Користени и нови Распрскувачи на песок/ Сол за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Распрскувачи на песок/ Сол

160
Погледнете Додатоци на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 8
Schmidt STRATOS B 15-15 VAT - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
Schmidt STRATOS B 15-15 VAT - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
Schmidt STRATOS B 15-15 VAT - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
Schmidt STRATOS B 15-15 VAT - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
Schmidt STRATOS B 15-15 VAT - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmidt STRATOS B 15-15 VAT

Распрскувач на песок/ Сол
2003
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 306065

5 431EUR

Аукција
 • ≈ 334 705 MKD
 • ≈ 5 823 USD
2003
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Bogballe S2 Trail - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
Bogballe S2 Trail - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
Bogballe S2 Trail - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
Bogballe S2 Trail - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
Bogballe S2 Trail - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Bogballe S2 Trail

Распрскувач на песок/ Сол
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 296927

3 011EUR

Аукција
 • ≈ 185 564 MKD
 • ≈ 3 228 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Mecagil Lebon FERRY 3 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Mecagil Lebon FERRY 3 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Mecagil Lebon FERRY 3 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Mecagil Lebon FERRY 3 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Mecagil Lebon FERRY 3 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mecagil Lebon FERRY 3 m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 296871

1 260EUR

Аукција
 • ≈ 77 652 MKD
 • ≈ 1 351 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Arvel Industries KS4000ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Arvel Industries KS4000ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Arvel Industries KS4000ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Arvel Industries KS4000ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Arvel Industries KS4000ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Arvel Industries KS4000ID

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 317266

2 650EUR

Аукција
 • ≈ 163 316 MKD
 • ≈ 2 841 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Arvel Industries KA2000 ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Arvel Industries KA2000 ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Arvel Industries KA2000 ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Arvel Industries KA2000 ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Arvel Industries KA2000 ID - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Arvel Industries KA2000 ID

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2011
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 296870

5 431EUR

Аукција
 • ≈ 334 705 MKD
 • ≈ 5 823 USD
2011
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Acometis 0,55 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Acometis 0,55 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Acometis 0,55 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Acometis 0,55 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Acometis 0,55 m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Acometis 0,55 m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 296866

2 135EUR

Аукција
 • ≈ 131 577 MKD
 • ≈ 2 289 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

SCHMIDT FRANCE NEIGE ECO 50 -36 HTL

Распрскувач на песок/ Сол
Романија
Објавено: 1ден
Аукција
Романија
Контактирајте го продавачот
Friggeråkers C7 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1

Friggeråkers C7

Распрскувач на песок/ Сол
1996
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
1996
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³ - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³ - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³ - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³ - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³ - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

SH 3301 Salzstreuer ca. 5m³

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2010
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 9735

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 980 MKD
 • ≈ 5 254 USD
2010
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³ - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³ - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³ - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³ - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³ - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kugelmann Duplex Inox Salzstreuer ca. 2,7m³

Распрскувач на песок/ Сол
2011
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 9720

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 980 MKD
 • ≈ 5 254 USD
2011
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmidt odnowiona 2024 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt odnowiona 2024 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt odnowiona 2024 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt odnowiona 2024 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt odnowiona 2024 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Schmidt odnowiona 2024

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2012
Полска, Markowice
Објавено: 7ден

15 980EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 984 826 MKD
 • ≈ 17 135 USD
2012
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt KUPPER WEISSER 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt KUPPER WEISSER 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt KUPPER WEISSER 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt KUPPER WEISSER 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt KUPPER WEISSER 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Schmidt KUPPER WEISSER 5m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2008
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 27

4 573EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 281 828 MKD
 • ≈ 4 903 USD
2008
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmidt Przyczepka 3,5m3

Распрскувач на песок/ Сол
2005
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 61

11 320EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 697 636 MKD
 • ≈ 12 138 USD
2005
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2003
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 24

5 556EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 342 409 MKD
 • ≈ 5 957 USD
2003
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Küpper-Weisser IMSSN 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Küpper-Weisser IMSSN 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Küpper-Weisser IMSSN 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Küpper-Weisser IMSSN 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Küpper-Weisser IMSSN 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Küpper-Weisser IMSSN 7m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2015
Полска, Markowice
Објавено: 7ден

13 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 844 313 MKD
 • ≈ 14 690 USD
2015
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 20

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2004
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 37

7 980EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 491 797 MKD
 • ≈ 8 557 USD
2004
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt KUPPER WEISSER 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt KUPPER WEISSER 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt KUPPER WEISSER 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt KUPPER WEISSER 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt KUPPER WEISSER 7m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Schmidt KUPPER WEISSER 7m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2022
Полска, Markowice
Објавено: 7ден

14 860EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 915 802 MKD
 • ≈ 15 934 USD
2022
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 1
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 2
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 3
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 4
Schmidt Przyczepka 3,5m3 - Распрскувач на песок/ Сол: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Schmidt Przyczepka 3,5m3

Распрскувач на песок/ Сол
2005
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 61

7 660EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 472 075 MKD
 • ≈ 8 214 USD
2005
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt odnowiona 2021 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt odnowiona 2021 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt odnowiona 2021 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt odnowiona 2021 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt odnowiona 2021 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Schmidt odnowiona 2021

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2012
Полска, Markowice
Објавено: 7ден

13 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 844 313 MKD
 • ≈ 14 690 USD
2012
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3 - Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Schmidt Solarko piaskarka SCHMIDT STRATOS 5m3

Распрскувач на песок/ Сол за Комунално/ Специјално возило
2007
Полска, Markowice
Објавено: 7денБрој на оглас 33

7 317EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 450 937 MKD
 • ≈ 7 846 USD
2007
Полска, Markowice
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 8
1 / 8
T1 new listing page - Распрскувачи на песок/ Сол
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.