Слични понуди

Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 516 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 407 ч, 2-оски
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 468 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 474 ч, 2-оски
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 516 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 479 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 272 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2011, 328 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2011
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2014, 274 ч
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2014
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2013, 245 ч, 2-оски
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2013
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ
GENIE Z 30-20 NRJ
2014, 278 ч, 1-оски
Обединето Кралство, Monmouthshire
Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ, 2014
Дигачка зглобна платформа Genie Z30/20NRJ
Genie Z30/20NRJ
2007, 321 ч
Италија, FANO PU
19 000 EUR
Дигачка зглобна платформа Genie Z30/20NRJ, 2007

Дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ

Бренд GENIE
Идентификација SPA/0824
Година на производство 2011
VIN Z30N11-13013
Машински часови 516 ч
Бруто тежина 6 598 kg
Корисна носивост 227 kg
Висина на кревање 10 890 mm
Боја сина
Локација Обединето Кралство, Caldicot
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ

Поднесете оглас "Барам..."

Поднесете оглас "Барам...": дигачка зглобна платформа GENIE Z 30-20 NRJ

Изберете категорија: што барате?

 • Камион
 • Камион влекач
 • Полуприколка
 • Приколка
 • Комбе
 • Автобус
 • Кампер
 • Градежна машина
 • Опрема за ракување со материјалот
 • Земјоделска машина
 • Опрема за шумарство
 • Комунално/специјално возило
 • Додаток
 • Заменски сандак/контејнер
 • Резервни делови
 • Друга машина

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.