Користени и нови Автомобили за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автомобили


1 657
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 83 1/83   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon  - Автомобил: слика 1
Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon  - Автомобил: слика 2
Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon  - Автомобил: слика 3
Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon  - Автомобил: слика 4
Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon  - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Maserati GranCabrio MC Stradale Navi Bi-Xenon

2015 110 450 km Бензин 460 hp Број на седишта: 4
Германија
Објавено: 5ден

89 500 EUR

star
2015 110 450 km Бензин 460 hp Број на седишта: 4
Германија
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz GLC 63s AMG - Автомобил: слика 1
Mercedes-Benz GLC 63s AMG - Автомобил: слика 2
Mercedes-Benz GLC 63s AMG - Автомобил: слика 3
Mercedes-Benz GLC 63s AMG - Автомобил: слика 4
Mercedes-Benz GLC 63s AMG - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz GLC 63s AMG

2019 Бензин 502 hp
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
Објавено: 23ден

60 420 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 Бензин 502 hp
Полска, Ostrowiec Świętokrzyski
email Контактирајте го продавачот
Volvo 240 2.3 overdrive automaat - Автомобил: слика 1
Volvo 240 2.3 overdrive automaat - Автомобил: слика 2
Volvo 240 2.3 overdrive automaat - Автомобил: слика 3
Volvo 240 2.3 overdrive automaat - Автомобил: слика 4
Volvo 240 2.3 overdrive automaat - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo 240 2.3 overdrive automaat

1983 373 106 km Нето тежина: 1 320 kg Бруто тежина: 1 420 kg Корисна носивост: 100 kg Бензин 131 hp
Холандија, SINT NICOLAASGA
Објавено: 4час 52мин Број на оглас KJ29YK

4 500 EUR

star
1983 373 106 km Нето тежина: 1 320 kg Бруто тежина: 1 420 kg Корисна носивост: 100 kg Бензин 131 hp
Холандија, SINT NICOLAASGA
email Контактирајте го продавачот
Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300  km klima [ Copy ] - Автомобил: слика 1
Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300  km klima [ Copy ] - Автомобил: слика 2
Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300  km klima [ Copy ] - Автомобил: слика 3
Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300  km klima [ Copy ] - Автомобил: слика 4
Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300  km klima [ Copy ] - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
Електро

Renault ZOE mit Batterie 41 kwh zasieg 300 km klima [ Copy ]

2018 101 000 km Електро 90 hp 2-оски
Полска, 39-400 Tarnobrzeg
Објавено: 5час 37мин

11 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 101 000 km Електро 90 hp 2-оски
Полска, 39-400 Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
Porsche 911 - Автомобил: слика 1
Porsche 911 - Автомобил: слика 2
Porsche 911 - Автомобил: слика 3
Porsche 911 - Автомобил: слика 4
Porsche 911 - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Porsche 911

1993 1-оски
Шпанија, Ourense
Објавено: 8час 1мин
Прашајте за цена
star
1993 1-оски
Шпанија, Ourense
email Контактирајте го продавачот
Renault Clio 0.9TCe - Автомобил: слика 1
Renault Clio 0.9TCe - Автомобил: слика 2
Renault Clio 0.9TCe - Автомобил: слика 3
Renault Clio 0.9TCe - Автомобил: слика 4
Renault Clio 0.9TCe - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault Clio 0.9TCe

2018 26 332 km Нето тежина: 1 165 kg Бруто тежина: 1 630 kg Корисна носивост: 465 kg Бензин 76 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 38мин Број на оглас 73905

250 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2018 26 332 km Нето тежина: 1 165 kg Бруто тежина: 1 630 kg Корисна носивост: 465 kg Бензин 76 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 1
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 2
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 3
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 4
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot 308 SW 1.6HDi

2010 237 301 km Нето тежина: 1 382 kg Бруто тежина: 1 967 kg Корисна носивост: 585 kg Дизел 108 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 40мин Број на оглас 73791

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2010 237 301 km Нето тежина: 1 382 kg Бруто тежина: 1 967 kg Корисна носивост: 585 kg Дизел 108 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot 308 SW 1.6THP - Автомобил: слика 1
Peugeot 308 SW 1.6THP - Автомобил: слика 2
Peugeot 308 SW 1.6THP - Автомобил: слика 3
Peugeot 308 SW 1.6THP - Автомобил: слика 4
Peugeot 308 SW 1.6THP - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot 308 SW 1.6THP

2008 243 404 km Нето тежина: 1 461 kg Бруто тежина: 2 130 kg Корисна носивост: 669 kg Бензин 149 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 7
Холандија, Breda
Објавено: 11час 40мин Број на оглас 73792

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2008 243 404 km Нето тежина: 1 461 kg Бруто тежина: 2 130 kg Корисна носивост: 669 kg Бензин 149 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 7
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot 207 1.4VTi - Автомобил: слика 1
Peugeot 207 1.4VTi - Автомобил: слика 2
Peugeot 207 1.4VTi - Автомобил: слика 3
Peugeot 207 1.4VTi - Автомобил: слика 4
Peugeot 207 1.4VTi - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot 207 1.4VTi

2009 111 858 km Нето тежина: 1 140 kg Бруто тежина: 1 640 kg Корисна носивост: 500 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 40мин Број на оглас 73807

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2009 111 858 km Нето тежина: 1 140 kg Бруто тежина: 1 640 kg Корисна носивост: 500 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 1
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 2
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 3
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 4
Peugeot 308 SW 1.6HDi - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Peugeot 308 SW 1.6HDi

2011 278 412 km Нето тежина: 1 385 kg Бруто тежина: 1 970 kg Корисна носивост: 585 kg Дизел 111 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 42мин Број на оглас 73895

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2011 278 412 km Нето тежина: 1 385 kg Бруто тежина: 1 970 kg Корисна носивост: 585 kg Дизел 111 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
BMW 3 Serie 316i - Автомобил: слика 1
BMW 3 Serie 316i - Автомобил: слика 2
BMW 3 Serie 316i - Автомобил: слика 3
BMW 3 Serie 316i - Автомобил: слика 4
BMW 3 Serie 316i - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

BMW 3 Serie 316i

2000 302 269 km Нето тежина: 1 260 kg Бруто тежина: 1 785 kg Корисна носивост: 525 kg Бензин 104 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 42мин Број на оглас 73907

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2000 302 269 km Нето тежина: 1 260 kg Бруто тежина: 1 785 kg Корисна носивост: 525 kg Бензин 104 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz A-Klasse A150 - Автомобил: слика 1
Mercedes-Benz A-Klasse A150 - Автомобил: слика 2
Mercedes-Benz A-Klasse A150 - Автомобил: слика 3
Mercedes-Benz A-Klasse A150 - Автомобил: слика 4
Mercedes-Benz A-Klasse A150 - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz A-Klasse A150

2006 115 138 km Нето тежина: 1 175 kg Бруто тежина: 1 740 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 44мин Број на оглас 73933

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2006 115 138 km Нето тежина: 1 175 kg Бруто тежина: 1 740 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive - Автомобил: слика 1
SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive - Автомобил: слика 2
SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive - Автомобил: слика 3
SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive - Автомобил: слика 4
SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

SEAT Ibiza ST 1.2TDI E-Ecomotive

2012 247 410 km Нето тежина: 1 105 kg Бруто тежина: 1 660 kg Корисна носивост: 555 kg Дизел 74 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 44мин Број на оглас 79124

500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2012 247 410 km Нето тежина: 1 105 kg Бруто тежина: 1 660 kg Корисна носивост: 555 kg Дизел 74 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 1
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 2
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 3
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 4
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Ducato 3.0CNG

2012 437 583 km Оштетено Нето тежина: 2 825 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 675 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 6
Холандија, Breda
Објавено: 11час 48мин Број на оглас 73787

1 750 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2012 437 583 km Оштетено Нето тежина: 2 825 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 675 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 6
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 1
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 2
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 3
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 4
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Ducato 3.0CNG

2012 473 231 km Нето тежина: 2 935 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 7
Холандија, Breda
Објавено: 11час 48мин Број на оглас 73788

1 750 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2012 473 231 km Нето тежина: 2 935 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 7
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 1
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 2
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 3
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 4
Fiat Ducato 3.0CNG - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Ducato 3.0CNG

2012 Нето тежина: 2 825 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 675 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 6
Холандија, Breda
Објавено: 11час 48мин Број на оглас 73789

1 750 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2012 Нето тежина: 2 825 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 675 kg Бензин 136 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 6
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Hyundai Santa Fe 2.7i V6 - Автомобил: слика 1
Hyundai Santa Fe 2.7i V6 - Автомобил: слика 2
Hyundai Santa Fe 2.7i V6 - Автомобил: слика 3
Hyundai Santa Fe 2.7i V6 - Автомобил: слика 4
Hyundai Santa Fe 2.7i V6 - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Hyundai Santa Fe 2.7i V6

2006 234 675 km Нето тежина: 1 645 kg Бруто тежина: 2 240 kg Корисна носивост: 595 kg Бензин 188 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 48мин Број на оглас 73945

1 750 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2006 234 675 km Нето тежина: 1 645 kg Бруто тежина: 2 240 kg Корисна носивост: 595 kg Бензин 188 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Fiat Tipo 1.4 - Автомобил: слика 1
Fiat Tipo 1.4 - Автомобил: слика 2
Fiat Tipo 1.4 - Автомобил: слика 3
Fiat Tipo 1.4 - Автомобил: слика 4
Fiat Tipo 1.4 - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Fiat Tipo 1.4

2020 39 515 km Нето тежина: 1 270 kg Бруто тежина: 1 695 kg Корисна носивост: 425 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 52мин Број на оглас 73810

2 500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2020 39 515 km Нето тежина: 1 270 kg Бруто тежина: 1 695 kg Корисна носивост: 425 kg Бензин 95 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
BMW 3 Serie 318i touring - Автомобил: слика 1
BMW 3 Serie 318i touring - Автомобил: слика 2
BMW 3 Serie 318i touring - Автомобил: слика 3
BMW 3 Serie 318i touring - Автомобил: слика 4
BMW 3 Serie 318i touring - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

BMW 3 Serie 318i touring

2012 180 892 km Нето тежина: 1 405 kg Бруто тежина: 1 970 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 142 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 52мин Број на оглас 73991

2 500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2012 180 892 km Нето тежина: 1 405 kg Бруто тежина: 1 970 kg Корисна носивост: 565 kg Бензин 142 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
BMW 1 Serie 116i Business - Автомобил: слика 1
BMW 1 Serie 116i Business - Автомобил: слика 2
BMW 1 Serie 116i Business - Автомобил: слика 3
BMW 1 Serie 116i Business - Автомобил: слика 4
BMW 1 Serie 116i Business - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

BMW 1 Serie 116i Business

2011 103 830 km Нето тежина: 1 285 kg Бруто тежина: 1 840 kg Корисна носивост: 555 kg Бензин 135 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 52мин Број на оглас 73992

2 500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2011 103 830 km Нето тежина: 1 285 kg Бруто тежина: 1 840 kg Корисна носивост: 555 kg Бензин 135 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium - Автомобил: слика 1
Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium - Автомобил: слика 2
Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium - Автомобил: слика 3
Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium - Автомобил: слика 4
Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ford Mondeo Wagon 1.6TDCi Titanium

2013 190 107 km Нето тежина: 1 405 kg Бруто тежина: 2 265 kg Корисна носивост: 860 kg Дизел 115 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
Објавено: 11час 52мин Број на оглас 73993

2 500 EUR

Цена со ДДВ

gavel Аукција
star
2013 190 107 km Нето тежина: 1 405 kg Бруто тежина: 2 265 kg Корисна носивост: 860 kg Дизел 115 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 5
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
 Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960 - Автомобил: слика 1
 Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960 - Автомобил: слика 2
 Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960 - Автомобил: слика 3
 Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960 - Автомобил: слика 4
 Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960 - Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ford Galaxie Town Victoria 5.8L V8 1960

Шведска, Växjö
Објавено: 12час 6мин

6 499 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 83   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Other machinery - Cars
t1 old