Stedefra BV од Холандија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Stedefra BV

Активности
Испорака, Царинење
Веб-страница на компанијата
Локација
Холандија, Susteren
Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Погледнете мапа
Работно време
09:00-17:00Пон - Пет
10:00-14:00Саб
Локално време на дилерот:14:23
Лица за контакт
Sales department
English, Deutsch, Nederlands, Français
Willem Zelissen
Deutsch, English, Français, Nederlands, Polski

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
11 Повеќе од 11 години со Truck1
4.6
Осврти: 34
Извор: Google Maps
Најдобри понуди
Diversen Guima BL 15 , hookarm systeem - Резервни делови за Камион: слика 1
Diversen Guima BL 15 , hookarm systeem - Резервни делови за Камион: слика 2
Diversen Guima BL 15 , hookarm systeem - Резервни делови за Камион: слика 3
1998
Холандија, Susteren
Контактирајте го продавачот
Samro 3 Axle , Curtainside trailer , Sliding Roof - Полуприколка со церада: слика 1
Samro 3 Axle , Curtainside trailer , Sliding Roof - Полуприколка со церада: слика 2
Samro 3 Axle , Curtainside trailer , Sliding Roof - Полуприколка со церада: слика 3
Samro 3 Axle , Curtainside trailer , Sliding Roof - Полуприколка со церада: слика 4
Samro 3 Axle , Curtainside trailer , Sliding Roof - Полуприколка со церада: слика 5
20072-оски
Холандија, Susteren
Контактирајте го продавачот
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
20052-оскиКорисна носивост: 26920 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Susteren
Контактирајте го продавачот
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
20012-оскиКорисна носивост: 26770 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Susteren
Контактирајте го продавачот
Последни понуди
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Полуприколка со церада: слика 1
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Полуприколка со церада: слика 2
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Полуприколка со церада: слика 3
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Полуприколка со церада: слика 4
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle

Полуприколка со церада
19993-оски
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 5денБрој на оглас 4W1541+

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 330 MKD
 • ≈ 3 743 USD
19993-оски
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes

Кипер полуприколка
19872-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 5денБрој на оглас 000106+

6 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 399 898 MKD
 • ≈ 6 951 USD
19872-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes

Кипер полуприколка
20112-оскиКорисна носивост: 28240 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 5денБрој на оглас 100477+

6 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 399 898 MKD
 • ≈ 6 951 USD
20112-оскиКорисна носивост: 28240 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes

Кипер полуприколка
20022-оскиКорисна носивост: 26610 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 5денБрој на оглас XX0406+

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 279 MKD
 • ≈ 7 218 USD
20022-оскиКорисна носивост: 26610 kgБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes

Кипер полуприколка
19982-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 5денБрој на оглас NL1333+

5 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 338 375 MKD
 • ≈ 5 882 USD
19982-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 1
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 2
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 3
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 4
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes

Кипер полуприколка
20032-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Објавено: 14денБрој на оглас C00613+

6 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 369 137 MKD
 • ≈ 6 416 USD
20032-оскиБруто тежина: 33000 kg
Холандија, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(209)
t1 test dealer - Stedefra BV
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.