MLS - Mobil Logistik Service од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

MLS - Mobil Logistik Service

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Heidesee
Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Погледнете мапа
Работно време
07:00-16:00Пон - Пет
Локално време на дилерот:14:40

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Доверлив
7 Повеќе од 7 години со Truck1
Најдобри понуди
Volvo FH 460 Globe LNG/Multiwechsler/Liftachse - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Volvo FH 460 Globe LNG/Multiwechsler/Liftachse - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Volvo FH 460 Globe LNG/Multiwechsler/Liftachse - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Volvo FH 460 Globe LNG/Multiwechsler/Liftachse - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Volvo FH 460 Globe LNG/Multiwechsler/Liftachse - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
20187880000 km6x2Евро 632767 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Бруто тежина: 18000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3240 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
BDF Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
2003Бруто тежина: 18000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
Последни понуди
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 476575

2 950EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 181 492 MKD
  • ≈ 3 154 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

20 x JUMBO BDF Wechselkoffer Wechselbrücke mit Rolltor 7,45 m

Заменски сандак/ Кутија
1999Бруто тежина: 18000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 9115

2 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 178 416 MKD
  • ≈ 3 101 USD
1999Бруто тежина: 18000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 635539

6 500EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 399 898 MKD
  • ≈ 6 951 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone JUMBO Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m kran- und stapelbar

Заменски сандак/ Кутија
2005Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3250 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 610272 8

2 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 178 416 MKD
  • ≈ 3 101 USD
2005Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3250 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Kerex Vermietung - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor und Klapptische

Заменски сандак/ Кутија
2014Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3800 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас S 13
Прашајте за цена
2014Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3800 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Krone Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3360 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 784842 1

3 300EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 203 025 MKD
  • ≈ 3 529 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3360 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(15)
t1 test dealer - MLS - Mobil Logistik Service
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.