Приколки - Lippstädter Anhänger GmbH, 13 реклами, Приколки за продажба
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Lippstädter Anhänger GmbH - Приколки

13
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone BDF-System, Standard, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 21013

16 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 008 975 MKD
 • ≈ 17 539 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung. - Приколка сандучар: слика 1
H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung. - Приколка сандучар: слика 2
H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung. - Приколка сандучар: слика 3
H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung. - Приколка сандучар: слика 4
H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung. - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

H&W BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung.

Приколка сандучар
2-оскиБруто тежина: 18500 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас LA016

20 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 270 447 MKD
 • ≈ 22 084 USD
2-оскиБруто тежина: 18500 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung - Приколка сандучар: слика 1
Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung - Приколка сандучар: слика 2
Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung - Приколка сандучар: слика 3
Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung - Приколка сандучар: слика 4
Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone BDF-System, Standard mit Liftachse, ohne Zulassung

Приколка сандучар
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас LA011

18 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 159 706 MKD
 • ≈ 20 159 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 20763

20 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 230 458 MKD
 • ≈ 21 389 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU- - Приколка сандучар: слика 1
Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU- - Приколка сандучар: слика 2
Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU- - Приколка сандучар: слика 3
Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU- - Приколка сандучар: слика 4
Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU- - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Suki international GmbH BDF-System, Jumbo/Maxi Ausführung, Lack -NEU-

Приколка сандучар
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 18367

11 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 707 513 MKD
 • ≈ 12 298 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас 20714

17 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 104 336 MKD
 • ≈ 19 196 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722). - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722). - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722). - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722). - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722). - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Wielton Typ: PS2P70B, für Containertransport mit Innenlänge von 7.000 mm bis 7.250 mm. (DIN30722).

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20330

22 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 353 503 MKD
 • ≈ 23 528 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone BDF-System, Maxi, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20764

21 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 298 133 MKD
 • ≈ 22 565 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone BDF-System, Maxi, Zulassung ohne Bewegung

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20496

17 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 107 350 MKD
 • ≈ 19 249 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20846

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 916 691 MKD
 • ≈ 15 934 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung. - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Kögel BDF-System, Schenker-Version, ohne Zulassung.

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас LA013

19 775EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 216 615 MKD
 • ≈ 21 148 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1 - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Hüffermann Typ: HAR 20.70, zum Transport von Abrollbehältern nach DIN 30722-1

Роло/ Подизач приколка
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20457

25 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 553 453 MKD
 • ≈ 27 003 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014 - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 1
Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014 - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 2
Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014 - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 3
Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014 - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 4
Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014 - Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone BDF-System, Standard, EZ: 02.10.2014

Транспортер на контејнер/ Приколка со променливо тело
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20217

2 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 153 807 MKD
 • ≈ 2 673 USD
2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.