Truck Cores Karolina Rojek - Nawarowska - продажба на камиони и комерцијални возила на Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Truck Cores Karolina Rojek - Nawarowska - Возила за продажба

296
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 15
Bosch Iveco Daily 12V 0001109306  light - Стартер за Комбе: слика 1
Bosch Iveco Daily 12V 0001109306  light - Стартер за Комбе: слика 2
Bosch Iveco Daily 12V 0001109306  light - Стартер за Комбе: слика 3
Bosch Iveco Daily 12V 0001109306  light - Стартер за Комбе: слика 4

Bosch Iveco Daily 12V 0001109306 light

Стартер за Комбе
Погоден за модели: lightОЕМ замена: 0001109306
Полска, Opole
Објавено: 5ден

34EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 091 MKD
 • ≈ 36 USD
Погоден за модели: lightОЕМ замена: 0001109306
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Holset Zawór VGT DAF 5454802 / DC267212 HE 200VG  DAF - Турбо за Камион: слика 1
Holset Zawór VGT DAF 5454802 / DC267212 HE 200VG  DAF - Турбо за Камион: слика 2
Holset Zawór VGT DAF 5454802 / DC267212 HE 200VG  DAF - Турбо за Камион: слика 3
Holset Zawór VGT DAF 5454802 / DC267212 HE 200VG  DAF - Турбо за Камион: слика 4

Holset Zawór VGT DAF 5454802 / DC267212 HE 200VG DAF

Турбо за Камион
Погоден за модели: DAFОЕМ замена: 5454802 / DC267212
Полска, Opole
Објавено: 8ден

142EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 736 MKD
 • ≈ 151 USD
Погоден за модели: DAFОЕМ замена: 5454802 / DC267212
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
IVECO oryginał  IVECO Eurocargo - Кочна вилица за Камион: слика 1
IVECO oryginał  IVECO Eurocargo - Кочна вилица за Камион: слика 2
IVECO oryginał  IVECO Eurocargo - Кочна вилица за Камион: слика 3
IVECO oryginał  IVECO Eurocargo - Кочна вилица за Камион: слика 4
IVECO oryginał  IVECO Eurocargo - Кочна вилица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

IVECO oryginał IVECO Eurocargo

Кочна вилица за Камион
Погоден за модели: IVECO Eurocargo
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

27EUR

 • ≈ 1 661 MKD
 • ≈ 28 USD
Погоден за модели: IVECO Eurocargo
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz oryginał hurt regeneracja A0001407678  Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6 - Издувен систем за Камион: слика 1
Mercedes-Benz oryginał hurt regeneracja A0001407678  Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6 - Издувен систем за Камион: слика 2
Mercedes-Benz oryginał hurt regeneracja A0001407678  Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6 - Издувен систем за Камион: слика 3

Mercedes-Benz oryginał hurt regeneracja A0001407678 Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6

Издувен систем за Камион
Погоден за модели: Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6ОЕМ замена: A0001407678, A0001405978 / A0001403978
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

138EUR

 • ≈ 8 490 MKD
 • ≈ 147 USD
Погоден за модели: Mercedes-Benz Actros Atego MP4 Euro 6ОЕМ замена: A0001407678, A0001405978 / A0001403978
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Zawór hamulcowy Oryginał Hurt K001428  Renault Magnum 440 DXI - Вентил за Камион: слика 1
Zawór hamulcowy Oryginał Hurt K001428  Renault Magnum 440 DXI - Вентил за Камион: слика 2
Zawór hamulcowy Oryginał Hurt K001428  Renault Magnum 440 DXI - Вентил за Камион: слика 3
Zawór hamulcowy Oryginał Hurt K001428  Renault Magnum 440 DXI - Вентил за Камион: слика 4

Zawór hamulcowy Oryginał Hurt K001428 Renault Magnum 440 DXI

Вентил за Камион
Погоден за модели: Renault Magnum 440 DXIОЕМ замена: K001428
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

45EUR

 • ≈ 2 768 MKD
 • ≈ 48 USD
Погоден за модели: Renault Magnum 440 DXIОЕМ замена: K001428
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
WABCO 21304773  Volvo FH / FM truck - Кабина и ентериер за Камион: слика 1
WABCO 21304773  Volvo FH / FM truck - Кабина и ентериер за Камион: слика 2
WABCO 21304773  Volvo FH / FM truck - Кабина и ентериер за Камион: слика 3
WABCO 21304773  Volvo FH / FM truck - Кабина и ентериер за Камион: слика 4

WABCO 21304773 Volvo FH / FM truck

Кабина и ентериер за Камион
НовоПогоден за модели: Volvo FH / FM truckОЕМ замена: 4640070250, 21304773
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

56EUR

 • ≈ 3 445 MKD
 • ≈ 59 USD
НовоПогоден за модели: Volvo FH / FM truckОЕМ замена: 4640070250, 21304773
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
MAN Wtryski 0.445.120.131 / 061 / 030 / Oryginał 0445120131  MAN truck - Инјектор за Камион: слика 1

MAN Wtryski 0.445.120.131 / 061 / 030 / Oryginał 0445120131 MAN truck

Инјектор за Камион
Погоден за модели: MAN truckОЕМ замена: 0445120131
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

42EUR

 • ≈ 2 583 MKD
 • ≈ 44 USD
Погоден за модели: MAN truckОЕМ замена: 0445120131
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Europa K000919  Renault Premium Rvi - Кочионен вентил за Камион: слика 1
Europa K000919  Renault Premium Rvi - Кочионен вентил за Камион: слика 2

Europa K000919 Renault Premium Rvi

Кочионен вентил за Камион
Погоден за модели: Renault Premium RviОЕМ замена: K000919
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

46EUR

 • ≈ 2 830 MKD
 • ≈ 49 USD
Погоден за модели: Renault Premium RviОЕМ замена: K000919
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
K000089  Scania R - Кочионен вентил за Камион: слика 1
K000089  Scania R - Кочионен вентил за Камион: слика 2
K000089  Scania R - Кочионен вентил за Камион: слика 3

K000089 Scania R

Кочионен вентил за Камион
Погоден за модели: Scania RОЕМ замена: K000089
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

45EUR

 • ≈ 2 768 MKD
 • ≈ 48 USD
Погоден за модели: Scania RОЕМ замена: K000089
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
IVECO Eurocargo Używane do regeneracji 0445120007  IVECO - Инјектор за Камион: слика 1

IVECO Eurocargo Używane do regeneracji 0445120007 IVECO

Инјектор за Камион
Погоден за модели: IVECOОЕМ замена: 0445120007
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

40EUR

 • ≈ 2 460 MKD
 • ≈ 42 USD
Погоден за модели: IVECOОЕМ замена: 0445120007
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
HURT silnika regeneracja DC13 147  Scania - Единица за контрола за Камион: слика 1
HURT silnika regeneracja DC13 147  Scania - Единица за контрола за Камион: слика 2

HURT silnika regeneracja DC13 147 Scania

Единица за контрола за Камион
Погоден за модели: ScaniaОЕМ замена: DC13 147 / różne inne numery
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

198EUR

 • ≈ 12 181 MKD
 • ≈ 211 USD
Погоден за модели: ScaniaОЕМ замена: DC13 147 / różne inne numery
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car - Турбо за Автомобил: слика 1
Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car - Турбо за Автомобил: слика 2
Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car - Турбо за Автомобил: слика 3
Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car - Турбо за Автомобил: слика 4
Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car - Турбо за Автомобил: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Opel Nowa Turbosprężarka VI61 8943100781 Isuzu / 1.5 TD 67 KM Corsa, 8943100781 for Opel car

Турбо за Автомобил
НовоОЕМ замена: 8943100781
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

170EUR

 • ≈ 10 458 MKD
 • ≈ 181 USD
НовоОЕМ замена: 8943100781
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
MAN ZF TGA  MAN truck - Управувачка пумпа за Камион: слика 1
MAN ZF TGA  MAN truck - Управувачка пумпа за Камион: слика 2
MAN ZF TGA  MAN truck - Управувачка пумпа за Камион: слика 3

MAN ZF TGA MAN truck

Управувачка пумпа за Камион
Погоден за модели: MAN truckОЕМ замена: 7685955180/7686955310/7685955325
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

18EUR

 • ≈ 1 107 MKD
 • ≈ 19 USD
Погоден за модели: MAN truckОЕМ замена: 7685955180/7686955310/7685955325
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5'' - Кочна вилица за Камион: слика 1
DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5'' - Кочна вилица за Камион: слика 2
DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5'' - Кочна вилица за Камион: слика 3
DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5'' - Кочна вилица за Камион: слика 4
DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5'' - Кочна вилица за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

DAF SN6 / SB6 LF, MAN TGL, MERCEDES ATEGO, NACZEPA 19,5''

Кочна вилица за Камион
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

103EUR

 • ≈ 6 336 MKD
 • ≈ 110 USD
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Silnika DC13147 E6 450  Scania - Единица за контрола за Камион: слика 1
Silnika DC13147 E6 450  Scania - Единица за контрола за Камион: слика 2
Silnika DC13147 E6 450  Scania - Единица за контрола за Камион: слика 3

Silnika DC13147 E6 450 Scania

Единица за контрола за Камион
Погоден за модели: Scania
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

198EUR

 • ≈ 12 181 MKD
 • ≈ 211 USD
Погоден за модели: Scania
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Zawór oryginał 81.15407.6000  MAN TGA / TGX / TGS - Издувен систем за Камион: слика 1
Zawór oryginał 81.15407.6000  MAN TGA / TGX / TGS - Издувен систем за Камион: слика 2

Zawór oryginał 81.15407.6000 MAN TGA / TGX / TGS

Издувен систем за Камион
Погоден за модели: MAN TGA / TGX / TGSОЕМ замена: 81.15407.6000
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

34EUR

 • ≈ 2 091 MKD
 • ≈ 36 USD
Погоден за модели: MAN TGA / TGX / TGSОЕМ замена: 81.15407.6000
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Voith 51.54100-7298  MAN Trucks truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 1
Voith 51.54100-7298  MAN Trucks truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 2
Voith 51.54100-7298  MAN Trucks truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 3
Voith 51.54100-7298  MAN Trucks truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 4
Voith 51.54100-7298  MAN Trucks truck - Компресор на воздушна кочница за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Voith 51.54100-7298 MAN Trucks truck

Компресор на воздушна кочница за Камион
Погоден за модели: MAN Trucks truckОЕМ замена: LP490, 51.54100-7298
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

230EUR

 • ≈ 14 150 MKD
 • ≈ 245 USD
Погоден за модели: MAN Trucks truckОЕМ замена: LP490, 51.54100-7298
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
DAF Sanden SD7H15 / 8231 kompresor klimatyzacji SD7H15 / 8231  DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truck - Компресор на клима уред за Камион: слика 1
DAF Sanden SD7H15 / 8231 kompresor klimatyzacji SD7H15 / 8231  DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truck - Компресор на клима уред за Камион: слика 2
DAF Sanden SD7H15 / 8231 kompresor klimatyzacji SD7H15 / 8231  DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truck - Компресор на клима уред за Камион: слика 3
DAF Sanden SD7H15 / 8231 kompresor klimatyzacji SD7H15 / 8231  DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truck - Компресор на клима уред за Камион: слика 4

DAF Sanden SD7H15 / 8231 kompresor klimatyzacji SD7H15 / 8231 DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truck

Компресор на клима уред за Камион
Погоден за модели: DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truckОЕМ замена: SD7H15 / 8231, 4134 4147 4009 8117 4324 8176 6093 6012 6008
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

27EUR

 • ≈ 1 661 MKD
 • ≈ 28 USD
Погоден за модели: DAF XF 95, XF 105 różne kompresory do naprawy truckОЕМ замена: SD7H15 / 8231, 4134 4147 4009 8117 4324 8176 6093 6012 6008
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
WABCO 4800200020  MAN TGL TGM truck - Кочионен вентил за Камион: слика 1
WABCO 4800200020  MAN TGL TGM truck - Кочионен вентил за Камион: слика 2
WABCO 4800200020  MAN TGL TGM truck - Кочионен вентил за Камион: слика 3
WABCO 4800200020  MAN TGL TGM truck - Кочионен вентил за Камион: слика 4

WABCO 4800200020 MAN TGL TGM truck

Кочионен вентил за Камион
Погоден за модели: MAN TGL TGM truckОЕМ замена: 4800200020
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

170EUR

 • ≈ 10 458 MKD
 • ≈ 181 USD
Погоден за модели: MAN TGL TGM truckОЕМ замена: 4800200020
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410  Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck - Сензор за Камион: слика 1
WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410  Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck - Сензор за Камион: слика 2
WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410  Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck - Сензор за Камион: слика 3
WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410  Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck - Сензор за Камион: слика 4
WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410  Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck - Сензор за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

WABCO ABS Mercedes DAF hurt części TIR TRUCK 4410323410 Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truck

Сензор за Камион
НовоПогоден за модели: Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truckОЕМ замена: 4410323410, 4410323410
Полска, Opole
Објавено: 1мес 14ден

17EUR

 • ≈ 1 045 MKD
 • ≈ 18 USD
НовоПогоден за модели: Mercedes-Benz ACTROS 4410323410 truckОЕМ замена: 4410323410, 4410323410
Полска, Opole
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 15
1 / 15
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.