Користени и нови Сврдла за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 1
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 2
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 3
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 4
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Stihl BT 131

Сврдло за Земјоделска машина
2022
Романија
Објавено: 2ден
Аукција
2022
Романија
Контактирајте го продавачот
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 1
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 2
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 3
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 4
Stihl BT 131 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Stihl BT 131

Сврдло за Земјоделска машина
2023
Романија
Објавено: 2ден
Аукција
2023
Романија
Контактирајте го продавачот
Tiefbrunnenbohrer - Сврдло: слика 1
Tiefbrunnenbohrer - Сврдло: слика 2
Tiefbrunnenbohrer - Сврдло: слика 3
Tiefbrunnenbohrer - Сврдло: слика 4
Tiefbrunnenbohrer - Сврдло: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Tiefbrunnenbohrer

Сврдло
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Објавено: 2ден

4EUR

Аукција
 • ≈ 246 MKD
 • ≈ 4 USD
Германија, Hammer Str. 19, 40219 Düsseldorf
Контактирајте го продавачот
Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder - Сврдло за Камион: слика 1
Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder - Сврдло за Камион: слика 2
Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder - Сврдло за Камион: слика 3
Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder - Сврдло за Камион: слика 4
Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder - Сврдло за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Demarol Erdbohrer / Earth auger / Tarière / Trivella / Świder

Сврдло за Камион
Ново2024
Полска, 28-131 Solec Zdrój, Polska
Објавено: 3ден

909EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 56 008 MKD
 • ≈ 988 USD
Ново2024
Полска, 28-131 Solec Zdrój, Polska
Контактирајте го продавачот
Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03 - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03 - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03 - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03 - Сврдло за Градежна машина: слика 4
Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03 - Сврдло за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Bagger Hydr. Erdbohrer Kinshofer Auger X2500 MS03

Сврдло за Градежна машина
Германија, 89551 Baden-Württemberg - Königsbronn
Објавено: 3ден

3 094EUR

 • ≈ 190 639 MKD
 • ≈ 3 363 USD
Германија, 89551 Baden-Württemberg - Königsbronn
Контактирајте го продавачот
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 1
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 2
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 3
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 4
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Stahlworks 450/200

Сврдло за Земјоделска машина
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 3ден
Аукција
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 1
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 2
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 3
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 4
Stahlworks 450/200 - Сврдло за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Stahlworks 450/200

Сврдло за Земјоделска машина
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 9ден
Аукција
2024
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
RSS - Сврдло: слика 1
RSS - Сврдло: слика 2
RSS - Сврдло: слика 3
RSS - Сврдло: слика 4
RSS - Сврдло: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

RSS

Сврдло
Белгија, Neupré
Објавено: 12денБрој на оглас 8042-061

250EUR

Аукција
 • ≈ 15 404 MKD
 • ≈ 271 USD
Белгија, Neupré
Контактирајте го продавачот
New FIGHTER FT-183 - Сврдло: слика 1
New FIGHTER FT-183 - Сврдло: слика 2
New FIGHTER FT-183 - Сврдло: слика 3
New FIGHTER FT-183 - Сврдло: слика 4
New FIGHTER FT-183 - Сврдло: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

New FIGHTER FT-183

Сврдло
Ново
Белгија, Aye
Објавено: 16денБрој на оглас 7976-079

50EUR

Аукција
 • ≈ 3 080 MKD
 • ≈ 54 USD
Ново
Белгија, Aye
Контактирајте го продавачот
M3 MTA26 - Сврдло за Градежна машина: слика 1
M3 MTA26 - Сврдло за Градежна машина: слика 2
M3 MTA26 - Сврдло за Градежна машина: слика 3
M3 MTA26 - Сврдло за Градежна машина: слика 4
M3 MTA26 - Сврдло за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

M3 MTA26

Сврдло за Градежна машина
2015
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 18денБрој на оглас 8615

1 900EUR

 • ≈ 117 070 MKD
 • ≈ 2 065 USD
2015
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
Movax (Мовакс) TAD 32 - Сврдло за Багер: слика 1
Movax (Мовакс) TAD 32 - Сврдло за Багер: слика 2
Movax (Мовакс) TAD 32 - Сврдло за Багер: слика 3
Movax (Мовакс) TAD 32 - Сврдло за Багер: слика 4
Movax (Мовакс) TAD 32 - Сврдло за Багер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Movax (Мовакс) TAD 32

Сврдло за Багер
Ново2024
Финска, Kaupinkuja 5 04250 KERAVA, Finland
Објавено: 22ден
Прашајте за цена
Ново2024
Финска, Kaupinkuja 5 04250 KERAVA, Finland
Контактирајте го продавачот
SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU - Брана, Сврдло за Земјоделска машина: слика 1
SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU - Брана, Сврдло за Земјоделска машина: слика 2
SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU - Брана, Сврдло за Земјоделска машина: слика 3
SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU - Брана, Сврдло за Земјоделска машина: слика 4
SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU - Брана, Сврдло за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

SAT- Hydraulischer Erdbohrer-Hoflader-NEU

Брана, Сврдло за Земјоделска машина
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 22ден

2 628EUR

 • ≈ 161 926 MKD
 • ≈ 2 856 USD
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 1
2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 2
2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 3
2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 4

2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod

Сврдло за Градежна машина
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057788
Аукција
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod

Сврдло за Градежна машина
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057768
Аукција
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Мини багер: слика 1
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Мини багер: слика 2
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Мини багер: слика 3
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Мини багер: слика 4

Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator

Сврдло за Мини багер
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057771
Аукција
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 Captok 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod

Сврдло за Градежна машина
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057769
Аукција
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod

Сврдло за Градежна машина
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057732
Аукција
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 Captok 16" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator

Сврдло за Градежна машина
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057772
Аукција
Ново2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 Captok 12" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 Captok 12" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 Captok 12" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 Captok 12" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 Captok 12" Auger To Suit 1 - 3 Ton Mini Excavator

Сврдло за Градежна машина
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057770
Аукција
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 1
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 2
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 3
Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod - Сврдло за Градежна машина: слика 4

Unused 2024 GIYI 8" Auger, 12" Auger Rod, 16" Auger Rod

Сврдло за Градежна машина
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Објавено: 23денБрој на оглас 240057731
Аукција
2024
Шпанија, Zaragoza, Zaragoza
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Сврдла
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.