Комунални/ Специјални возила - Stefan Ebert GmbH, 12 реклами, Комунални/ Специјални возила за продажба
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Stefan Ebert GmbH - Комунални/ Специјални возила

12
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St. - Возило за метење: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St. - Возило за метење: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St. - Возило за метење: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St. - Возило за метење: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St. - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2032 A 4x4 Bucher STKF 9500 Airport 6 St.

Возило за метење
2005154076 km320 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас 070818

59 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 684 606 MKD
 • ≈ 64 049 USD
2005154076 km320 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück - Возило за метење: слика 1
Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück - Возило за метење: слика 2
Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück - Возило за метење: слика 3
Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück - Возило за метење: слика 4
Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Hako Citymaster 2000 4x4 Allradlenkung Klima 2 Stück

Возило за метење
200749890 km102 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас l00131

11 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 731 507 MKD
 • ≈ 12 715 USD
200749890 km102 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT - Вакуумски камион: слика 1
DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT - Вакуумски камион: слика 2
DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT - Вакуумски камион: слика 3
DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT - Вакуумски камион: слика 4
DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF LF 45.230 4x2 Müller VM F 60 KHT

Вакуумски камион
201385819 km231 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 19денБрој на оглас 426863

59 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 684 606 MKD
 • ≈ 64 049 USD
201385819 km231 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter - Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter - Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter - Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter - Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter - Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2541 L 6x2 Kran Hiab 111 B-3 Funk Winter

Комунално/ Специјално возило, Камион со кука за подигање
2011368893 km408 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 4мес 22денБрој на оглас 571637-2

54 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 376 991 MKD
 • ≈ 58 702 USD
2011368893 km408 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 1
Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 2
Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 3
Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 4
Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco 75-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze

Противпожарен камион
199024152 km160 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 7мес 20денБрој на оглас 100353-2

15 890EUR

 • ≈ 977 598 MKD
 • ≈ 16 993 USD
199024152 km160 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 1
Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 2
Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 3
Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 4
Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco 90-16 AW 4x4 LF8 Feuerwehr Standheizung 9 Sitze

Противпожарен камион
199024152 km160 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 100353

15 890EUR

 • ≈ 977 598 MKD
 • ≈ 16 993 USD
199024152 km160 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED' - Комунално/ Специјално возило, Комбе: слика 1
Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED' - Комунално/ Специјално возило, Комбе: слика 2
Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED' - Комунално/ Специјално возило, Комбе: слика 3
Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED' - Комунално/ Специјално возило, Комбе: слика 4
Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED' - Комунално/ Специјално возило, Комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Daily 70 C 17 Retarder 'GEPANZERT ARMORED'

Комунално/ Специјално возило, Комбе
2014250000 km170 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 11мес 13денБрој на оглас 505923

24 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 531 304 MKD
 • ≈ 26 618 USD
2014250000 km170 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine - Возило за метење: слика 1
Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine - Возило за метење: слика 2
Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine - Возило за метење: слика 3
Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine - Возило за метење: слика 4
Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Dulevo 75 EH Aufsitzkehrmaschine

Возило за метење
2012272 km3 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1год 1месБрој на оглас 184400

4 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 300 846 MKD
 • ≈ 5 229 USD
2012272 km3 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 1
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 2
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 3
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 4
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m

Противпожарен камион
199990069 km280 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1год 1месБрој на оглас 050542-2

23 890EUR

 • ≈ 1 469 782 MKD
 • ≈ 25 549 USD
199990069 km280 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 1
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 2
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 3
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 4
MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m - Противпожарен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN 15.284LC Metz DLK 23-12 Feuerwehr Drehleiter 23m

Противпожарен камион
199990069 km280 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1год 1месБрој на оглас 050542

23 890EUR

 • ≈ 1 469 782 MKD
 • ≈ 25 549 USD
199990069 km280 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Dulevo 1750 DK/100 Elite - Возило за метење: слика 1
Dulevo 1750 DK/100 Elite - Возило за метење: слика 2
Dulevo 1750 DK/100 Elite - Возило за метење: слика 3
Dulevo 1750 DK/100 Elite - Возило за метење: слика 4
Dulevo 1750 DK/100 Elite - Возило за метење: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Dulevo 1750 DK/100 Elite

Возило за метење
2014475 km24 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 1год 10месБрој на оглас 535_02

11 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 731 507 MKD
 • ≈ 12 715 USD
2014475 km24 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak - Вакуумски камион: слика 1
Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak - Вакуумски камион: слика 2
Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak - Вакуумски камион: слика 3
Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak - Вакуумски камион: слика 4
Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak - Вакуумски камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Kanal Rohr TV Kamera Inspektion Ibak

Вакуумски камион
2009223600 km150 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 2год 7месБрој на оглас 381625-2

29 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 838 919 MKD
 • ≈ 31 966 USD
2009223600 km150 hp
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.