Користени и нови Кранови за натоварување за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кранови за натоварување

867
Погледнете Додатоци на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 44
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

Hiab X-HIPRO 302 E-6

Кран за натоварување за Камион
2018
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 18минБрој на оглас H240192
Прашајте за цена
2018
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Hiab X-HIPRO 302 E-6 - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

Hiab X-HIPRO 302 E-6

Кран за натоварување за Камион
2018
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 18минБрој на оглас H240192
Прашајте за цена
2018
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Atlas AK 66.3E-11,0/4 A4L

Кран за натоварување за Камион
2023
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 23минБрој на оглас H231399
Прашајте за цена
2023
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hiab X-HIPRO 232 E-4 CD

Кран за натоварување за Камион
2017
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 23минБрој на оглас H231227
Прашајте за цена
2017
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
HMF 1920-K4 RCS - Кран за натоварување за Камион: слика 1
HMF 1920-K4 RCS - Кран за натоварување за Камион: слика 2
HMF 1920-K4 RCS - Кран за натоварување за Камион: слика 3
HMF 1920-K4 RCS - Кран за натоварување за Камион: слика 4
HMF 1920-K4 RCS - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

HMF 1920-K4 RCS

Кран за натоварување за Камион
2021
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 23минБрој на оглас K2314xx
Прашајте за цена
2021
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle - Кран за натоварување: слика 1
Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle - Кран за натоварување: слика 2
Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle - Кран за натоварување: слика 3
Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle - Кран за натоварување: слика 4
Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Ferrari Arbeitskorb AGLY 2 Bundle

Кран за натоварување
2021
Германија, Deutschland, Luedenscheid
Објавено: 17час 23минБрој на оглас A-Ferrari_AGLY-2_Bundle
Прашајте за цена
2021
Германија, Deutschland, Luedenscheid
Контактирајте го продавачот
Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Ferrari Arbeitskorb FAB 1 Bundle

Кран за натоварување за Камион
2021
Германија, Deutschland, Luedenscheid
Објавено: 17час 23минБрој на оглас A-Ferrari_FAB-1_Bundle
Прашајте за цена
2021
Германија, Deutschland, Luedenscheid
Контактирајте го продавачот
Effer 855/8S-Jib 6S - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Effer 855/8S-Jib 6S - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Effer 855/8S-Jib 6S - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Effer 855/8S-Jib 6S - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Effer 855/8S-Jib 6S - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Effer 855/8S-Jib 6S

Кран за натоварување за Камион
2014
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 23минБрој на оглас H230854
Прашајте за цена
2014
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Hiab X-HIPRO 262 EP-5 CD

Кран за натоварување за Камион
2017
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Објавено: 17час 23минБрој на оглас H230676
Прашајте за цена
2017
Германија, Deutschland, Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen
Контактирајте го продавачот
Palfinger PK 21000 E - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Palfinger PK 21000 E - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Palfinger PK 21000 E - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Palfinger PK 21000 E - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Palfinger PK 21000 E - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Palfinger PK 21000 E

Кран за натоварување за Камион
2000
Литванија, Dievogala
Објавено: 18час 2минБрој на оглас M157-2587

12 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 739 392 MKD
 • ≈ 13 043 USD
2000
Литванија, Dievogala
Контактирајте го продавачот
HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR - Кран за натоварување: слика 1
HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR - Кран за натоварување: слика 2
HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR - Кран за натоварување: слика 3
HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR - Кран за натоварување: слика 4
HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

HIAB 288 E-6 CRANE KRAN BASKET 2012 YEAR

Кран за натоварување
2012
Унгарија, Budapest
Објавено: 1денБрој на оглас STR

39 500EUR

 • ≈ 2 433 832 MKD
 • ≈ 42 936 USD
2012
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
2016 Fassi F135 - Кран за натоварување: слика 1
2016 Fassi F135 - Кран за натоварување: слика 2
2016 Fassi F135 - Кран за натоварување: слика 3
2016 Fassi F135 - Кран за натоварување: слика 4
2016 Fassi F135 - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

2016 Fassi F135

Кран за натоварување
2016
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 2денБрој на оглас 140417945
Аукција
2016
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Grúa palfinger PK18002EH - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Grúa palfinger PK18002EH - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Grúa palfinger PK18002EH - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Grúa palfinger PK18002EH - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Grúa palfinger PK18002EH - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Grúa palfinger PK18002EH

Кран за натоварување за Камион
2013
Шпанија, Carretera C17, km. 17, Pol. Ind. Els Batzacs
Објавено: 2денБрој на оглас CE-2400173
Прашајте за цена
2013
Шпанија, Carretera C17, km. 17, Pol. Ind. Els Batzacs
Контактирајте го продавачот
Palfinger pk32080/m/d - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Palfinger pk32080/m/d - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Palfinger pk32080/m/d - Кран за натоварување за Камион: слика 3

Palfinger pk32080/m/d

Кран за натоварување за Камион
2011
Холандија, Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Niederlande
Објавено: 2денБрој на оглас 5245

12 500EUR

 • ≈ 770 200 MKD
 • ≈ 13 587 USD
2011
Холандија, Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Niederlande
Контактирајте го продавачот
Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse - Кран за натоварување: слика 1
Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse - Кран за натоварување: слика 2
Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse - Кран за натоварување: слика 3
Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse - Кран за натоварување: слика 4
Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Palfinger PK 20002 4 fach Hydraulische Anschlüsse

Кран за натоварување
2005
Австрија, Gewerbepark 3 4861 Schörfling am Attersee, Austria
Објавено: 2ден

19 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 201 512 MKD
 • ≈ 21 196 USD
2005
Австрија, Gewerbepark 3 4861 Schörfling am Attersee, Austria
Контактирајте го продавачот
Grove Grove GMK 6400 Megalift - Кран за натоварување: слика 1
Grove Grove GMK 6400 Megalift - Кран за натоварување: слика 2
Grove Grove GMK 6400 Megalift - Кран за натоварување: слика 3
Grove Grove GMK 6400 Megalift - Кран за натоварување: слика 4
Grove Grove GMK 6400 Megalift - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Grove Grove GMK 6400 Megalift

Кран за натоварување
Погоден за модели: 2591 GMK 6400ОЕМ замена: 03246161
Холандија, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Објавено: 2денБрој на оглас JF 700 607
Прашајте за цена
Погоден за модели: 2591 GMK 6400ОЕМ замена: 03246161
Холандија, Rijksstraatweg 59 2171 AK Sassenheim Region: Zuid-Holland, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Loglift 115 Z - Кран за натоварување: слика 1
Loglift 115 Z - Кран за натоварување: слика 2
Loglift 115 Z - Кран за натоварување: слика 3
Loglift 115 Z - Кран за натоварување: слика 4
Loglift 115 Z - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Loglift 115 Z

Кран за натоварување
1998
Унгарија, Kunszentmiklós
Објавено: 2ден

9 500EUR

 • ≈ 585 352 MKD
 • ≈ 10 326 USD
1998
Унгарија, Kunszentmiklós
Контактирајте го продавачот
PALFINGER PK12502 - Кран за натоварување: слика 1
PALFINGER PK12502 - Кран за натоварување: слика 2
PALFINGER PK12502 - Кран за натоварување: слика 3

PALFINGER PK12502

Кран за натоварување
2006
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 2денБрој на оглас Nº de serie: 100047878

14 500EUR

 • ≈ 893 432 MKD
 • ≈ 15 761 USD
2006
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
AMCO VEBA V924 8S - Кран за натоварување: слика 1
AMCO VEBA V924 8S - Кран за натоварување: слика 2
AMCO VEBA V924 8S - Кран за натоварување: слика 3

AMCO VEBA V924 8S

Кран за натоварување
2004
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 2денБрој на оглас Nº de serie: 16156

19 000EUR

 • ≈ 1 170 704 MKD
 • ≈ 20 652 USD
2004
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg - Кран за натоварување за Камион: слика 1
Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg - Кран за натоварување за Камион: слика 2
Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg - Кран за натоварување за Камион: слика 3
Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg - Кран за натоварување за Камион: слика 4
Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg - Кран за натоварување за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Palfinger PK 16502 BOOM 14,6 m / 740 kg

Кран за натоварување за Камион
2007
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 2денБрој на оглас M832-3508

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 856 462 MKD
 • ≈ 15 109 USD
2007
Естонија, Lääne-Harju vald
Контактирајте го продавачот
Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER - Кран за натоварување: слика 1
Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER - Кран за натоварување: слика 2
Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER - Кран за натоварување: слика 3
Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER - Кран за натоварување: слика 4
Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER - Кран за натоварување: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Palfinger PK 12000 B Performance, Kran PALFINGER

Кран за натоварување
2003
Чешка република, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
2003
Чешка република, Mrstikova 399/2a, 46007 Liberec
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 44
1 / 44
T1 new listing page - Кранови за натоварување
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.