Daimler Truck Austria Gmbh од Австрија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Daimler Truck Austria Gmbh

Активности
Испорака, Царинење
Телефони
Веб-страница на компанијата
Локација
Австрија, Laakirchen
Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Погледнете мапа
Локално време на дилерот:05:50

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
1 Повеќе од 1 година со Truck1
M Mercedes-Benz овластен дилер
4.7
Осврти: 53
Извор: Google Maps
Најдобри понуди
Mercedes-Benz ATEGO 1224 L S-Fhs ADR Euro5 - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz ATEGO 1224 L S-Fhs ADR Euro5 - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz ATEGO 1224 L S-Fhs ADR Euro5 - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz ATEGO 1224 L S-Fhs ADR Euro5 - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz ATEGO 1224 L S-Fhs ADR Euro5 - Камион со церада: слика 5
2011418000 km4x2Евро 5238 hpБруто тежина: 11990 kg
Австрија, Laakirchen
Mercedes-Benz Actros 1851LS KIPPHYDRAULIK Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851LS KIPPHYDRAULIK Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851LS KIPPHYDRAULIK Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851LS KIPPHYDRAULIK Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851LS KIPPHYDRAULIK Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 5
2019107000 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Laakirchen
Mercedes-Benz Actros 1863LS GIGA SPACE Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1863LS GIGA SPACE Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1863LS GIGA SPACE Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1863LS GIGA SPACE Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1863LS GIGA SPACE Distronic Spur-Ass - Камион влекач: слика 5
20192000 km4x2Евро 6625 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Laakirchen
Mercedes-Benz Actros 1848LS SOLO STAR Distronic PPC Spur-Ass - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1848LS SOLO STAR Distronic PPC Spur-Ass - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1848LS SOLO STAR Distronic PPC Spur-Ass - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1848LS SOLO STAR Distronic PPC Spur-Ass - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1848LS SOLO STAR Distronic PPC Spur-Ass - Камион влекач: слика 5
2019512000 km4x2Евро 6476 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Laakirchen
Последни понуди
Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs - Камион за подигање контејнери: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs - Камион за подигање контејнери: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs - Камион за подигање контејнери: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs - Камион за подигање контејнери: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Arocs 2648LK ABSETZKIPPER Spur-Ass Classic-Fhs

Камион за подигање контејнери
20236x4Евро 6476 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 13150G4018

184 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 11 395 146 MKD
 • ≈ 198 273 USD
20236x4Евро 6476 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Actros 2551 Baustoff mit Heckkran Distronic

Камион со платформа, Камион со кран
20236x2Евро 6510 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 13150G4019

249 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 15 401 012 MKD
 • ≈ 267 975 USD
20236x2Евро 6510 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Mercedes-Benz Actros 2545LL BDF Distronic PPC Spur-Ass L-Fhs

Камион влекач
2021298000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 13150G1100

81 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 991 924 MKD
 • ≈ 86 858 USD
2021298000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Arocs 2553L ABROLLKIPPER Abrollkipper mit Haken

Камион со кука за подигање
20236x2Евро 6530 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 13150G4017

194 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 12 011 433 MKD
 • ≈ 208 997 USD
20236x2Евро 6530 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs - Камион сандучар: слика 1
Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs - Камион сандучар: слика 2
Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs - Камион сандучар: слика 3
Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs - Камион сандучар: слика 4
Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs - Камион сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz eActros 300 L Distronic Spur-Ass Totwinkel M-Fhs

Камион сандучар
202233000 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 19000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 13150G4013

259 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 16 017 299 MKD
 • ≈ 278 698 USD
202233000 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 19000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Actros 2545LNR MULTI BDF Volumen Distronic PPC

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2017529000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 12150G3188

44 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 760 965 MKD
 • ≈ 48 040 USD
2017529000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(88)
t1 test dealer - Daimler Truck Austria Gmbh
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.