Користени и нови Дувачи на снег за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl - Дувач на снег: слика 1
Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl - Дувач на снег: слика 2
Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl - Дувач на снег: слика 3
Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl - Дувач на снег: слика 4
Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Jansen Schneefräse-Geräteträger-Schneeschild-Pfl

Дувач на снег
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 4ден

1 599EUR

 • ≈ 98 393 MKD
 • ≈ 1 709 USD
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Weima SD180 - Дувач на снег: слика 1
Weima SD180 - Дувач на снег: слика 2

Weima SD180

Дувач на снег
Полска, Kacice
Објавено: 19денБрој на оглас 4260614711525

492EUR

 • ≈ 30 275 MKD
 • ≈ 526 USD
Полска, Kacice
Контактирајте го продавачот
New Weima SW600 - Дувач на снег: слика 1
New Weima SW600 - Дувач на снег: слика 2
New Weima SW600 - Дувач на снег: слика 3
New Weima SW600 - Дувач на снег: слика 4
New Weima SW600 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

New Weima SW600

Дувач на снег
Ново
Полска, Kacice
Објавено: 19ден

950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 58 457 MKD
 • ≈ 1 015 USD
Ново
Полска, Kacice
Контактирајте го продавачот
Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006 - Дувач на снег: слика 1
Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006 - Дувач на снег: слика 2
Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006 - Дувач на снег: слика 3
Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006 - Дувач на снег: слика 4
Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Westa 650/1500 Schneefräse Bj. 2006

Дувач на снег
2006
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 20денБрој на оглас westa650

5 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 362 439 MKD
 • ≈ 6 297 USD
2006
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
/ Cerruti BS L1200 BX - Дувач на снег: слика 1
/ Cerruti BS L1200 BX - Дувач на снег: слика 2
/ Cerruti BS L1200 BX - Дувач на снег: слика 3
/ Cerruti BS L1200 BX - Дувач на снег: слика 4

/ Cerruti BS L1200 BX

Дувач на снег
2021
Германија, 48480 Spelle
Објавено: 23денБрој на оглас 12521-189064

5 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 350 747 MKD
 • ≈ 6 094 USD
2021
Германија, 48480 Spelle
Контактирајте го продавачот
BM TURBO - Дувач на снег за Градежна машина: слика 1
BM TURBO - Дувач на снег за Градежна машина: слика 2
BM TURBO - Дувач на снег за Градежна машина: слика 3

BM TURBO

Дувач на снег за Градежна машина
1901
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 3мес 5денБрој на оглас 1406

9 500EUR

 • ≈ 584 579 MKD
 • ≈ 10 157 USD
1901
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
KAHLBACHER KFS950 - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 1
KAHLBACHER KFS950 - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 2
KAHLBACHER KFS950 - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 3
KAHLBACHER KFS950 - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 4
KAHLBACHER KFS950 - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

KAHLBACHER KFS950

Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило
2000
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 3мес 6денБрој на оглас 300132

16 000EUR

 • ≈ 984 555 MKD
 • ≈ 17 106 USD
2000
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
BOSCHUNG 120N - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 1
BOSCHUNG 120N - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 2
BOSCHUNG 120N - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 3
BOSCHUNG 120N - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 4
BOSCHUNG 120N - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

BOSCHUNG 120N

Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило
1997
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 3мес 6денБрој на оглас 10100
Прашајте за цена
1997
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
Murray Ultra 1450 - Дувач на снег: слика 1
Murray Ultra 1450 - Дувач на снег: слика 2
Murray Ultra 1450 - Дувач на снег: слика 3
Murray Ultra 1450 - Дувач на снег: слика 4
Murray Ultra 1450 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Murray Ultra 1450

Дувач на снег
2010
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 4мес 17ден

283EUR

Аукција
 • ≈ 17 414 MKD
 • ≈ 302 USD
2010
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 1
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 2
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 3
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 4
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Stiga Snow Flake 18-2829-32

Дувач на снег
2011
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 4мес 17ден

445EUR

Аукција
 • ≈ 27 382 MKD
 • ≈ 475 USD
2011
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Sgombraneve - Дувач на снег: слика 1
Sgombraneve - Дувач на снег: слика 2
Sgombraneve - Дувач на снег: слика 3
Sgombraneve - Дувач на снег: слика 4
Sgombraneve - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Sgombraneve

Дувач на снег
Ново
Италија, TRAVERSA VIA MAREMMA S. ANGELO SCALO 53024 MONTALCINO, Italy
Објавено: 5мес 11ден

450EUR

 • ≈ 27 690 MKD
 • ≈ 481 USD
Ново
Италија, TRAVERSA VIA MAREMMA S. ANGELO SCALO 53024 MONTALCINO, Italy
Контактирајте го продавачот
GF TSX21.55 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 1
GF TSX21.55 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 2
GF TSX21.55 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 3
GF TSX21.55 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 4
GF TSX21.55 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

GF TSX21.55

Дувач на снег за Градежна машина
2020
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 7мес 7денБрој на оглас GF00947

12 900EUR

 • ≈ 793 797 MKD
 • ≈ 13 792 USD
2020
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
GF TSX21.70 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 1
GF TSX21.70 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 2
GF TSX21.70 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 3
GF TSX21.70 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 4
GF TSX21.70 - Дувач на снег за Градежна машина: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

GF TSX21.70

Дувач на снег за Градежна машина
2021
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 7мес 7денБрој на оглас GF01452

14 700EUR

 • ≈ 904 560 MKD
 • ≈ 15 716 USD
2021
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 1
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 2
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 3
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 4
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Stiga Snow Flake 18-2829-32

Дувач на снег
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 7мес 32ден

405EUR

Аукција
 • ≈ 24 921 MKD
 • ≈ 433 USD
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 1
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 2
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 3
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 4
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Stiga Snow Flake 18-2829-32

Дувач на снег
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 7мес 32ден

405EUR

Аукција
 • ≈ 24 921 MKD
 • ≈ 433 USD
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 1
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 2
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 3
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 4
Stiga Snow Flake 18-2829-32 - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Stiga Snow Flake 18-2829-32

Дувач на снег
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 7мес 32ден

405EUR

Аукција
 • ≈ 24 921 MKD
 • ≈ 433 USD
2023
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY - Дувач на снег: слика 1
Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY - Дувач на снег: слика 2
Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY - Дувач на снег: слика 3
Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY - Дувач на снег: слика 4
Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY - Дувач на снег: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Hydromann 1200 SV hydraulisk tud ig side skift, HELT NY

Дувач на снег
Данска, Dänemark, Lintrup
Објавено: 8мес 8денБрој на оглас 8909121B

2 655EUR

 • ≈ 163 374 MKD
 • ≈ 2 838 USD
Данска, Dänemark, Lintrup
Контактирајте го продавачот
Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck - Дувач на снег за Трактор: слика 1
Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck - Дувач на снег за Трактор: слика 2
Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck - Дувач на снег за Трактор: слика 3
Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck - Дувач на снег за Трактор: слика 4
Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck - Дувач на снег за Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Samasz Tornado 252-Profischneefräse-Front-Heck

Дувач на снег за Трактор
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 9мес 16ден

16 980EUR

 • ≈ 1 044 859 MKD
 • ≈ 18 154 USD
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Unimog Schneefräse Overaasen T-70B - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 1
Unimog Schneefräse Overaasen T-70B - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 2
Unimog Schneefräse Overaasen T-70B - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 3
Unimog Schneefräse Overaasen T-70B - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 4
Unimog Schneefräse Overaasen T-70B - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Unimog Schneefräse Overaasen T-70B

Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило
1988
Германија, Langenbach, Deutschland
Објавено: 10мес 22денБрој на оглас SP01-22355

7 950EUR

 • ≈ 489 200 MKD
 • ≈ 8 499 USD
1988
Германија, Langenbach, Deutschland
Контактирајте го продавачот
SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 1
SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 2
SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 3
SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 4
SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU - Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

SAT Schneefräse 1,50m Weidemann-NEU

Дувач на снег за Комунално/ Специјално возило
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 11мес 10ден

7 990EUR

 • ≈ 491 662 MKD
 • ≈ 8 542 USD
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
12
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Дувачи на снег
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.