomaco GP 4000 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Финишер за бетон Gomaco GP 4000

19959879 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Објавено: 1год 4месБрој на оглас US1049

170 782EUR

 • ≈ 10 505 774 MKD
 • ≈ 184 820 USD
19959879 ч
Обединето Кралство, Middlesbrough
Контактирајте го продавачот
Gomaco GP2400 - Финишер за бетон: слика 1
Gomaco GP2400 - Финишер за бетон: слика 2
Gomaco GP2400 - Финишер за бетон: слика 3
Gomaco GP2400 - Финишер за бетон: слика 4
Gomaco GP2400 - Финишер за бетон: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Финишер за бетон Gomaco GP2400

2017372 ч
Кина
Објавено: 1год 7мес

608 788EUR

 • ≈ 37 450 019 MKD
 • ≈ 658 830 USD
2017372 ч
Кина
Контактирајте го продавачот
Gomaco GP2800 - Финишер за бетон: слика 1
Gomaco GP2800 - Финишер за бетон: слика 2
Gomaco GP2800 - Финишер за бетон: слика 3

Финишер за бетон Gomaco GP2800

2011
Кина
Објавено: 1год 7мес
Прашајте за цена
2011
Кина
Контактирајте го продавачот
T1 new listing page - Финишери за бетон
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.