Користени и нови Булдожери за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 61
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 1
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 2
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 3
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 4
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 1
Cat D 6 XE - Булдожер: слика 2
TOP

Cat D 6 XE

Булдожер
2020Нето тежина: 25600 kg241 hp
Норвешка, Vikersund
Објавено: 19денБрој на оглас 35057

249 526EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 15 351 563 MKD
 • ≈ 266 858 USD
2020Нето тежина: 25600 kg241 hp
Норвешка, Vikersund
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6R III LGP - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6R III LGP - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6R III LGP - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6R III LGP - Булдожер: слика 4
Caterpillar D6R III LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6R III LGP

Булдожер
200613427 чНето тежина: 21715 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 33минБрој на оглас E05616
Прашајте за цена
200613427 чНето тежина: 21715 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 4
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6T LGP

Булдожер
201114174 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 33минБрој на оглас E05640
Прашајте за цена
201114174 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Komatsu D85PX-15 - Булдожер: слика 1
Komatsu D85PX-15 - Булдожер: слика 2
Komatsu D85PX-15 - Булдожер: слика 3
Komatsu D85PX-15 - Булдожер: слика 4
Komatsu D85PX-15 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Komatsu D85PX-15

Булдожер
200714211 чНето тежина: 27650 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 33минБрој на оглас E05467
Прашајте за цена
200714211 чНето тежина: 27650 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 4
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6T LGP

Булдожер
201013674 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 33минБрој на оглас E05573
Прашајте за цена
201013674 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 4
Caterpillar D6T LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6T LGP

Булдожер
201215510 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 33минБрој на оглас E05639
Прашајте за цена
201215510 чНето тежина: 22275 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D7E - Булдожер: слика 1
Caterpillar D7E - Булдожер: слика 2
Caterpillar D7E - Булдожер: слика 3
Caterpillar D7E - Булдожер: слика 4
Caterpillar D7E - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D7E

Булдожер
20146374 чНето тежина: 28000 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 34минБрој на оглас E05691
Прашајте за цена
20146374 чНето тежина: 28000 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D8T - Булдожер: слика 1
Caterpillar D8T - Булдожер: слика 2
Caterpillar D8T - Булдожер: слика 3
Caterpillar D8T - Булдожер: слика 4
Caterpillar D8T - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D8T

Булдожер
20156585 чНето тежина: 38660 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 34минБрој на оглас E05838
Прашајте за цена
20156585 чНето тежина: 38660 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D7F Ex-army - Булдожер: слика 1
Caterpillar D7F Ex-army - Булдожер: слика 2
Caterpillar D7F Ex-army - Булдожер: слика 3
Caterpillar D7F Ex-army - Булдожер: слика 4
Caterpillar D7F Ex-army - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D7F Ex-army

Булдожер
1997977 чНето тежина: 20094 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 35минБрој на оглас E05994
Прашајте за цена
1997977 чНето тежина: 20094 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6N LGP - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6N LGP - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6N LGP - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6N LGP - Булдожер: слика 4
Caterpillar D6N LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6N LGP

Булдожер
20178203 чНето тежина: 18346 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 4час 35минБрој на оглас E05961
Прашајте за цена
20178203 чНето тежина: 18346 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6C - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6C - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6C - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6C - Булдожер: слика 4

Caterpillar D6C

Булдожер
1980
Шпанија, Uxes
Објавено: 5час 20минБрој на оглас 16/0754-0
Прашајте за цена
1980
Шпанија, Uxes
Контактирајте го продавачот
Komatsu D 85-18 - Булдожер: слика 1

Komatsu D 85-18

Булдожер
2014
Кина, China
Објавено: 7час 34мин

12 100EUR

 • ≈ 744 427 MKD
 • ≈ 12 940 USD
2014
Кина, China
Контактирајте го продавачот
XCMG GR2153 - Булдожер: слика 1
XCMG GR2153 - Булдожер: слика 2
XCMG GR2153 - Булдожер: слика 3
XCMG GR2153 - Булдожер: слика 4
XCMG GR2153 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

XCMG GR2153

Булдожер
20221576 ч208 hp
Кина, China
Објавено: 7час 43мин

26 306EUR

 • ≈ 1 618 421 MKD
 • ≈ 28 133 USD
20221576 ч208 hp
Кина, China
Контактирајте го продавачот
Shantui SD16 - Булдожер: слика 1
Shantui SD16 - Булдожер: слика 2
Shantui SD16 - Булдожер: слика 3
Shantui SD16 - Булдожер: слика 4
Shantui SD16 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Shantui SD16

Булдожер
2015
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 16мин

22 000EUR

 • ≈ 1 353 503 MKD
 • ≈ 23 528 USD
2015
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6G - Булдожер: слика 1
Caterpillar D6G - Булдожер: слика 2
Caterpillar D6G - Булдожер: слика 3
Caterpillar D6G - Булдожер: слика 4

Caterpillar D6G

Булдожер
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 17мин

24 500EUR

 • ≈ 1 507 311 MKD
 • ≈ 26 201 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D5M - Булдожер: слика 1
Caterpillar D5M - Булдожер: слика 2
Caterpillar D5M - Булдожер: слика 3
Caterpillar D5M - Булдожер: слика 4
Caterpillar D5M - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Caterpillar D5M

Булдожер
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 18мин

31 000EUR

 • ≈ 1 907 209 MKD
 • ≈ 33 153 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Shantui sd22 - Булдожер: слика 1
Shantui sd22 - Булдожер: слика 2
Shantui sd22 - Булдожер: слика 3
Shantui sd22 - Булдожер: слика 4
Shantui sd22 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Shantui sd22

Булдожер
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 20мин

38 000EUR

 • ≈ 2 337 870 MKD
 • ≈ 40 639 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Shantui SD16 - Булдожер: слика 1
Shantui SD16 - Булдожер: слика 2
Shantui SD16 - Булдожер: слика 3
Shantui SD16 - Булдожер: слика 4
Shantui SD16 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Shantui SD16

Булдожер
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 20мин

22 000EUR

 • ≈ 1 353 503 MKD
 • ≈ 23 528 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Shantui sd16 sd22 sd32 - Булдожер: слика 1
Shantui sd16 sd22 sd32 - Булдожер: слика 2
Shantui sd16 sd22 sd32 - Булдожер: слика 3
Shantui sd16 sd22 sd32 - Булдожер: слика 4
Shantui sd16 sd22 sd32 - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Shantui sd16 sd22 sd32

Булдожер
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 20мин

37 000EUR

 • ≈ 2 276 347 MKD
 • ≈ 39 570 USD
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
Caterpillar D7R - Булдожер: слика 1
Caterpillar D7R - Булдожер: слика 2
Caterpillar D7R - Булдожер: слика 3
Caterpillar D7R - Булдожер: слика 4
Caterpillar D7R - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Caterpillar D7R

Булдожер
2013
Кина, Minhang District
Објавено: 11час 21мин

55 500EUR

 • ≈ 3 414 520 MKD
 • ≈ 59 355 USD
2013
Кина, Minhang District
Контактирајте го продавачот
2014 CAT D6K2 LGP - Булдожер: слика 1
2014 CAT D6K2 LGP - Булдожер: слика 2
2014 CAT D6K2 LGP - Булдожер: слика 3
2014 CAT D6K2 LGP - Булдожер: слика 4
2014 CAT D6K2 LGP - Булдожер: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

2014 CAT D6K2 LGP

Булдожер
2014
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 11час 52минБрој на оглас 140406907
Аукција
2014
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 61
1 / 61
T1 new listing page - Булдожери
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.