Користени и нови Багери гасеничари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Багери гасеничари


   Страница 1 од 346 1/346   
Сортирај според:
Резултати по страница:
HITACHI Zx470-3 - Багер гасеничар
75 000 EUR
Цена без ДДВ
Volvo EC380EL - Багер гасеничар
135 000 EUR
Цена без ДДВ
Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN - Багер гасеничар: слика 1
Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN - Багер гасеничар: слика 2
Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN - Багер гасеничар: слика 3
Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN - Багер гасеничар: слика 4
Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo EC 240 CL , SCANDINAVIAN

2011 185 hp
Литванија, Litauen
Објавено: 1мес 4ден

41 000 EUR

star
2011 185 hp
Литванија, Litauen
email Контактирајте го продавачот
Komatsu PC210-8 - Багер гасеничар: слика 1
Komatsu PC210-8 - Багер гасеничар: слика 2
Komatsu PC210-8 - Багер гасеничар: слика 3
Komatsu PC210-8 - Багер гасеничар: слика 4
Komatsu PC210-8 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Komatsu PC210-8

2021 2 200 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 17ден

23 132 EUR

star
2021 2 200 ч Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons - Багер гасеничар: слика 1
KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons - Багер гасеничар: слика 2
KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons - Багер гасеничар: слика 3
KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons - Багер гасеничар: слика 4
KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

KOMATSU PC220 tracked hydraulic digger 20 22 tons

Дизел 168 hp
Кина, Hefei
Објавено: 5мин
Прашајте за цена
star
Дизел 168 hp
Кина, Hefei
email Контактирајте го продавачот
 Caterpillar 330 D - Багер гасеничар: слика 1
 Caterpillar 330 D - Багер гасеничар: слика 2
 Caterpillar 330 D - Багер гасеничар: слика 3
 Caterpillar 330 D - Багер гасеничар: слика 4
 Caterpillar 330 D - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Caterpillar 330 D

2020 800 ч Дизел
Кина, Shanghai
Објавено: 10мин

35 940 EUR

star
2020 800 ч Дизел
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 1
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 2
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 3
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 4
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 1
CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR - Багер гасеничар: слика 2

CATERPILLAR 320D USED EXCAVATOR

Ново 2 400 ч Нето тежина: 20 000 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 1 200 kg
Кина, Shanghai
Објавено: 34мин

32 000 EUR

star
Ново 2 400 ч Нето тежина: 20 000 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 1 200 kg
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 320 EL - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 320 EL - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 320 EL - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 320 EL - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 320 EL - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Caterpillar 320 EL

2016 2 400 ч Бруто тежина: 22 000 kg
Шведска, Schweden, Bro, Stockholms län
Објавено: 38мин
Прашајте за цена
star
2016 2 400 ч Бруто тежина: 22 000 kg
Шведска, Schweden, Bro, Stockholms län
email Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

2005 CATERPILLAR 325C 17349

2005
САД, 79903, El Paso
Објавено: 59мин Број на оглас 17349
Прашајте за цена
star
2005
САД, 79903, El Paso
email Контактирајте го продавачот
CAT 336 - Багер гасеничар: слика 1

CAT 336

2021 1 977 ч Изнајмување
Франција, TOULOUSE / BRUGUIERES
Објавено: 1час 19мин Број на оглас WFF10256

220 000 EUR

star
2021 1 977 ч Изнајмување
Франција, TOULOUSE / BRUGUIERES
email Контактирајте го продавачот
CAT 336 - Багер гасеничар: слика 1

CAT 336

2021 2 024 ч
Франција, AIX-EN-PROVENCE
Објавено: 1час 19мин Број на оглас JHD10132
Прашајте за цена
star
2021 2 024 ч
Франција, AIX-EN-PROVENCE
email Контактирајте го продавачот
CAT 325 - Багер гасеничар: слика 1
CAT 325 - Багер гасеничар: слика 2
CAT 325 - Багер гасеничар: слика 3
CAT 325 - Багер гасеничар: слика 4
CAT 325 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CAT 325

2021 1 648 ч
Франција, NANCY / GONDREVILLE
Објавено: 1час 19мин Број на оглас TEL00621

200 000 EUR

star
2021 1 648 ч
Франција, NANCY / GONDREVILLE
email Контактирајте го продавачот
CAT 302.7D CR - Багер гасеничар: слика 1
CAT 302.7D CR - Багер гасеничар: слика 2
CAT 302.7D CR - Багер гасеничар: слика 3
CAT 302.7D CR - Багер гасеничар: слика 4
CAT 302.7D CR - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

CAT 302.7D CR

2019 3 068 ч
Франција, PERPIGNAN
Објавено: 1час 19мин Број на оглас LJL05890

26 000 EUR

star
2019 3 068 ч
Франција, PERPIGNAN
email Контактирајте го продавачот
CAT 320F - Багер гасеничар: слика 1
CAT 320F - Багер гасеничар: слика 2
CAT 320F - Багер гасеничар: слика 3
CAT 320F - Багер гасеничар: слика 4
CAT 320F - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

CAT 320F

2018 3 993 ч
Франција, CAEN / VERSON
Објавено: 1час 19мин Број на оглас NHD10577

140 000 EUR

star
2018 3 993 ч
Франција, CAEN / VERSON
email Контактирајте го продавачот
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 1
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 2
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 3
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 4
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CAT 352

2021 1 050 ч
Франција, NANTES / SAINT-HERBLAIN
Објавено: 1час 20мин Број на оглас HSZ10092
Прашајте за цена
star
2021 1 050 ч
Франција, NANTES / SAINT-HERBLAIN
email Контактирајте го продавачот
CAT 352 - Багер гасеничар: слика 1

CAT 352

2021 1 387 ч
Франција, BORDEAUX / EYSINES
Објавено: 1час 20мин Број на оглас HSZ10061

350 000 EUR

star
2021 1 387 ч
Франција, BORDEAUX / EYSINES
email Контактирајте го продавачот
 Hitachi ZX210LC-3 - Багер гасеничар: слика 1
 Hitachi ZX210LC-3 - Багер гасеничар: слика 2
 Hitachi ZX210LC-3 - Багер гасеничар: слика 3
 Hitachi ZX210LC-3 - Багер гасеничар: слика 4
 Hitachi ZX210LC-3 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Hitachi ZX210LC-3

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1час 30мин Број на оглас 100307443
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 2018 Hitachi ZX130LCN-6 - Багер гасеничар: слика 1
 2018 Hitachi ZX130LCN-6 - Багер гасеничар: слика 2
 2018 Hitachi ZX130LCN-6 - Багер гасеничар: слика 3
 2018 Hitachi ZX130LCN-6 - Багер гасеничар: слика 4
 2018 Hitachi ZX130LCN-6 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (51)

2018 Hitachi ZX130LCN-6

2018
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1час 31мин Број на оглас 100304964
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2018
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 349E - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 349E - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 349E - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 349E - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 349E - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Caterpillar 349E

2016 Бруто тежина: 49 000 kg
Кина, China
Објавено: 1час 51мин

154 713 EUR

star
2016 Бруто тежина: 49 000 kg
Кина, China
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 308CR - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 308CR - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 308CR - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 308CR - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 308CR - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Caterpillar 308CR

2017 Бруто тежина: 8 000 kg
Кина, China
Објавено: 1час 51мин

21 887 EUR

star
2017 Бруто тежина: 8 000 kg
Кина, China
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 325C - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 325C - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 325C - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 325C - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 325C - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Caterpillar 325C

2015 Бруто тежина: 25 000 kg
Кина, China
Објавено: 1час 52мин

31 053 EUR

star
2015 Бруто тежина: 25 000 kg
Кина, China
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 315 D - Багер гасеничар: слика 1

Caterpillar 315 D

Кина, China
Објавено: 1час 52мин

47 551 EUR

star
Кина, China
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 330GC - Багер гасеничар: слика 1
Caterpillar 330GC - Багер гасеничар: слика 2
Caterpillar 330GC - Багер гасеничар: слика 3
Caterpillar 330GC - Багер гасеничар: слика 4
Caterpillar 330GC - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Caterpillar 330GC

2023 Ново Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
Објавено: 1час 53мин

154 522 EUR

star
2023 Ново Дизел
Кина, Minhang District, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets - Багер гасеничар: слика 1
New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets - Багер гасеничар: слика 2
New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets - Багер гасеничар: слика 3
New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets - Багер гасеничар: слика 4
New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

New Holland Kobelco E235 BSR-2, 6390hours, 2 buckets

2007 6 390 ч
Швајцарија, Landquart
Објавено: 2час 6мин
Прашајте за цена
star
2007 6 390 ч
Швајцарија, Landquart
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 346   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Construction machinery - Crawler excavators
t1 old