Користени и нови Фрижидерски единици за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Фрижидерски единици

89
Погледнете Додатоци на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 5
Carrier Vector 1950 MT # 17739 - Фрижидерска единица за Полуприколка: слика 1
Carrier Vector 1950 MT # 17739 - Фрижидерска единица за Полуприколка: слика 2
Carrier Vector 1950 MT # 17739 - Фрижидерска единица за Полуприколка: слика 3
Carrier Vector 1950 MT # 17739 - Фрижидерска единица за Полуприколка: слика 4
Carrier Vector 1950 MT # 17739 - Фрижидерска единица за Полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Vector 1950 MT # 17739

Фрижидерска единица за Полуприколка
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 43мин
Прашајте за цена
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
THERMO KING SG 3000 - Фрижидерска единица за Товарен контејнер: слика 1
THERMO KING SG 3000 - Фрижидерска единица за Товарен контејнер: слика 2
THERMO KING SG 3000 - Фрижидерска единица за Товарен контејнер: слика 3
THERMO KING SG 3000 - Фрижидерска единица за Товарен контејнер: слика 4
THERMO KING SG 3000 - Фрижидерска единица за Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

THERMO KING SG 3000

Фрижидерска единица за Товарен контејнер
2018
Полска, Janka Wiśniewskiego 20, 81-969, Gdynia, Poland
Објавено: 21час 18мин

7 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 462 215 MKD
 • ≈ 8 042 USD
2018
Полска, Janka Wiśniewskiego 20, 81-969, Gdynia, Poland
Контактирајте го продавачот
VECTOR 1850 - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
VECTOR 1850 - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
VECTOR 1850 - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
VECTOR 1850 - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
VECTOR 1850 - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

VECTOR 1850

Фрижидерска единица за Камион
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 6ден

533EUR

Аукција
 • ≈ 32 848 MKD
 • ≈ 571 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Carrier Supra 850 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
Carrier Supra 850 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
Carrier Supra 850 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
Carrier Supra 850 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
Carrier Supra 850 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Carrier Supra 850 MT

Фрижидерска единица за Камион
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 6денБрој на оглас 18007
Прашајте за цена
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier supra 1150 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
Carrier supra 1150 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
Carrier supra 1150 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
Carrier supra 1150 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
Carrier supra 1150 MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Carrier supra 1150 MT

Фрижидерска единица за Камион
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 6денБрој на оглас 18002
Прашајте за цена
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
Carrier supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
Carrier supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
Carrier supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
Carrier supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Carrier supra 1150MT

Фрижидерска единица за Камион
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 6денБрој на оглас 18003
Прашајте за цена
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Carrier Vector 1950 MT

Фрижидерска единица за Приколка
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 6денБрој на оглас 18018
Прашајте за цена
2016
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
CARRIER VECTOR 1550 - Фрижидерска единица за Приколка ладилник: слика 1
CARRIER VECTOR 1550 - Фрижидерска единица за Приколка ладилник: слика 2
CARRIER VECTOR 1550 - Фрижидерска единица за Приколка ладилник: слика 3
CARRIER VECTOR 1550 - Фрижидерска единица за Приколка ладилник: слика 4
CARRIER VECTOR 1550 - Фрижидерска единица за Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CARRIER VECTOR 1550

Фрижидерска единица за Приколка ладилник
Ново2023
Литванија, Veju g. 6 LT-00147 Palanga
Објавено: 11ден

18 500EUR

 • ≈ 1 140 130 MKD
 • ≈ 19 838 USD
Ново2023
Литванија, Veju g. 6 LT-00147 Palanga
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Vector 1950 MT

Фрижидерска единица за Приколка
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 18денБрој на оглас 17678
Прашајте за цена
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950 MT# - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950 MT# - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950 MT# - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950 MT# - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950 MT# - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Vector 1950 MT#

Фрижидерска единица за Приколка
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 18денБрој на оглас 17680
Прашајте за цена
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Vector 1950MT

Фрижидерска единица за Приколка
2014
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 21денБрој на оглас 17960
Прашајте за цена
2014
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Vector 1950MT

Фрижидерска единица за Приколка
2014
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 21денБрој на оглас 17961
Прашајте за цена
2014
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier - Фрижидерска единица: слика 1
Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier - Фрижидерска единица: слика 2
Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier - Фрижидерска единица: слика 3
Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier - Фрижидерска единица: слика 4
Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier - Фрижидерска единица: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Inny Agregat chłodniczy dolny Carrier

Фрижидерска единица
2013
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 22ден

3 644EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 224 574 MKD
 • ≈ 3 907 USD
2013
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Carrier Máxima 1000 - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
Carrier Máxima 1000 - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
Carrier Máxima 1000 - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
Carrier Máxima 1000 - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
Carrier Máxima 1000 - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Carrier Máxima 1000

Фрижидерска единица за Камион
2003
Холандија, Voorst, Netherlands
Објавено: 22ден
Прашајте за цена
2003
Холандија, Voorst, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Thermo King - Фрижидерска единица: слика 1
Thermo King - Фрижидерска единица: слика 2
Thermo King - Фрижидерска единица: слика 3
Thermo King - Фрижидерска единица: слика 4

Thermo King

Фрижидерска единица
2013
Литванија, Varkaliai
Објавено: 25ден

5 500EUR

 • ≈ 338 957 MKD
 • ≈ 5 897 USD
2013
Литванија, Varkaliai
Контактирајте го продавачот
FRIGOBLOCK FK251 - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
FRIGOBLOCK FK251 - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
FRIGOBLOCK FK251 - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
FRIGOBLOCK FK251 - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
FRIGOBLOCK FK251 - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

FRIGOBLOCK FK251

Фрижидерска единица за Камион
2016
Полска, ul. KOŁOBRZESKA 23A 72-320 TRZEBIATÓW, woj zachodniopomorskie, POLAND
Објавено: 27ден

2 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 135 583 MKD
 • ≈ 2 359 USD
2016
Полска, ul. KOŁOBRZESKA 23A 72-320 TRZEBIATÓW, woj zachodniopomorskie, POLAND
Контактирајте го продавачот
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Carrier Vector 1950 MT - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Carrier Vector 1950 MT

Фрижидерска единица за Приколка
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 17683
Прашајте за цена
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Carrier Supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 1
Carrier Supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 2
Carrier Supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 3
Carrier Supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 4
Carrier Supra 1150MT - Фрижидерска единица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Carrier Supra 1150MT

Фрижидерска единица за Камион
2018
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 17390
Прашајте за цена
2018
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Thermo King SLX300e

Фрижидерска единица за Приколка
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас 17937
Прашајте за цена
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 1
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 2
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 3
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 4
Thermo King SLX300e - Фрижидерска единица за Приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Thermo King SLX300e

Фрижидерска единица за Приколка
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас 17936
Прашајте за цена
2013
Холандија, Curieweg 15, 3208 KJ Spijkenisse, Rotterdam, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 5
1 / 5
T1 new listing page - Фрижидерски единици
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.