CHUF – cheap used forklifts - продажба на камиони и комерцијални возила на Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

CHUF – cheap used forklifts - Возила за продажба

457
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 23
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 1
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 2
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 3
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 4
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

JUNGHEINRICH ETV 320

Вилушкар со подигнување
2017електро9440 чВисина на кревање: 11510 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 50702

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 609 998 MKD
 • ≈ 10 761 USD
2017електро9440 чВисина на кревање: 11510 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
LINDE E 14-02 - Електричен вилушкар: слика 1
LINDE E 14-02 - Електричен вилушкар: слика 2
LINDE E 14-02 - Електричен вилушкар: слика 3
LINDE E 14-02 - Електричен вилушкар: слика 4
LINDE E 14-02 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

LINDE E 14-02

Електричен вилушкар
2016електро3009 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 48712

12 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 800 946 MKD
 • ≈ 14 129 USD
2016електро3009 чВисина на кревање: 4625 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 215 - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 215 - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 215 - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 215 - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 215 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 215

Електричен вилушкар
2018електро3551 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 50434

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 918 078 MKD
 • ≈ 16 196 USD
2018електро3551 чВисина на кревање: 4640 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL RX 60-40 - Електричен вилушкар: слика 1
STILL RX 60-40 - Електричен вилушкар: слика 2
STILL RX 60-40 - Електричен вилушкар: слика 3
STILL RX 60-40 - Електричен вилушкар: слика 4
STILL RX 60-40 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

STILL RX 60-40

Електричен вилушкар
2016електро7493 чВисина на кревање: 4630 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 51472

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 390 MKD
 • ≈ 23 805 USD
2016електро7493 чВисина на кревање: 4630 mmКапцитет на кревање: 4000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 425 k

Електричен вилушкар
2019електро13190 чВисина на кревање: 7000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 46629

12 888EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 794 107 MKD
 • ≈ 14 009 USD
2019електро13190 чВисина на кревање: 7000 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL RX 20-16 - Електричен вилушкар: слика 1
Електро

STILL RX 20-16

Електричен вилушкар
2018електро9974 чВисина на кревање: 3560 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 49711

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 041 310 MKD
 • ≈ 18 370 USD
2018електро9974 чВисина на кревање: 3560 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 1
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 2
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 3
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 4
STILL RX 70-16 T - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

STILL RX 70-16 T

Плински вилушкар
2017ТНГ5934 чВисина на кревање: 4920 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 51079

9 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 573 028 MKD
 • ≈ 10 109 USD
2017ТНГ5934 чВисина на кревање: 4920 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EKX 515 - Вилушкар за подигање роба: слика 1
JUNGHEINRICH EKX 515 - Вилушкар за подигање роба: слика 2
JUNGHEINRICH EKX 515 - Вилушкар за подигање роба: слика 3
JUNGHEINRICH EKX 515 - Вилушкар за подигање роба: слика 4
JUNGHEINRICH EKX 515 - Вилушкар за подигање роба: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EKX 515

Вилушкар за подигање роба
2007електро17465 чВисина на кревање: 9500 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 48790

6 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 431 250 MKD
 • ≈ 7 607 USD
2007електро17465 чВисина на кревање: 9500 mmКапцитет на кревање: 1500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 425 k - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 425 k

Електричен вилушкар
2019електро9781 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 48040

16 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 047 410 MKD
 • ≈ 18 477 USD
2019електро9781 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 2500 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
TOYOTA 02-7FGF30 - Плински вилушкар: слика 1
TOYOTA 02-7FGF30 - Плински вилушкар: слика 2
TOYOTA 02-7FGF30 - Плински вилушкар: слика 3
TOYOTA 02-7FGF30 - Плински вилушкар: слика 4
TOYOTA 02-7FGF30 - Плински вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

TOYOTA 02-7FGF30

Плински вилушкар
2002ТНГ7371 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 51154

6 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 425 150 MKD
 • ≈ 7 500 USD
2002ТНГ7371 чВисина на кревање: 4700 mmКапцитет на кревање: 3000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL RX 20-20 P - Електричен вилушкар: слика 1
STILL RX 20-20 P - Електричен вилушкар: слика 2
STILL RX 20-20 P - Електричен вилушкар: слика 3
STILL RX 20-20 P - Електричен вилушкар: слика 4
STILL RX 20-20 P - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

STILL RX 20-20 P

Електричен вилушкар
2017електро6969 чВисина на кревање: 4765 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 50353

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 041 310 MKD
 • ≈ 18 370 USD
2017електро6969 чВисина на кревање: 4765 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 1
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 2
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 3
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 4
JUNGHEINRICH ETV 320 - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

JUNGHEINRICH ETV 320

Вилушкар со подигнување
2016електро9947 чВисина на кревање: 10220 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 1денБрој на оглас 50920

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 609 998 MKD
 • ≈ 10 761 USD
2016електро9947 чВисина на кревање: 10220 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 216 k - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 216 k - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 216 k - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 216 k - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 216 k - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 216 k

Електричен вилушкар
2019електро9035 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51432

12 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 770 200 MKD
 • ≈ 13 587 USD
2019електро9035 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 1600 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
TOYOTA RRE 140 H - Вилушкар со подигнување: слика 1
TOYOTA RRE 140 H - Вилушкар со подигнување: слика 2
TOYOTA RRE 140 H - Вилушкар со подигнување: слика 3
TOYOTA RRE 140 H - Вилушкар со подигнување: слика 4
TOYOTA RRE 140 H - Вилушкар со подигнување: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

TOYOTA RRE 140 H

Вилушкар со подигнување
2017електро14078 чВисина на кревање: 8000 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 50991

7 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 455 958 MKD
 • ≈ 8 043 USD
2017електро14078 чВисина на кревање: 8000 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 320 N - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 320 N - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 320 N - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 320 N - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 320 N - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 320 N

Електричен вилушкар
2017електро3881 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 49953

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 733 230 MKD
 • ≈ 12 935 USD
2017електро3881 чВисина на кревање: 4800 mmКапцитет на кревање: 2000 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL EXV 12 - Сложувач: слика 1
STILL EXV 12 - Сложувач: слика 2
STILL EXV 12 - Сложувач: слика 3
STILL EXV 12 - Сложувач: слика 4
STILL EXV 12 - Сложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
Електро

STILL EXV 12

Сложувач
2018електро1842 чВисина на кревање: 3650 mmКапцитет на кревање: 1200 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51266

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 918 MKD
 • ≈ 5 326 USD
2018електро1842 чВисина на кревање: 3650 mmКапцитет на кревање: 1200 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
STILL EXV 14 - Сложувач: слика 1
STILL EXV 14 - Сложувач: слика 2
STILL EXV 14 - Сложувач: слика 3
STILL EXV 14 - Сложувач: слика 4
STILL EXV 14 - Сложувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
Електро

STILL EXV 14

Сложувач
2017електро4136 чВисина на кревање: 5720 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51276

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 363 534 MKD
 • ≈ 6 413 USD
2017електро4136 чВисина на кревање: 5720 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 318 k - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 318 k - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 318 k - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 318 k - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 318 k - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 318 k

Електричен вилушкар
2019електро9157 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51431

12 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 794 846 MKD
 • ≈ 14 022 USD
2019електро9157 чВисина на кревање: 3100 mmКапцитет на кревање: 1800 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
LINDE E 14-01 - Електричен вилушкар: слика 1
LINDE E 14-01 - Електричен вилушкар: слика 2
LINDE E 14-01 - Електричен вилушкар: слика 3
LINDE E 14-01 - Електричен вилушкар: слика 4
LINDE E 14-01 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

LINDE E 14-01

Електричен вилушкар
2011електро1797 чВисина на кревање: 4620 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51386

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 609 998 MKD
 • ≈ 10 761 USD
2011електро1797 чВисина на кревање: 4620 mmКапцитет на кревање: 1400 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
JUNGHEINRICH EFG 213 - Електричен вилушкар: слика 1
JUNGHEINRICH EFG 213 - Електричен вилушкар: слика 2
JUNGHEINRICH EFG 213 - Електричен вилушкар: слика 3
JUNGHEINRICH EFG 213 - Електричен вилушкар: слика 4
JUNGHEINRICH EFG 213 - Електричен вилушкар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

JUNGHEINRICH EFG 213

Електричен вилушкар
2008електро7023 чВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 1300 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Објавено: 2денБрој на оглас 51440

4 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 289 595 MKD
 • ≈ 5 108 USD
2008електро7023 чВисина на кревање: 3000 mmКапцитет на кревање: 1300 kg
Чешка република, 561 61 Červená Voda 535, Czech Republic
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 23
1 / 23
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.