Користени и нови Стеги за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 10
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m - Стега за Трактор: слика 1
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m - Стега за Трактор: слика 2
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m - Стега за Трактор: слика 3
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m - Стега за Трактор: слика 4
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m - Стега за Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Grappin à fumier / Benna coccodrillo / Ковш-захват / Łyżko-krokodyl 1,8 m

Стега за Трактор
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Објавено: 1ден

1 049EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 64 537 MKD
 • ≈ 1 121 USD
Ново2024
Полска, Tanica Górna 34 16-050 Michałowo, Poland
Контактирајте го продавачот
Bale Clamp 1700mm - Стега за Градежна машина: слика 1
Bale Clamp 1700mm - Стега за Градежна машина: слика 2
Bale Clamp 1700mm - Стега за Градежна машина: слика 3
Bale Clamp 1700mm - Стега за Градежна машина: слика 4
Bale Clamp 1700mm - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Bale Clamp 1700mm

Стега за Градежна машина
2019
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Објавено: 2ден

1 900EUR

 • ≈ 116 893 MKD
 • ≈ 2 031 USD
2019
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Контактирајте го продавачот
MEYER BALE CLAMP CLASS 3 - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 1
MEYER BALE CLAMP CLASS 3 - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 2
MEYER BALE CLAMP CLASS 3 - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 3
MEYER BALE CLAMP CLASS 3 - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 4
MEYER BALE CLAMP CLASS 3 - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

MEYER BALE CLAMP CLASS 3

Стега за Опрема за ракување со материјали
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Објавено: 2ден

1 400EUR

 • ≈ 86 132 MKD
 • ≈ 1 497 USD
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Контактирајте го продавачот
Hefmast achter tractor - Стега: слика 1
Hefmast achter tractor - Стега: слика 2
Hefmast achter tractor - Стега: слика 3
Hefmast achter tractor - Стега: слика 4
Hefmast achter tractor - Стега: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hefmast achter tractor

Стега
Холандија, Niederlande, Luttenberg, Overijssel
Објавено: 2денБрој на оглас 23838

450EUR

 • ≈ 27 685 MKD
 • ≈ 481 USD
Холандија, Niederlande, Luttenberg, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Grapa INTERMECATO + Rotator - Стега за Кран: слика 1
Grapa INTERMECATO + Rotator - Стега за Кран: слика 2
Grapa INTERMECATO + Rotator - Стега за Кран: слика 3

Grapa INTERMECATO + Rotator

Стега за Кран
2014
Шпанија, Crta. C-17 Km 17 (Pol.Ind. El Batzacs) 08185 Lliçà de Vall, Spain
Објавено: 5денБрој на оглас CE-2400121B
Прашајте за цена
2014
Шпанија, Crta. C-17 Km 17 (Pol.Ind. El Batzacs) 08185 Lliçà de Vall, Spain
Контактирајте го продавачот
Norje - Стега за Градежна машина: слика 1
Norje - Стега за Градежна машина: слика 2
Norje - Стега за Градежна машина: слика 3
Norje - Стега за Градежна машина: слика 4
Norje - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Norje

Стега за Градежна машина
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 5ден

345EUR

Аукција
 • ≈ 21 225 MKD
 • ≈ 368 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Palfinger PZS110V-1 - Стега за Градежна машина: слика 1
Palfinger PZS110V-1 - Стега за Градежна машина: слика 2
Palfinger PZS110V-1 - Стега за Градежна машина: слика 3
Palfinger PZS110V-1 - Стега за Градежна машина: слика 4
Palfinger PZS110V-1 - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Palfinger PZS110V-1

Стега за Градежна машина
1998
Германија, Industriering Ost 61 47906 Kempen, Germany
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
1998
Германија, Industriering Ost 61 47906 Kempen, Germany
Контактирајте го продавачот
Kaup 1.5T403G - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 1
Kaup 1.5T403G - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 2
Kaup 1.5T403G - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 3

Kaup 1.5T403G

Стега за Опрема за ракување со материјали
1992
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 9денБрој на оглас 7269954
Прашајте за цена
1992
Германија, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Lasco LA 1700 DZ - Стега за Багер: слика 1
Lasco LA 1700 DZ - Стега за Багер: слика 2
Lasco LA 1700 DZ - Стега за Багер: слика 3
Lasco LA 1700 DZ - Стега за Багер: слика 4

Lasco LA 1700 DZ

Стега за Багер
2024Погоден за модели: 6-9ton, 7-13ton, 10-20ton
Австрија, Salsach 28, A-8483 Deutsch Goritz, Austria
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
2024Погоден за модели: 6-9ton, 7-13ton, 10-20ton
Австрија, Salsach 28, A-8483 Deutsch Goritz, Austria
Контактирајте го продавачот
Kemp vierkanten en ronde balenklemmen - Стега за Земјоделска машина: слика 1
Kemp vierkanten en ronde balenklemmen - Стега за Земјоделска машина: слика 2
Kemp vierkanten en ronde balenklemmen - Стега за Земјоделска машина: слика 3
Kemp vierkanten en ronde balenklemmen - Стега за Земјоделска машина: слика 4
Kemp vierkanten en ronde balenklemmen - Стега за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kemp vierkanten en ronde balenklemmen

Стега за Земјоделска машина
Холандија, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Објавено: 14ден

1 895EUR

 • ≈ 116 585 MKD
 • ≈ 2 026 USD
Холандија, Wengeweg 19 1749 DA Warmenhuizen (Region: Noord-Holland) Netherlands
Контактирајте го продавачот
LIEBHERR GM8 GM10 600mm - Стега за Багер на тркала: слика 1
LIEBHERR GM8 GM10 600mm - Стега за Багер на тркала: слика 2
LIEBHERR GM8 GM10 600mm - Стега за Багер на тркала: слика 3
LIEBHERR GM8 GM10 600mm - Стега за Багер на тркала: слика 4
LIEBHERR GM8 GM10 600mm - Стега за Багер на тркала: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

LIEBHERR GM8 GM10 600mm

Стега за Багер на тркала
2011
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Објавено: 15ден

3 200EUR

 • ≈ 196 873 MKD
 • ≈ 3 422 USD
2011
Латвија, "Vālodzes",Klīves, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvia, LV-2107
Контактирајте го продавачот
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m - Стега за Трактор: слика 1
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m - Стега за Трактор: слика 2
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m - Стега за Трактор: слика 3
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m - Стега за Трактор: слика 4
Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m - Стега за Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Lauderof Krokodilschaufel / Manure grab / Krokodyl / Grappin à fumier / Pinze per letame / Захват для органического удобрения / Chwytak do obornika 1,8 m

Стега за Трактор
Ново2024Погоден за модели: EURO
Полска, 15-620 Białystok, Polska
Објавено: 16ден

1 075EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 66 137 MKD
 • ≈ 1 149 USD
Ново2024Погоден за модели: EURO
Полска, 15-620 Białystok, Polska
Контактирајте го продавачот
Bolzoni KP-50L - Стега за Земјоделска машина: слика 1
Bolzoni KP-50L - Стега за Земјоделска машина: слика 2
Bolzoni KP-50L - Стега за Земјоделска машина: слика 3
Bolzoni KP-50L - Стега за Земјоделска машина: слика 4
Bolzoni KP-50L - Стега за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Bolzoni KP-50L

Стега за Земјоделска машина
Словенија, Ajdovščina
Објавено: 19ден
Прашајте за цена
Словенија, Ajdovščina
Контактирајте го продавачот
AME Bale Clamp - Стега за Вилушкар: слика 1
AME Bale Clamp - Стега за Вилушкар: слика 2
AME Bale Clamp - Стега за Вилушкар: слика 3
AME Bale Clamp - Стега за Вилушкар: слика 4
AME Bale Clamp - Стега за Вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

AME Bale Clamp

Стега за Вилушкар
Обединети Арапски Емирати, Sharjah
Објавено: 24денБрој на оглас 784219

3 210EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 197 488 MKD
 • ≈ 3 432 USD
Обединети Арапски Емирати, Sharjah
Контактирајте го продавачот
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 1
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 2
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 3
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 4
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

ACIMEX

Стега за Градежна машина
2021
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Објавено: 26денБрој на оглас 11166

5 500EUR

Аукција
 • ≈ 338 375 MKD
 • ≈ 5 882 USD
2021
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Контактирајте го продавачот
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 1
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 2
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 3
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 4
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

ACIMEX

Стега за Градежна машина
2019
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Објавено: 26денБрој на оглас 11015

5 500EUR

Аукција
 • ≈ 338 375 MKD
 • ≈ 5 882 USD
2019
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Контактирајте го продавачот
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 1
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 2
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 3
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 4
ACIMEX - Стега за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

ACIMEX

Стега за Градежна машина
2019
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Објавено: 26денБрој на оглас 11016

5 500EUR

Аукција
 • ≈ 338 375 MKD
 • ≈ 5 882 USD
2019
Франција, St Aubin Sur Gaillon
Контактирајте го продавачот
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 1
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 2
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 3
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 4
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Clamp for forklift

Стега за Опрема за ракување со материјали
Романија
Објавено: 27ден

550EUR

Аукција
 • ≈ 33 837 MKD
 • ≈ 588 USD
Романија
Контактирајте го продавачот
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 1
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 2
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 3
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 4
Clamp for forklift - Стега за Опрема за ракување со материјали: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Clamp for forklift

Стега за Опрема за ракување со материјали
Романија
Објавено: 27ден

200EUR

Аукција
 • ≈ 12 304 MKD
 • ≈ 213 USD
Романија
Контактирајте го продавачот
Stabau S18-RK15-180-S - Стега: слика 1
Stabau S18-RK15-180-S - Стега: слика 2
Stabau S18-RK15-180-S - Стега: слика 3
Stabau S18-RK15-180-S - Стега: слика 4
Stabau S18-RK15-180-S - Стега: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Stabau S18-RK15-180-S

Стега
2006
Германија, Liebigstr. 38 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 28денБрој на оглас stabau2

3 680EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 226 404 MKD
 • ≈ 3 935 USD
2006
Германија, Liebigstr. 38 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 10
1 / 10
T1 new listing page - Стеги
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.