Автобуси - RM Automobile M.Reis, 85 реклами, Автобуси за продажба
Северна Македонија | EUR
0 0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

RM Automobile M.Reis - Автобуси

85
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 5 1/5   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV

2023 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 1ден Број на оглас 233

57 050 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI

2023 21 864 km Дизел 204 hp Број на седишта: 8
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2ден Број на оглас 139

44 445 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 21 864 km Дизел 204 hp Број на седишта: 8
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volkswagen T6.1 Caravelle Comfortline lang ACC AHK PDC NAVI

2023 21 864 km Дизел 204 hp Број на седишта: 8
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2ден Број на оглас 139-1

44 445 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 21 864 km Дизел 204 hp Број на седишта: 8
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 5.160 Kasten L4H3 5t NAV STANDHZ

2024 10 km Дизел 163 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 52_1

52 849 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 163 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT

2021 55 054 km Дизел 204 hp Број на седишта: 4
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 86-1

56 714 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 55 054 km Дизел 204 hp Број на седишта: 4
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Volkswagen T6.1 Kasten lang 4MOTION ACC NAVI STANDHZ DAB

2021 13 968 km Дизел 199 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 9

50 328 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 13 968 km Дизел 199 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Volkswagen T6.1 California Ocean Edition 4M STANDH DACHBETT

2021 55 054 km Дизел 204 hp Број на седишта: 4
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 86

56 714 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 55 054 km Дизел 204 hp Број на седишта: 4
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ

2022 19 895 km Дизел 204 hp Број на седишта: 7
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 2-1

63 773 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 19 895 km Дизел 204 hp Број на седишта: 7
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 1
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 2
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 3
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 4
Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volkswagen T6.1 Multivan Highline 4MOTION ACC NAVI STANDHZ

2022 19 895 km Дизел 204 hp Број на седишта: 7
Германија, Sangerhausen
Објавено: 5ден Број на оглас 2

63 773 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 19 895 km Дизел 204 hp Број на седишта: 7
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC

2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 7ден Број на оглас 215_1

50 412 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT

2023 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Објавено: 8ден Број на оглас 74_1

58 815 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ

2023 17 000 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9ден Број на оглас 136_1

43 605 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 17 000 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H2 PDC KLIMA MFL

2022 10 km Дизел 140 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9ден Број на оглас 5

33 521 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 10 km Дизел 140 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3 - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3 - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3 - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3 - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3 - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 BF 3 BEGLEITFAHRZEUG L3H3

2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 12ден Број на оглас 193_BF3_1

88 227 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L3H3 Kasten Camper Standhz

2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 12ден Број на оглас 111_1

52 429 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM - Минибус: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM - Минибус: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM - Минибус: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM - Минибус: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP LED PDC KAM

2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Објавено: 12ден Број на оглас 243

58 731 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 FEUERWEHR TEMP

2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Објавено: 12ден Број на оглас 243_1

58 731 EUR

Цена без ДДВ

star
2024 10 km Дизел 177 hp Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED

2022 28 664 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14ден Број на оглас 173_1

42 008 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 28 664 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED

2022 40 000 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14ден Број на оглас 176_1

42 008 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 40 000 km Дизел 177 hp Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS - Минибус: слика 1
Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS - Минибус: слика 2
Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS - Минибус: слика 3
Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS - Минибус: слика 4
Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
Електро

Volkswagen ID. Buzz 150 kW Pro AHK ACC MATRIX LED KEYLESS

2023 10 km Ново Електро 204 hp Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14ден Број на оглас 60-1

67 134 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 10 km Ново Електро 204 hp Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 5   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
Испратете порака до RM Automobile M.Reis
Вашата порака е испратена.
t1 test dealer - RM Automobile M.Reis - Buses
t1 old