Користени и нови Метли за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 12
Rabaud TP2500 - Метла: слика 1
Rabaud TP2500 - Метла: слика 2
Rabaud TP2500 - Метла: слика 3
Rabaud TP2500 - Метла: слика 4
Rabaud TP2500 - Метла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Rabaud TP2500

Метла
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 322808

582EUR

Аукција
 • ≈ 35 806 MKD
 • ≈ 622 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Sicometal - Метла: слика 1
Sicometal - Метла: слика 2
Sicometal - Метла: слика 3
Sicometal - Метла: слика 4
Sicometal - Метла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Sicometal

Метла
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 317265

1 310EUR

Аукција
 • ≈ 80 594 MKD
 • ≈ 1 400 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Holms SL280C - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1

Holms SL280C

Метла за Комунално/ Специјално возило
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Tuchel Profi 660-230 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Tuchel Profi 660-230 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Tuchel Profi 660-230 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Tuchel Profi 660-230 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Tuchel Profi 660-230 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Tuchel Profi 660-230

Метла за Комунално/ Специјално возило
Ново2023
Германија, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Објавено: 5денБрој на оглас Ho45450

7 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 455 269 MKD
 • ≈ 7 914 USD
Ново2023
Германија, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Контактирајте го продавачот
Tokvam kost - Метла за Градежна машина: слика 1
Tokvam kost - Метла за Градежна машина: слика 2
Tokvam kost - Метла за Градежна машина: слика 3
Tokvam kost - Метла за Градежна машина: слика 4
Tokvam kost - Метла за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Tokvam kost

Метла за Градежна машина
2021
Норвешка, 2056, Akershus
Објавено: 6денБрој на оглас 17635

6 900EUR

 • ≈ 424 508 MKD
 • ≈ 7 379 USD
2021
Норвешка, 2056, Akershus
Контактирајте го продавачот
Fliegl Profi 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Fliegl Profi 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Fliegl Profi 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 3

Fliegl Profi 2300

Метла за Комунално/ Специјално возило
2021
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Објавено: 7ден

11 990EUR

 • ≈ 737 659 MKD
 • ≈ 12 822 USD
2021
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Контактирајте го продавачот
Tuchel Eco 230 Front - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Tuchel Eco 230 Front - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Tuchel Eco 230 Front - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Tuchel Eco 230 Front - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 4

Tuchel Eco 230 Front

Метла за Комунално/ Специјално возило
2021
Германија, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас Ho40002

2 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 159 959 MKD
 • ≈ 2 780 USD
2021
Германија, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Контактирајте го продавачот
Dalen kost - Метла за Градежна машина: слика 1
Dalen kost - Метла за Градежна машина: слика 2
Dalen kost - Метла за Градежна машина: слика 3
Dalen kost - Метла за Градежна машина: слика 4
Dalen kost - Метла за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Dalen kost

Метла за Градежна машина
Норвешка, 7081, Sør-Trøndelag
Објавено: 9денБрој на оглас 17593

2 600EUR

 • ≈ 159 959 MKD
 • ≈ 2 780 USD
Норвешка, 7081, Sør-Trøndelag
Контактирајте го продавачот
Agrometal KMS 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Agrometal KMS 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Agrometal KMS 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Agrometal KMS 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Agrometal KMS 2300 - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Agrometal KMS 2300

Метла за Комунално/ Специјално возило
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Објавено: 12ден

3 500EUR

 • ≈ 215 330 MKD
 • ≈ 3 743 USD
Романија, Rumänien, Bors, Bihor
Контактирајте го продавачот
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Метла за Опрема за ракување со материјали: слика 1
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Метла за Опрема за ракување со материјали: слика 2
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Метла за Опрема за ракување со материјали: слика 3
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Метла за Опрема за ракување со материјали: слика 4
GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine - Метла за Опрема за ракување со материјали: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

GRÜNIG GSX-1500 Kehrmaschine

Метла за Опрема за ракување со материјали
2021
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас FANL1080611

5 200EUR

 • ≈ 319 919 MKD
 • ≈ 5 561 USD
2021
Германија, Äußere Industriestraße 22, 86316 Friedberg-Derching, Germany
Контактирајте го продавачот
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Метла за Земјоделска машина: слика 1
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Метла за Земјоделска машина: слика 2
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Метла за Земјоделска машина: слика 3
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Метла за Земјоделска машина: слика 4
Top Clean 180 DEMO MODEL GKB - Метла за Земјоделска машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Top Clean 180 DEMO MODEL GKB

Метла за Земјоделска машина
Ново2022
Холандија, Arnoudstraat 10 2182 DZ Hillegom
Објавено: 15денБрој на оглас 31087
Прашајте за цена
Ново2022
Холандија, Arnoudstraat 10 2182 DZ Hillegom
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Контактирајте го продавачот
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Метла: слика 1
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Метла: слика 2
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Метла: слика 3
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Метла: слика 4
Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush - Метла: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Nordicc Broomex BM-180 Dust Brush

Метла
Шведска, Västra Götaland
Објавено: 16денБрој на оглас S4773

1 715EUR

 • ≈ 105 511 MKD
 • ≈ 1 834 USD
Шведска, Västra Götaland
Контактирајте го продавачот
Engcon SR1300B - Метла: слика 1
Engcon SR1300B - Метла: слика 2
Engcon SR1300B - Метла: слика 3
Engcon SR1300B - Метла: слика 4
Engcon SR1300B - Метла: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Engcon SR1300B

Метла
2019
Шведска, Västernorrland
Објавено: 20денБрој на оглас S7473

4 287EUR

 • ≈ 263 748 MKD
 • ≈ 4 584 USD
2019
Шведска, Västernorrland
Контактирајте го продавачот
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Метла за Возило за метење: слика 1
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Метла за Возило за метење: слика 2
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Метла за Возило за метење: слика 3
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Метла за Возило за метење: слика 4
XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper - Метла за Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

XCMG 0201 road sweepers roller brush broom sweeper

Метла за Возило за метење
Ново2023
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
Ново2023
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Контактирајте го продавачот
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm - Метла за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Suton FSC213 Collector Sweeper Bucket 213cm

Метла за Комунално/ Специјално возило
2014
Холандија, Niederlande, Eindhoven
Објавено: 25денБрој на оглас 777678

1 950EUR

 • ≈ 119 969 MKD
 • ≈ 2 085 USD
2014
Холандија, Niederlande, Eindhoven
Контактирајте го продавачот
Holms SH-2.5 - Метла за Градежна машина: слика 1
Holms SH-2.5 - Метла за Градежна машина: слика 2
Holms SH-2.5 - Метла за Градежна машина: слика 3
Holms SH-2.5 - Метла за Градежна машина: слика 4
Holms SH-2.5 - Метла за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Holms SH-2.5

Метла за Градежна машина
2016
Норвешка, 5783, Hordaland
Објавено: 29денБрој на оглас 17480

5 200EUR

 • ≈ 319 919 MKD
 • ≈ 5 561 USD
2016
Норвешка, 5783, Hordaland
Контактирајте го продавачот
Kost med vanntank til hjullaster - Метла за Градежна машина: слика 1
Kost med vanntank til hjullaster - Метла за Градежна машина: слика 2
Kost med vanntank til hjullaster - Метла за Градежна машина: слика 3
Kost med vanntank til hjullaster - Метла за Градежна машина: слика 4
Kost med vanntank til hjullaster - Метла за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Kost med vanntank til hjullaster

Метла за Градежна машина
1900
Норвешка, 6899, Sogn og Fjordane
Објавено: 29денБрој на оглас 17493

2 200EUR

 • ≈ 135 350 MKD
 • ≈ 2 352 USD
1900
Норвешка, 6899, Sogn og Fjordane
Контактирајте го продавачот
MOREL 2200 TH - Метла: слика 1

MOREL 2200 TH

Метла
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 29денБрој на оглас 212269

800EUR

Аукција
 • ≈ 49 218 MKD
 • ≈ 855 USD
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
RABAUD 72009D - Метла за Индустриска опрема: слика 1
RABAUD 72009D - Метла за Индустриска опрема: слика 2
RABAUD 72009D - Метла за Индустриска опрема: слика 3
RABAUD 72009D - Метла за Индустриска опрема: слика 4
RABAUD 72009D - Метла за Индустриска опрема: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

RABAUD 72009D

Метла за Индустриска опрема
2006
Луксембург, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас M2408
Прашајте за цена
2006
Луксембург, 38, RUE DES MARTYRS L-3739 RUMELANGE, Luxembourg
Контактирајте го продавачот
Tuchel Profi 660-260 - Метла за Градежна машина: слика 1
Tuchel Profi 660-260 - Метла за Градежна машина: слика 2
Tuchel Profi 660-260 - Метла за Градежна машина: слика 3
Tuchel Profi 660-260 - Метла за Градежна машина: слика 4
Tuchel Profi 660-260 - Метла за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Tuchel Profi 660-260

Метла за Градежна машина
2016
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 1мес 7ден

2 699EUR

Аукција
 • ≈ 166 050 MKD
 • ≈ 2 886 USD
2016
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 12
1 / 12
T1 new listing page - Метли
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.